Bebelusi de mai-iunie 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Tzumpiloi, merci frumos, sa-ti traiasca si tie printesa si sa te bucuri de ea. Zic de azi, ca maine s-ar putea sa nu mai am timp de DC.
Pai si daca tot facem azi 2 luni, se putea...m-au sunat de la serviciu, cand ma intorc...am zis ca in octombrie. Acu' sa vedem ce-o mai fi pana atunci, ca institutul meu s-a mutat la Ploiesti, deci ma asteapta si minim 3 ore de naveta pe zi...Parca stiam ca daca te intorci mai repede la serviciu poti sa ai program de 6 ore ? Mai e valabil ? Bine, nici asa nu stiu ce sa fac ca avem masini pt. programul normal, nu redus, ar trebui sa ma descurc singura la intoarcere
Roisin, daca afli ceva sigur cu cercelusii la Sanador ma intereseaza si pe mine. Eu nu i-am pus in maternitate la CFR2 si acolo mi-au spus clar ca nu pun decat la BB neexternati, si doar in ultima zi. Cum eu in ultima zi era sa plec si cu ceva din ciuful neonatoloagei, a ramas fata fara cercei...
Loreen, bine ca ai rezolvat pana la urma. I-ai dat ceva impotriva febrei inainte de vaccin, ca mie mi-au zis ca asa ar fi bine preventiv- da' totusi vaccinul nu da nici o reactie ?

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salut!
Sunt varza. Piticul meu si-a mutat ora de haleala la 3.30, oricum a fost bine ca dupa asta s-a mai trezit pe la 7. De fapt nici la 3 nu a plans ci doar se trezise si vorbea singur. M-am trezit teleghidata, mi-am pus siliconul, l-am pus la san si lui ii ardea de ras si de vorba. Dupa ce am "vorbit" cu el si am ras impreuna de s-a trezit si al meu sot (pe undeva invidios ca el nu are parte de astfel de momente), a halit in sfarsit 10 minute si s-a predat. Apoi s-a trezit la 7 tot asa plin de kef de vorba. Atunci sotul meu si-a luat revansa, l-a luat in brate si au purtat o conversatie foarte vesela. Mihai mai avea putin si iar plangea de dragul lui Filip Dar eu tot obosita de zici ca i-am dat sa suga la ora
Dimineata am fost o ora prin parc si cand ne-am intors i-am dat sa suga si ne-am culcat, eu nemancata, asa de somn mi-a fost. Si ne-am trezit amandoi la 3 si mie tot somn imi este.
Am chemat-o pe socrela sa stea cu nepotu-sau pana merg eu in carrefour sa fac cumparaturi de haleala ca bate vantu prin frigider si sa plang nitel prin cabinele de proba. Nu sper sa-mi gasesc ceva pentru botez dar imi incerc norocul ca altfel nu mai am cand si de unde sa-mi iau ceva si treningul ma asteapta.
Andreea, intre timp am descoperit un alt leac pentru cosuri. Nu il folosesc la toate cosurile mai marunte dar zilele trecute ii aparuse unul enorm pe obraz si am zis ca nu il las asa sa se infecteze asa ca am luat o fasa sterila, am dat cu spirt pe ea si am sters cosul respectiuv. Nici nu am apasat sau ceva ca s-a rupt punctul si pana a doua zi nu mai avea puiul nimic acolo. Nu siu cat de bine am facut, sotul meu m-a certat pentru ca eu am cosuri si am prostul obicei sa le storc, si el mi-a zis ca m-am tampit ca fac si copilului ce imi fac mie pe fata. Dar s-a vindecat foarte repede si foarte frumos asa ca eu ma declar multumita. Daca nu il spargeam eu cu tamponul steril, poate si-l spargea singur in somn si se infecta si mai tare pentru ca eu nu eram pe faza sa-i dau cu spirt. Asa ca...
Filip a zambit prima data constient la mine, la ora 6 dimineata inainte sa-i dau sa suga, fix pe data de 15 iunie deci o luna si 2 zile. Apoi au mai trecut cateva zile pana i-am smuls un zambet, de ziceam ca mi s-a parut mie prima data, iar acum e cu gura pana la urechi mereu.
Va las, merg sa-mi fac o cafea ca cred ca d-aia sunt asa cu okii cat cepele.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Mey, a mea a inceput pe la o luna sa mustacesca de placere cand ii schimbam pampersul, ca o mai las un pic in funduletul gol, si e asa biiine Apoi, prima ranjeala zdravana, cu gura pana la urechi,pe care i-am vazut-o eu a fost adresata nenorocitului de alifant de la chicco...La mine a zambit constient pe 1iulie, in conditiile pe care le-a enuntat si Androix- dimineata la 6, inainte de masa...

Ia uitati un citat din "mama si copilul": "Zambetul sugarului de 2 luni este un element foarte puternic care ii permite sa farmece un adult. Este o tactica de supravietuire eficace pentru mica creatura total dependenta (White)"

Mai departe zice ca sugarul zambeste la tot ce seamana cu fata mamei...adica eu seman cu alifantul ?

