Bebelusi de mai-iunie 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Fetelor, bebeii vostri saliveaza? Stiu ca poate e o intrebare ciudata dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Cornelia,cat te-a costat vaccinul? L-ai cumparat tu de la farmacie sau avea doctorita pe stoc? Merci.

Corni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Salutare! Tora-i cam ocupata, asa ca va intreb eu despre o problema: Ana are niste bubite mic-mici, dar multe,rosii (parca au si un punctulet galben, insa nu bag mina n foc)cit gamalia unui ac,pe fata in special, mai putine pe gat si cap. Au aparut cam de cind au inceput caldurile... dar cu orice i am dat nu a disparut nici macar una.
S a mai confruntat cineva cu asa ceva?
V am fi tare recunoscatori, mai ales Tora, care se da de ceasul mortii

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!
Astazi mergem si noi sa ne vaccinam, sper sa nu facem febra sau alte reactii adverse, mai ales ca duminica viitoare avem de facut un zbor luuung spre casa!

Si eu sunt interesata sa gasesc un centru unde sa-i fac gauri pentru cercei - am vrut sa-i fac din spital insa aici nu se practica..

Maya este la fel de cumintica, doarme toata noaptea, de la 11.00 seara la 10-11 dimineata, se trezeste pe la patru cinci doar cat sa-i schimb scutecul, suge cinci minute si adoarme la loc! Avem probleme doar cu durerile de burtica atunci cand se chinuie sa faca kk. Cand o vad ca o doare prea tare o ajut un pic cu o bucatica de sapun!!

Am mai pus cateva poze cu noi aici:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florentina_ghita/album?.dir=5cdd

Tina si Maya
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Rufus, cred ca de la transpiratie se fac bubitele acelea. Si Andrei face, dar nu l-am tratat cu nimic, au trecut de la sine. Trece una, apare alta...

Margott, sigur ca saliveaza bebe, dar de ce intrebi? Ai observat la David ceva?

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Fetelor, ma predau!!!!
ce le faceti copiilor de dorm atita, de la 11 la 5.30!!!??
Florentina m-ai dat pe spate de la 10 seara la 11 dim, UAUUUUUUUUUUUUU, VREAU SI IOOOOOO!!!!!!!!! macar pina la 5 dim.
Tora lasa bubitele in pace nu le da cu nimic, trec de la sine, la baiat au aparut si de la laptele meu!!!!

SA NU DATI CU ROSII:(mai am un neuron si ala pe fuga!!!!!)
Cum adica copii au zimbit constient??? da voi de unde stiti? cum ati dedus chestia asta?

Matei (21.05.2005)
http://community.webshots.com/user/matei2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns red rose spune:

Hello everybody,
fetelor, in seara asta am tras o sperietura sora cu moartea. I-am facut baita Marei, care pt prima data a fost un pic agitata pt ca ii era foame tare. I-am pregatit biberonul cu 130ml, l-a halit pe tot si nici gand sa adoarma. Tot isi baga manutzele in gura si eu ce mi-am zis? hai sa-i mai fac o masura. L-a mancat si pe ala si tot agitata era. Am mai tinut-o in barte si la un moment data am ridicat-o pe umar si a varsat. Dar in ce hal... si pe gura si pe nas. S-a invinetit toata ca nu mai avea pe unde respira. Mie mi s-au taiat picioarele ca secundele mi se pareau zile. Noroc cu tati care a scuturat-o mai zdravan si a intors-o cu fata in jos. Am aspirat-o apoi cu pompita de nas. Of... ce m-am speriat!
Corni, iti multumesc pt ideile de cadouri. Sa stii ca ai cam fost pe aceeasi lungime de unda cu mine. Chair azi ma gandeam sa merg pe la niste galerii de arta si anticariate sa caut ceva sfesnice sau altceva interesant. Eu sunt bolnava dupa obiecte vechi.
Roisin, eu pe 18 o vaccinez pe Mara si ti-as fi recunoscatoare daca iti amintesti unde e centrul acela unde se pun cercei cu pistolul. As vrea sa ii pun inainte de vaccin.
Mey, chiar nu se plimba nimeni prin parcul icoanei? Nu cred ca din cate am vazut Mara e cel mai mic "copil" din parc.
O seara placuta.
RR si mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Corni, vaccinul a fost 1.000.000: 700.000 PentactHib-ul si 300.000 cel impotriva hepatitei. Il avea la cabinet.

Lucas, impresionanta povestea. M-a dat peste cap, inca imi vine sa plang, chiar daca am citit-o acum cateva ore. Foarte frumos ca l-ai invitat sa scrie la subiectul nostru .

Am o stare f. proasta, influentata de povestea lui Anton si de faptul ca tati nu e acasa. Copiii dorm si mie imi vine sa ma duc din minut in minut sa verific daca respira. Ma opresc aici, ca ma apuca iar bazaitul.

Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Red Rose eu ma mai plimb prin parcul Ioanid. Parcul Icoanei nu prea ma atrage.......
Maine dimineata chiar merg in Ioanid, poate treci pe-acolo incepand cu ora 9.30 - 10
Si eu ma tot uitam prin parc dupa bebei mici ca a mea si nu vedeam nici unul...
De vreo saptamana-doua mi-am facut veacul prin parcul circului....si ma intretin la vorba cu Lucas, ca de Fran tot nu am dat :), dar maine dimineata tati are niste treaba si nu ne poate duce in parcul circului.....asa ca te astept in Ioanid daca vii.

noapte buna

Ruxel

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

O alta imbecilitate ce se pregateste ptr bebeii nostri:
http://www.gardianul.ro/index.php?a=societate2005070601.xml !

Mergi la inceput