Ajutati-ma! Sunt dependenta!
Raspunsuri - Pagina 7
Fiquelle spune:
Tzuni, felicitari! Asta e primul pas...important este sa ii parcurgi si pe urmatorii tot asta...

Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004
POZE SOFIA, DE LA NASTERE PANA IN PREZENT
axia spune:
quote:
Originally posted by Cristina
Offffff Doamne! Eu sunt dependenta de shaworma, imi fac drum in fiecare zi (aproape) pe la fast (parca-s teleghidata). Imi place la nebunie, se strica mancarea in frigider si eu mananc shaworma
Cristina&Sanziana
Macar vad si eu nu sunt singura. Ca tare e buna......
M-am lasat de ea acum 3 saptamani cand am inceput un regim....
Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.
angelina spune:
Pentru toti impatimitii KFC-ului, am un video pe care trebuie sa-l vizionati NEAPARAT.
Poate ca dupa aceea, va va fi mai usor sa renuntati la renumitele chicken wings.
Vizitati site-ul: http://www.kentuckyfriedcruelty.com/anderson.asp , undeva in coltul din stanga, chiar la sfarsitul articolului, se afla o casuta cu materialul inregistrat, dati click acolo, vizionati, si astept parerile voastre.
Eu sunt mai sensibila din fire si am plans

...a doua oara nu m-am mai putut uita

.
Imi pare rau, am auzit des de cheta asta de fast food, dar nu am mancat inca la ei...si nici nu o voi face.
Cat despre Mackie.....shake-ul de capsuni e super....incerc sa evit totusi sa intru. Intr-adevar, pe loc mancarea are un gust bun, dar dupa primesc intotdeauna crampe la stomac.
Mai nou am desoperit un restaurant super aici. Se numeste Nordsee si se gasesc tot felul de specialitati de peste. Asa ca daca ma apuca foamea prin oras, inlocuiesc orice tentatie cu o bucatica de peste la gratar cu orez si salata..si ma simt de 100 ori mai bine, si fizic si psihic!
Cu ciocolata am avut si eu dificultati(trebuia sa imi procur "doza zilnica necesara" fara discutii), pana am vazut un documentar despre o persoana care reusise sa slabeasca foarte mult si spunea ca atunci cand priveste ciocolata, e ca si cum ar privi gunoi...pt. ca de fapt asta si reprezinta pt. stomacelele noastre.
M-a impresionat tipul...nu am mai mancat de atunci...sunt aproape 4 luni...si nu simt deloc pofta, din contra, nici macar inghetata de ciocolata nu imi mai place...pur si simplu nu mai vreau.
In schimb, ma dau in vant dupa inghetata si produse de patiserie, clatite si galuste cu fructe,....:-( si eu sunt un caz trist!!!
Va urez mult succes!
demonika spune:
Eu am renuntat de mult timp la ciocolata... evident, nu puteti spune, gata, stop, de maine nu mai mananc nimic
Ciocolata am inlocuit-o treptat intai cu aia amaruie, ca cica are mai putine calorii (tot un drac, scuzati expresia) si aia are zahar, dar mai putin
... si apoi cu smochine, ati incercat? mie mi se par chiar mai dulci, si au si calciu. Bine, eu am reusit sa slabesc vreo 14-15 kg, treptat (adik in vreo 2ani), tinand dieta, e mult spus dieta, stilul de viata bazat pe grupele sanguine... si credeam ca de la 70 nu o cobor niciodata
... dar am reusit
... si poate mai dau, who knows, nici o graba, am asteptat atat, mai pot astepta un pic,hehe. va pup!
demonika spune:
Si eu la fel,
cand vad o bautura carbogazoasa, sau ceva aiurea am senzatia ca beau benzina...
... adik nu neaparat ca e nociv, si asta, dar parca mi-ar da cineva sa mananc sau sa beau ceva necomestibil, cum ar fi benzina, cauciuc, ceva care logic ca nu te tenteaza... cred ca m-ati inteles... ve pup![]()
quote:
Originally posted by angelina
Cu ciocolata am avut si eu dificultati(trebuia sa imi procur "doza zilnica necesara" fara discutii), pana am vazut un documentar despre o persoana care reusise sa slabeasca foarte mult si spunea ca atunci cand priveste ciocolata, e ca si cum ar privi gunoi...pt. ca de fapt asta si reprezinta pt. stomacelele noastre.
M-a impresionat tipul...nu am mai mancat de atunci...sunt aproape 4 luni...si nu simt deloc pofta, din contra, nici macar inghetata de ciocolata nu imi mai place...pur si simplu nu mai vreau.
ana_maria222 spune:
quote:
Initial creeata de Tzuni
Cine ma ajuta si pe mineeeeee?
Sunt dependenta de chipsuri si de Mc Donalds si, efectiv, nu mai stiu ce sa fac sa ma "tratez". Nu sunt sanatoase, stiu ca ingrasa (vad pe mine), dar NU MA POT ABTINE! Sunt ca un drog pentru mine. Mai trece cineva prin astfel de suferinte? Hai sa ne sprijinim reciproc! Poate reusim sa ne "tratam".
Tzuni
mama Tzuni..nu pot sa cred ca nu am vazut subiectul pana acum! daca il vedeam inainte de daneza...poate te alergam putin....ce sa-ti zic? mie Mc nu imi place deloc...doar KFC (dar merg rar 1-2 ori pe an)...mai ales ca la mine sunt pb cu kg mari..de la glanda! cum poti sa scapi? de fiecare data cand te mai tenteaza un hamburger ceva gandeste-te la mine
!!te pup!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Io m-am lecuit de KFC dupa ce-am mancat in cateva dati la Unirea si, de fiecare data, sub paneul picant, am gasit urme de pene si fulgi. Semn ca aripile nu prea erau curatate...

apropos de asta...am un prieten care lucreaza la Mc la Cismigiu..si daca-ti zic...nu mai mananci in viata ta!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Luna75 spune:
Tzuni,dupa parerea mea,esti pe drumul bun.Ti-ai dat seama ca chipsurile si McDonalds-ul nu iti fac bine.
Pasul urmator,ocoleste McD si rafturile cu chipsuri,daca nu cumperi-nu ai cum sa mananci.
Partea grea incepe insa,cand vin poftele-si efectiv iti pierzi mintea,cand nu mai conteaza NIMIC-doar sa mananci.Tu trebuie sa lupti impotriva tensiunii care se aduna,in momentul in care te simti agitata,frustrata ca nu poti avea ceea ce iti doresti(o portie de cartofi prajiti,un McBurger).
Nu este usor,este o lupta lunga,chiar trebuie sa te pregatesti pentru razboi,daca vrei sa devii invigatoare.
Vestea buna e ,ca daca vrei cu adevarat,poti.
Incearca sa schimbi NU MA POT ABTINE cu MA POT ABTINE !,creierul va inregistra comanda noua,si iti va fi mai usor.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by Deanny
Ana_maria222, spune-ne, ne faci un bine...
Deanny
Deanny..mi s-a facut scarba si cand mi s-a spus dar sa mai povestesc si eu
multe poze
HAI DINAMO!!!!