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Patricia, La Multi Ani iti ureaza Timeea

Corni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Fran i-am pus acasa paracetamol supozitor, dupa ce i-am luat temperatura...preventiv
Oricum Delia a adormit in timp ce-i facea vaccinul...A dat sa maraie insa cred ca a uitat...
A mea rade cu toti dintii cand ma vede dimineata, dar la sor-sa non stop...

Bebelusii vostrii au semne din nastere? Delia are o alunita mica cat un bob de mazare la subratul mainii stangi...

Loreen cu Bianca(15.10.1996)si Delia(26.04.2005)
Poze cu bebe Delia
Bianca mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Multumesc frumos pentru raspunsuri!!!

Ma grabesc sa ies si eu afara cu Piticu', ca tare mi-e ca incepe sa ploua.. Am vrut sa ies si mai devreme, dar... am adormit.

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
http://photos.yahoo.com/andreea4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

cind aveti timp cititi povestea de mai jos:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51182&whichpage=8

(pentru cei care nu au facut-o deja)

Matei (21.05.2005)
http://community.webshots.com/user/matei2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

scuze am pus direct ultima pagina, asta-i link-ul cu prima pagina:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51182&whichpage=1

Matei (21.05.2005)
http://community.webshots.com/user/matei2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna mamici si multi pupici la bebici.

Eu sunt zombi de oboseala si plina de nervi.Dupa cum va spuneam ieri Mara mea e toata un urlet si numai seara in schimb azi a inceput de dimineata pastile de calmare nu am asa ca cred ca curand am sa fiu alba la par,dar sper sa ii treaca cat de curand.Ieri de la 5 toata o gurita a fost si ce zice tati hai cu copilul la spital eu ii zic bine mergem dar daca astea ii fac ceva i-am zis ca nu raspund de actele mele .Bun sunam spitalul ca asa e aici intai suni,ne zpune sa ajungem la 7:30 acolo,mergem si saracuta aproape atipise si statea asa linistita in masina .Ajungem si apare o doctorita(vaca) ca altfel nu o pot numi el ii explica situatia ca eu nu stiu sa vorbesc olandeza si tipa nu avea chef sa vorbeasca in engleza cu mine,el imi traduce ce ii zice (dar eu inteleg olandeza deci nu mai aveam nevoie de traducere) si sa vedeti ce consult ii face care nu cred ca a durat un minut ii pune mana pe burta si o asculta cu stetoscopul la burta numai atatmie imi venea sa o bat .da nu i-a luat temperatura ,dar nu s-a uitat in gatul ei nimic deja era un pachet de nervi .Si concluzia ei e ca bebe mai trebuie lasat sa planga si daca acuma o face este numai ca sa fie luata in brate nu va spun ca eram sa o iau la bataie .Ea nestiind ca eu inteleg olandeza se adresa lui tati si nu va spun ce rabufnire am avut ca s-a speriat si tati cand am tipat odata ca copilul meu nu plange dacat daca ii este foame sau e pisa si trebuie schimbata,iar daca vrea luata in brate numai scanceste asa, nu urla cat o tine gura.S-au speriat aia de reactia mea ,acuma doctorita nu stia cum sa o dreaga neasteptandu-se la reactia asta din partea mea.A vrut sa mai puna mana pe copil dar cu nebuna adica eu nu s-a mai putut discuta mi-am imbracat strunful si am plecat.Tati era inmarmurit cum m-am comportat poate am exagerat dar in halul asta sa ma trateze nu am vazut.
Deci se poate sa fii tratat si cu superficialitate si in state mai dezvoltate mai ales daca aud ca nu esti de-a lor si vii dintr-o tara saraca.Asta e .
Multumesc pentru sfaturi le incerc dar vad ca ala cu caldura la burtica da cel mai mult rezultate

Va pup dulce si multa sanatate si pupici la bebici

de la
Marilena si Mara (urlatica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

La multi ani Patricia Annelise si Isabela!!!!

Multumesc pt. sugestii de cadou pt. nasica. Probabil ca o sa ma opresc la o bijuterie.

Am fost si noi la controlul de doua luni. Loreen, suntem tot pe acolo cu "dimensiunile:: 5,500 si 60 cm (cred ca mai mergea intins putin). Am fost la dr. Munteanu si i-am spus ca am dori sa transferam copiii la ea. Trebuie sa implineasca Stefan 3 luni, asa ca mai asteptam putin. L-am vaccinat cu PentactHib-ul si cel contra hepatitei (EuvaxB sau asa ceva). Stefan a plans tare, tare si eu putin pe langa el. M-a distrat ca d-rita i-a "explicat" inainte ce ii face si el gangurea si radea la ea, parca cine stie ce ii promitea . Mi-a zis sa ii dau preventiv un Eferalgan supozitor, dar probabil ca nu va avea nici o reactie.

Cercelusi, noi i-am pus Mariei la 3 luni, la o bijuterie, cu pistolul si a plans un pic atunci, dupa care nu i-a mai bagat in seama pana pe la vreo 11 luni , cand a descoperit ca are ceva in plus la urechiuse .

Eu cred ca Stefan a zambit constient la 3 sapt. (nu dati cu rosii, s-ar putea sa nu fi interpretat eu bine) surioarei lui. Mie mi-a zambit cu adresa la 1 luna si un pic.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput