Ajutati-ma! Sunt dependenta!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

quote:

..mi s-a facut scarba si cand mi s-a spus dar sa mai povestesc si eu! oricum mi-a intarit convingerile cu scuipatul in mancare.....urme de nisip.....maini murdare.....aripioarele le trec prin uleiul de unde au fost scoase initial...doar de distractie...sa fie imbibate cand le dau clientilor!! and so on.......

Groaznic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Tzuni,cum te mai descurci?!

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

ioi ce m-am speriat! am citit doar primul mesaj sa vad ce a patit Tzuni, dupa care m-am gandit sa va spun si eu experienta mea cu Pepsi ... of, e greu... daaaaaar, cu cat trece o perioada mai lunga intre "abateri" cu atat scade in intensitate nevoia de a consuma asa ceva. Recunosc ca mai sunt dependenta de Pepsi, ma loveste cateodata pofta, dar mult mai rar, ceva de genul odata pe luna sau odata la 2-3 saptamani si atunci imi cumpar, dar ma "potolesc" repede, in sensul ca o juma de pahar sau un pahar e suficient si-mi trece pofta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Luna draga , cum sa ma descurc, destul de greu ca tentatia e la parterul blocului in care am biroul. Asa ca ieri, am fost intr-un mic pelerinaj pana la McShit si-am...pacatuit! Iertare! iertare! iertare!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Sa speram ca da faliment McDonalds !

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Tzuni, dupa cum au spus si Jazz& Natushka iti propun un tratament foarte dur: filmul SUPER SIZE ME. Da un search pe net sau pe DC++ si ia-ti-l, urmareste-l cu atentie....si sper ca va functiona. Sotul meu bea foarte multa Coca-cola, o bea in loc de apa.....venea seara de la servici si bea 2 l de Cola....la servici bea si acolo...si era foarte nervos si agitat tot timpul (e si acum, ca asa e felul lui, dar muuuuuuuuult mai putin). Din seara in care am vazut filmul la noi in casa nu se mai cumpara sucuri decat de 2-3 ori pe ani, cand chiar avem pofta, bem numai apa plata.
Cu ciocolata si inghetata.....acolo nu prea vad solutii...ca si eu sunt cam dependenta de ele, sunt insa multumita ca nu fac excese prea mari pt. ca stiu ca la doze prea mari mi se face rau

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Tzuni nu am reusit sa citesc toate postarile...

Eu am fost dependenta! Cum m-am tratat? Ingurgitam atatea porcarii incat organismul meu le-a zis pa! Nici nu pot sa le vad ca mi se face rau! Cred ca mancam 4 pungi de chips-uri pe zi. Acum din pacate am viciul Cola dar de asta nu cred ca scap asa usor...

a

ANCA si EMA EMANUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

vai ce m-ati nimerit cu subiectul asta .... bine ca l-am gasit paote reusesc si eu alaturi de voi
sunt dependenta de ciocolata si inghetata acuma vara .... da ciocolata ma omoara ... efectiv nu sunt in stare sa ma abtin , primim foarte multa ... cica la copil si stiind-o in camara efectiv tot acolo ma atrage ca si magnetul
dupa imi vine sa mor de ciuda ca am manat-o.
m-am lasat de baut sucur (cola, fanta ..) de baut cafea , m-am lasat de fumat ... numai de mancat si mai ales mancat tampenii nu stiu cum sa ma las, nu am vointa .... si am deja vreo 20 kg in plus

va pup

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

eu nu sunt dependenta decat de Cola, de care nu cred ca m-as putea lasa vreodata, pentru mine este ca si un drog, daca nu beau intr-o zi parca imi lipseste ceva, stiu ca nu este sanatos insa nu ma pot lasa, am avut o perioada in care nu traiam decat cu paine si cola

pentru nunta
noi

The big day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ynutza spune:

uite ca dependenta de cola am avut si eu....lesinam daca nu as fi baut zilnic macar 2 litrii....pana intr-o zi cand m-am trezit cu dureri de stomac de am zis ca am ulcer si am pus stop....si am 6 luni de cand nu mai consum cola defapt nici-un fel de suc.
Acum am impresia ca beau detergentul lichid de vase daca gust.
Dependenta de chipsuri am inlocuit-o cu porumb de floricele ...odata pe saptamana asa de pofta....cafeaua cu cofeina cu inka.
Mc donalds nu am servit decat o singura data in viata si am avut impresia ca mananc petrol....kfc foarte rar ca sunt destul de uleioase si nu ma omor dupa chestii imbibate in grasime.
Iar dulciurile vorba unei tipe decand consum in loc de zahar miere la inka sau cafea fara cofeina nu simt nevoia de dulce.
Oricum la fast fooduri numai ce miros vine de la aerisiri mori iti trece pofta:D

smile

Mergi la inceput