Mamici de iulie-august (57)
Raspunsuri - Pagina 6
peca spune:
fetelor va doresc o seara placuta in continuare si un we placut....
si ca mi-a venit iar zambetul pe puze....sa va spun si voua cu ce ma distrez acum de una singura
mi-am scos tabelele date de katink la imprimanta si am scris valorile de la controalele mele.....si am ajuns la concluzia ca nu o sa am un bb capos si sper ca nici "capos" (intelegeti voi 2 sensuri.....)...caci daca la 20 saptamani media e de 182 mm...al meu era de 176 (valorile sunt intre 167 - 197); in saptamana 31: media de 301, al meu de 292 (282-320), si in saptamana 35: media 326, al meu 306 (302 - 350)
inca o data we placut si la cele care e pe vine "Nastere usoara!"
peca
_
http://community.webshots.com/user/peclitza
http://pg.photos.yahoo.com/ph/peclitzo/my_photos
Katink spune:
sa nu stam pe spate mi-a spus si vecina de deasupra - moasa... Pentru ca bebe e mare si apasa si cum spunea si Kulta iese apa repede afara. Si mai mult de atata, atunci cand nu esti sigura de pozitia bebelusului, risti sa pierzi cordonul ombilical in cazul in care capul nu este bine fixat si nu pune "dop".
Eu v-am mai scris asta, ca ne-a invatat la curs... Daca de exemplu e cu capul intr-o parte cel mai bine e sa chemam salvarea si sa nu stam in picioare, pentru ca e ca un balon burtica noastra, neavand ce sa tine dop - in cazul normal e capul puiului - apa se scurge si trage cordonul afara.
Aici pentru ca a chema salvarea costa in jur de 700E, ne-a spus sa chemam numai atunci cand suntem sigure cum sta bebe - daca chiar e de salvare nu platim nimica, in caz ca bebe statea suficient de bine atunci trebuie sa platim noi salvarea... Si sfatul ei a fost sa stam pe o parte si sa evitam statul in picioare mult timp...
Numai bine,
Katink si dulcineea mea 35+
Fotografii
irinabungau spune:
Katink, Kulta, AC , n-o stiam pe asta cu iesitul cordonului... brrr!!!! Multumim pentru informatii, eu una o sa bag la cap, ca nu stiu cum sta bebelusha mea...
Kulta, eu ma bag la nani, asa ca nu te acompaniez la noapte...
AC, esti o scumpa, multumim mult de tot!!!! Ce face Marc?? Papa bine? A inceput sa se invete cu voi? Galusca ce mai zice de fratiorul ei???
Pupici,
Irina si bebe 34 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
gabirus spune:
Ce haioase sunteti, balenutze dragi!
Kulta, nu te mai necaji, sa stii ca eu citesc tot timpul ce scrii, dar chiar nu stiam ce sa zic. Si bebe meu a fost mai agitat zilele astea decat de obicei, dar nu ma preseaza chiar asa rau cum descriai tu. Ai fost tu mai stresata zilele astea? Poate sufera si el de cald ... Ai nostri din Romania cu siguranta sunt agitati din cauza caniculei.
De chestia cu dansul ma plang si eu de multa vreme ... dar recuperam noi dupa . Cu hainele nu e cazul sa va faceti griji, vom reveni la masura de dinainte. Cel putin eu am revenit dupa Eva; nu vad de ce nu s-ar mai intampla o data ... doar sa aveti rabdare, ca dureaza ceva pana se refac oasele ...
E super tabelul Katink. Pai se pare ca noi ne incadram la fix in medie, chiar cu vreo 100 g, respectiv cate un cm mai mult.
Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 34+ sapt.
POZE
Albinutzza spune:
AC si Katink, multumim de sfaturi...sunt foarte utile...Am bagat la cap...oricum la mine e bine ca spitalul este vis-a-vis de noi, doar trec strada...
Iar nu aveti somn fetelor?!??!
Albinutzza 37+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1
KULTA spune:
Fetele, va multumesc pentru aprecieri.
ZenaO, da, Mikael e un fel de Mihai finlandez, cica tre sa aiba si un nume de aici.
Irina, si eu merg la nani seara asta.
Pupici si noapte buna.
K32+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
KULTA spune:
Gabirus, a si fost cald insa bb s-a agitat pentru ca asa e felul lui, saltaret.Stai sa vezi dupa ce-o iesi distractie. Eu ma plingeam ca ma impinge cu picioarele in coaste de zici ca acum le rupe.
Pupici
K32+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
mamini spune:
salutare burtici felicitari mamicutze noi!
m-am intors si eu, o sa citesc din urma sa vad ce "prostioare" ati mai facut saptamina asta.
pupici
M 33+
Ella2000 spune:
Fetelor, am revenit balonata ...
nu mi s-a fisurat nimic! cred ca , capatana!
m-a zgaltait destul masina si cred ca daca era ceva fisurat as fi avut ceva in chilotzei.
Mersi, Kulta, o sa stau pe spate. Pentru a ma linisti , ca de cand am fost in spital cu fetele care pierdeau lichid am un fix..
AC, eu nu am reusit sa fac nimik cu pompa si am facuut rost de una veritabila... sefa de la nou-nascuti -matusica sotzului - m-a invatat sa imi golesc sanii... si pana sa invat m-a ajutat ff mult. Faceam sigur mastita sau cine stie ce fara ea!
De multe ori nma gandesc la cat ajutor am avut... Apoi i-a golit fica-mea, nu gluma...
Irina , iti trimit si un gand bun ca totul va fii bine... vine iubi al tau curand.
Am coborat scarile razand de portocala, Ma si vedeam asa...
Peca, stai linistita si nu te lua dupa comentariile de care ai scris... Am vazut burtici mari si bb mici si am vazut si invers.
Ella2000, Iulia si surioara ei Paula 33+
pisi_ella spune:
Buna, burtici!!!
Eu mai am asa putin...Miercurea viitoare, pe 6. A ramas ca fac epidurala si ma tot informez...Tre' sa mai vb o data cu dr si cu anestezistul ca sa aflu daca cumpar eu trusa de epi...Am un pic de emotii cu anestezia partiala...dar generala NU MAI FAC.
Si mai am o problema.....de fapt, ma intreb....oare ma vor mai durea sanii la alaptat? Voi mai avea probleme, avand in vedere ca am alaptat-o pe Emma pana in luna a 4-a de sarcina?? Adica eu am facut numai 5 luni de pauza, fara sa alaptez...Canalele mele sunt desfundate...Sper sa nu ma mai doara sfarcurile ca dupa prima nastere...imi amintesc ca urlam de durere cand o puneam pe Emma la san ....Ma dadeam cu tot felu' de creme...da' tot ma durea!! Lapte aveam tone, am avut chiar de la inceput, insa aveam sfarcurile crapate...la inceput bb nu stia sa suga, nu apuca sanu' cum trebuie....eu nu stiam sa i-l bag in gura ....De, asa e la primu' copil....Pana ne-am invatat una cu cealalta si nu au mai fost probleme...a durat aproape o luna!
Acum ma chinui cu regim fara sare si cu ceai diuretic, pana nasc...Asa mi-a zis dr....din cauza ca am proteine in urina...Mananc o supa de regim....mama-mama!! Noroc ca pun smantana in ea si cat de cat ii mai da gust...
Fetele care faceti cezariana....ia spuneti-mi si mie...la ce fel de anestezie v-ati decis?
_Ella, Emma & din burtica
http://community.webshots.com/user/emmaandreea