Ajutati-ma! Sunt dependenta!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

quote:
Originally posted by gio

Eu sunt "dependenta" de aripioarele de la KFC cu sos de maioneza cu usturoi.....si de cola...incerc sa ma abtin dar nu reusesc 100%...cat despre mac, m-am cam lecuit pt ca miroase ff urat acolo si nu-mi place, dar mai iau din cand in cand....
sfaturi..nu sunt in masura sa dau...pe mine mai ma opreste barabatu' de la fast-food ca zice ca sunt prea scumpe

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Io m-am lecuit de KFC dupa ce-am mancat in cateva dati la Unirea si, de fiecare data, sub paneul picant, am gasit urme de pene si fulgi. Semn ca aripile nu prea erau curatate...

Da!!! Uite un argument! Nu mai dau pe la KFC. Nici nu prea ma omoram.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

quote:
Originally posted by Zeeva

Stiu eu un leac. Se numeste burtica mare cu folos. Sarcina, intr-o vorba. Atat de rau iti va fi in primele 10 saptamani ca numai mirosul de Mc... te va alunga ....
Garantat.
numai de bine,
Z.

Discutabil si asta, sa stiti.
Inainte sa raman gravida nu ma omoram dupa fast food, mai mancam din cand in cand dar nu prea des.
Dupa ce am ramas insarcinata, bucurandu-ma si de o sarcina extrem de usoara, fara greturi si mofturi, salivam dupa Mc, cola si cafea. Ma abtineam cat puteam, insa tot mai devoram cate un meniu Big Mac din cand in cand. Culmea era ca imi placea chiar si cafeaua aia a lor.
Iar daca imi aratai un pahar de cola rrrrrece imi pierdeam uzul ratiunii .Credeti ca m-am ingrasat? neeee, burta era de mine, mancam ca disperata si crestea doar burta, io in rest ma subtiam. Ciocolata? 200 g pe zi in ultima luna si tot as mai fi vrut.

Acuma sa zic ca ma pot abtine de la Mc. Mai beau cate o cola din cand in cand, in rest incerc sa ma amagesc cu apa minerala acidulata rece. Alta delicatesa dupa care decedam in sarcina.

Din pacate alt leac in afara de propria vointa nu stiu.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

Se zice ca ia cam doua saptamani sa schimbi un obicei prost. Mie mi-a luat o luna, dar am reusit.

M-am ingrasat 10 kg in 6 luni cu Mc Donald's si KFC aproape zilnic (la pranz si seara ). Am intrat in panica, m-am apucat de Montignac, am tinut doua luni, am slabit vreo 5-6 kg ... si m-am lasat. Si m-am ingrasat la loc, of cors.

Dar in lunile de Montignac m-am dezvatat de fast food si de Cola (alte sucuri nu-mi plac) si asta e un lucru bun. Acum ma lupt cu mancatul seara, cu cartofii si cu painea ... mananc sanatos, dar combin prost alimentele ... da' ma dezvat io si de asta!

Daca sunt dependenta de ceva, sunt dependenta de DC!

Bafta, Tzuni, da-l incolo de Mec! Eu dupa ce am renuntat la Monti (am facut un exces la o petrecere si n-am mai avut puterea sa ma intorc la dieta), am zis ca ce mai conteaza, hai inapoi la McDo si KFC. Dar de KFC mi s-a luat cand mi-a fost rau de la crispy strips, iar la McDo mi s-a parut totul scarbos de moale, asa, parca mananci mancare mestecata

Nu-mi plac nici salatele lor, care mi se par putrede ...

Hai bafta, lasa-te, ca se poate!

Smilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Si eu sunt dependenta de Mc si de Cola-cu asta am lasat-o mai moale(inlocuisem apa cu ccc Cola)-dar m-am mai potolit.Acum m-am dat pe apa minerala,dar sunt sigura ca de Mc nu pot sa ma las.Sunt asa de buneeee...e adevarat ca am pus si cateva kg in plus,dar asta e...imi revin eu

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

quote:
Originally posted by adrienne12

OK, poate asta va ajuta: mincaruruile de la fast food va fac atit de rau la sanatate ca si fumatul. Eu nu intru niciodata in McDonalds (poate doar la WC) iar cind sint la drum lung si trebuie sa manic ceva atunci iau o salata sau pui la gratar (grilled chicken sandwich). Iar KFC cred ca am mincat o singura data in 11 ani de cind sint aici si asta pt. ca cineva a adus o galeata cu aripi de la ei la un picnic. Sint ATIT de grase fetelor, cum puteti sa mincati porcariile astea? Mai mult McDonalds face acum (cel putin aici) un triplu-burger sandwich care are el singur 1000 calorii (articol in Time magazine acum citeva saptamini). va dati seama ca cine maninca asa ceva o sa ia si cartofi prajiti si un cola. Pai uite 1500 calorii doar acolo, la o masa. Lasati-o mai incet ca in ritmul asta o sa jungeti duble... Si nu in ultimul rind, cel putin in SUA, McDonalds este un loc dubios, frecventat de negri, someri, populatie cu venituri extrem de mici si fara cea mai vaga idee despre nutritie si alimente. Persoane OBEZE. Bun, daca sinteti dependente de ele puneti-va frumos pe frigider poza unie gagici obeze eventual in costum de baie si ziceti-va ca asa veti ajunge cu fiecare chip, cartof prajit, burger mincat.... va convine? Locurile astea ar trebui sa aiba cap de mort pe usile de la intrare, pe bune...

