Tensiune mica

Am tensiunea foarte mica si tot timpul ma doare capul si ametesc. Doctorul de familie mi-a zis sa beau cafea , insa eu cum nu beau cafea de obicei, intr-o zi cand am baut o cafeluta mica nu am putut dormi toata noaptea. Vreau sa va spun ca nu prea fac miscare (stau mult la birou), nu beau cafea, nu fumez si mananc cam aiurea.
Astept parerile si sfaturile voastre.
Sabina
Raspunsuri

diana904 spune:
Un paharel de vin rosu!! Fara gluma, si eu am tensiunea mica, fara cafea nici nu pot sa merg de ameteala dimineatza, chiar si insarcinata nu am putut renunta la o cana de cafea altfel eram chiauna. In mod normal dimineatza beau 2 cesti si pe la prinz inca 1 slaba. Si cam juma de litru de Coca-cola pe zi.In zilele in care mi-e f rau, beau seara cite un paharel de vin rosu si imi revin ca prin minune, imi trece si capul si ameteala...

Cori-Cori spune:
Si eu o am foarte mica, da' (din fericire) beau cafea la greu. Pen' ca-mi place muuuult! Si-am devenit si dependenta, cred...
Acum vreo 5-6 ani a trebuit sa fac un tratament naturist, destul de restrictiv, care-mi interzicea sa beau cafea . Si-mi ajunsese tensiunea la 79 cu nu mai stiu cat... Sa lesin, si mai multe nu. Ca atare, doctorul mi-a recomandat sa mananc ceva mai sarat ca de obicei... Alte alternative nu prea mai sunt. Eventual ceai negru/ verde, daca-ti place.
Cam asta ar fi...
Corina

Cori-Cori spune:
quote:
Originally posted by diana904
Un paharel de vin rosu!! Fara gluma, si eu am tensiunea mica, fara cafea nici nu pot sa merg de ameteala dimineatza, chiar si insarcinata nu am putut renunta la o cana de cafea altfel eram chiauna. In mod normal dimineatza beau 2 cesti si pe la prinz inca 1 slaba. Si cam juma de litru de Coca-cola pe zi.In zilele in care mi-e f rau, beau seara cite un paharel de vin rosu si imi revin ca prin minune, imi trece si capul si ameteala...
Ar fi misto sa bem si dimineata unu'

Si sa ajungem la locul de munca vesele si ferice

Corina

Kittycat spune:
Intr-adevar, un paharel de vin rosu. In plus consuma suficiente lichide (mare atentie la zilele calduroase), in asa fel incat sa urinezi cel putin 1,5 l/zi. Si mananca normal de sarat, nu fara sare.
Andra,de printesa
(15 noiembrie 2004)

cornelianeli spune:
si eu am tensiunea mica.remediul:cafeaua...2 cesti pe zi
vin rosu...doar daca stau acasa he he cum ar fi sa venim la serviciu pe 7 carari???
http://community.webshots.com/user/cornelianeli

Sabina V spune:
Multumesc de sfaturi.
Intradevar ar fi ceva sa bem in fiecare zi un pahar de vin rosu (saracutul iubitel
), dar cu politia ce facem? In fiecare zi merg cu masina la servici, in oras..., insa cand ajung acasa...
Cu cafea in nici un caz nu ma impac, nu prea imi place (eventual cu mult lapte si vreo 4 lingurite de zahar) si cand ii sa beau, o beau ca si sucul sau apa.
Sabina

diana904 spune:
Asta e si "drama" mea...ca nu pot sa-mi fac "tratamentul" decit seara, cind am terminat cu drumurile, conduc zilnic...oare n-om putea cere o lege speciala ca sa ne permita un paharel la volan?? Oare ce o fi mai rau, sa conduci ametita de la tensiune mica sau cu capul limpede si un paharel la bord!!

unboticutz spune:
si eu am tensiunea miiica miiiica
mie mi-au spus toti sa beau cafea (desi dupa ce beau ma iau palpitatile, tremuriciu si o agitatie generala destul de neplacuta; si o beau cu muuult laptic ca sa fie cat mai putina si mai slaba) dar..un medic mi-a zis o data urmatoarea chestie: sa las cafeaua fiindca deshidrateaza; daca ma dezhidratez imi scade implicit tensiunea deci intru intr-un cerc vicios
in schimb vinul rosu e bun
Nu te teme niciodata de umbre. Ele arata doar ca exista lumina in apropiere.