Mamici de iulie-august (57)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

fetelor, acum am terminat de citit, e aproape ora 1, nu sunt zdravana, miine am si musafiri, asa ca va trebui sa ma trezesc devreme sa pregatesc ceva.dar mi-ati lipsit f tare si voiam sa stiu cum va merge.
noapte buna.
M33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Ella200 sa stii ca ai avut mare noroc cu cineva priceput. Eu la galusca am fost singura cu al meu (al priceput) si cu toate sfaturile de asisatentele de lactatie din spital parca eram batuta in cap ... de frica numa prostii faceam... Noroc ca pana la urma am reusit sa si inteleg ce mi se spunea ca abia pe la cinci-sase luni pompita naturala de fiica-mea s-a pus si ea pe golit
pisi-ella ufff las gandeste-te cate bunatati papi dupa ce nasti.

Albiuntzza ce bine plasata esti fata de spital Sa tot nasti.

Katink wow v-au instruit super bine la curs .

Irina galusca e ametita saracuta. Ne hranim bebeii in acelasi timp. Se asaza serioasa langa mine si are niste biberoane dulci pe care daca le apleci lichidul pare sa dispara si biberonul sa se goleasca (au pereti dubli, lichid intre pereti si o cavitate in care se scurge totul ca sa creeze senzatia. Noroc cu mama ca se roaga de ea sa iasa afara sa pot si eu dormi s-o ora in timpul zilei si face un dus.

Kulta am uitat sa-ti zic in prima noapte acasa cu bebe galusca n-o dormit de loc. Asa interesata era ca sarea din patut dupa bebe...Toti ne-au zis sa nu o alungam din cauza de bebe de langa mama si intr-un sfarsit spre dimineata a adormit langa mine pe langa colacelul pe care il alaptam pe bebe.

Altfel bebe e bine si-a recuperat greutatea de la nastere, inca n-a pierdut motul de la cordon asa ca-l spalam pe bucatele (sponge bath cum zic pe aici). Hi , hi si i-am facut cativa cosuleti . Pediatrul a zis ca hormonii mei sunt de vina Saracutul

Mey si astept sa termin cu alaptatul... Am si eu dorinta din 2003 pe care in ultimii ani mi-am satisfacut-o arareori. SA DORM PE BURTICA! Da mai am de asteptat si zau ca imi doresc din toata inima.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Zina, Irina, Albinutzza, (sper sa nu mai fi uitat pe nimeni-daca da imi cer scuze) multumesc ca va ganditi la mine si la problema mea. Vad ca desi imi da in continuare eroare cand trimit mesajul, le contorizeaza totusi, asa ca voi tot trimite de pe user-ul acesta.
Pupici!

Simona si Mario 35+

Mergi la inceput

Dede, multumesc pt sfat! Asa ma gandeam si eu, dar sper din suflet ca nici una dintre noi sa nu aibe aceasta problema pt ca inteleg eu ca e f neplacuta! Sa avem lapte atat cat trebuie si bebei papaciosi!

Simona si Matio 35+

Mergi la inceput

Acusor - felicitari pt examen si bafta maine (de fap azi ca eu sunt cam somnambula si vad ca e deja aproape 3 am sambata)! Iti tinem pumnii!

Adriana - felicitari pt bebe papacios, iti doresc sa ia cat mai mult in greutate, ca si toti ceilalti bebei dealtfel!

Simona si Mario 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!

Cred ca nu mai e nimeni HUHUREZ pe net la ora asta, da' asta e! Vorbesc si eu singura cum a patit-o Kulta ieri seara !

Bine ai revenit Mamini, ne era dor de tine! Sper ca te-ai distrat bine in vacanta!

Si noi ne-am distrat ieri big time!
A trebuit sa ies din casa pe la pranz si mi-a fost un rau de-am zis ca nasc bebitza la 34 de saptamani, nu alta!
Cum am ajuns la birou ......la mama naibi fata de casa mea, dai cu voma dai si pe partea cealalta ...de parca luasem ceva de golit intestinele!
Ufff! Unde puneti ca tocmai citisem ca asta ar putea fi un semn de nastere!

Cand am ajuns acasa ...contractii care dureau ca la ciclu (si pe mine ma doare destul de tare, mai ales in prima zi )....si mai erau si ceas...la 5 minute fix ma apuca! Bine ca a tinut doar vreo 40 de minute pana si-a facut efectul No Spa-ul ca altfel....la spital ajungeam direct!
Si inca nu's pregatita sa nasc!
Ma intreba sotul daca mi-e frica......
De operatie, nu, doar de faptul ca bebe s-ar putea sa fie prea mica si sa aiba probleme!

Ufff! Hai ca v-am facut capul calendar! Ma duc sa iau un No Spa si sa ma intind ca iar au inceput niste dragute de contractii...care cam ...straaang!

Pupici

Irda
33+6 si bebe Daria

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput

Kulta, frumos patutul si camera toata! Eu tocmai ce ma laudam ca voi avea patutul azi, nu a mai venit nene acela si nici nu mai raspunde la telefon nici el nici sotia lui, si au trecut 2 sapt de cand a luat masuri si a zis ca intr-o sapt e gata sigur!
Imi vine sa-l omor cu mana mea! Nu pot nici sa spal lucrusoarele lui bebe ca nu am unde sa le pun dupa!

Katink - 700E????????????? Nu sunt sanatosi la cap? Dar de unde poti sa stii clar daca e grav sau nu? Ca intr-o sapt de zile se pot intampla multe cu pozitia lui bebe!

Simona si Mario 35+

Mergi la inceput

Pisi_ella - Eu mai fac cezariana si sunt ferm hotarata pt anestezie generala! Am auzit ca daca faci multe si mai repede de un an iti poti pierde memoria! Este adevarat? Spunea un medic chirurg asta, si zice ca cel mai bun exemplu este al unui pacient care a tb sa se opereze pt aceeasi problema de cinci ori intr-un interval relativ scurt de timp. Fetele vare lucrati in dom medical, ce stiti? E posibil?

Mamini - Bine ai revenit! Cum a fost in concediu?

Simona si Mario 35+

Mergi la inceput

Sunt si eu pe aici Irda, dar nu ma poti vedea si pe mine ca trec inca prin per de moderare! (iarasi)

Cand sunt si eu treaza si nu am somn nu mai sta nimeni pe aici! Nici Irina, nici Kulta! Eh ce sa fac daca nu am somn la ora 3.30! Sunt cam dusa! Si bebe se agita tare de tot ca am senzatia ca o sa iasa prin burta! Si in plus ma mai si umflu, desi de 3 zile nu am mai pus sare in gura. Dar caldura asta ma omoara!

Vorbea mai de mult cineva din strainatete (imi cer scuze ca nu mai stiu cine) despre o clisma care se gas la farmacie. Aici nu exista pe nicaieri dar mi-au zis azi la o farmacie ca daca le dau reteta exacta mi-o prepara! Dr meu a zis ca acasa se poate face cu orice, dar parca.... Ma puteti ajuta si pe mine cu reteta? PLSSSSS!

Simona si Mario 35+

Mergi la inceput

A! Am uitat ceva! Pe mine ma cam dor sanii de cateva zile (ca tot vorbeati de mastite si alte alea), mai ales spre varf, sfarcul. Dar o senzatie destul de neplacuta! Imi vine sa le imping cu mana inapoi! A mai patit cineva asa? Ca incep sa ma sperii! Si parca simt si niste guguloaie in sani cand ma dau cu crema. De ce oare?

Simona si Mario 35+

Mergi la inceput