La noi gama de produse la Mc este redusa. Adica nici vorba de pui la gratar, variante de chifle mai sanatoase, mai multe salate sau alte chestii de-astea.
La noi Mc-ul nu este deloc un loc dubios pentru ca preturile sunt foarte mari. Nici vorba sa mearga la mc populatia saraca. Poate doar sa-si ia o inghetata de 80 de bani. Noi mergem o data pe luna cand i se face prietenului pofta(tot meniul Big Mac e de vina... )In ziua in care mergem la mine aia e masa principala si sunt pregatita sa ma doara un pic burta sau a doua zi sa am o senzatie de disconfort. In principiu un Big Mac merge bine cu un suc de portocale sau de mere, daca tot e sa-l mananci. Eu una prefer daca am nevoie la toaleta sa intru sa cumpar ceva de la ei pentru ca stiu ca toaletele sunt curate. Acuma daca mananci dimineata pranz si seara meniu de la Mc normal ca bine nu-ti face.

Hai ca nu am rezistat tentatiei si am facut un calcul: dintr-un salariu minim pe economie in Romania cumperi 48 de Big Maci(2,33$ bucata).
In comparatie
un Big Mac e 2,90 in medie in state(sursa htp://www.economist.com/markets/bigmac/ )
hai sa luam o suma de 800$
cu 800$ pe luna iti cumperi 275 de Big Maci, adica de aproape 6 ori mai mult.

Despre KFC am o parere foarte proasta, desi am cunostine lesinate. Aripile nu-mi plac din principiu, dar a trebuit sa dau la o parte toata crusta pentru ca mi s-a parut scarboasa si culmea carnea avea gust de peste. Asta la KFC Romana acu vreo 2 ani. Nu mi-a mai trebuit pana in ziua de azi.

Daca vreti varianta de shaorma va zic si cum fac eu: lipie,carne de pui la rotisor(din Carrefour cumpar eu), castraveti murati si maioneza cu iaurt(mai putine calorii). Se taie pieptul bucatele mici dupa ce a fost incalzit la mirounde si se adauga restul ingredientelor. Dupa cum vedeti fara cartofi prajiti, dar nu va opreste nimeni sa nu adaugati.

Se plangea cineva de cat zahar e in 2 kilograme de fructe. In medie cam 16 gr de zahar la 100gr(sar mult bananele din schema). Ar cam da 320 de gr de zaharuri in 2 kilograme. Macar o parte e fructoza si e mai sanatos. Eu mai degraba ma mir de cate produse de patiserie se cumpara. Si sa nu incep sa vorbesc despre fornetti&co ca nu ma mai opresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Io sunt dependenta de ciocolata....as manca pana la refuz si apoi de la capat!!!
De fiecare data cand incep o ciocolata vreau sa o termin ca sa nu ma mai "tenteze" ca de "maine" nu mai mananc cicolata...
Si tot asa...maine e mereu maine

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
La Brasov

La marea Neagra

Parada modei

Voineasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Se pare ca singura sansa de a scapa de dependenta este sa-mi pun la bataie ambitia! De cand am postat subiectul, n-am mai papat McShit, iar in punga de chipsuri mi-am "scapat" o singura data mana! Merit aplauze! Dar stiti cum ma tratez? Cand merg la magazin, ma asez la coada la casa in asa fel incat sa stau intre rafturile cu chipsuri, stixuri si alte (foste)bunatati! La inceput ma treceau transpiratiile, simteam ca cineva imi ridica mana si mi-o indreapta spre rafturi, dar...AM REUSIT SA MA ABTIN! Si-s mandra tare acum! Merit aplauze si flori, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Tzuni,

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by ANDREEABANICA

Tzuni,

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Aiamoni si eu sint/am fost dependenta de dulciuri. Iti recomand cu incredere splenda. Splenda este dulce, are gust de zahr si eu o pun pe capsuni, smeura, pepene galben. Sep oate si face prajituri cu ea. Daca maninci asta zilnic iti satisfaci apetitul pt. dulce si nu mai esti tentata de prajiturle de supermarket. Cind se aduce asa ceva la job iau si eu pe farfurie sa nu zica ca nu incerc, dar o tin pe birou si o zdrelesc de farfurie ca si cum as fi ciugulit ceva dupa care o arunc. Eu tin south beach diet, e absolut superba dieta asta. din cind in cind mai scap ciocolata. Imi spun daca tot e sa gresesc macar sa fie cu ceva care sa merite. Fireste innebunesc dupa cicolata elvetiana cu lapte si alune.cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput