Ajutati-ma! Sunt dependenta!
Raspunsuri - Pagina 5
liris spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Cateodata ma apuca poftele tarziu si trag repede ceva pe mine si fug la Mall ca sunt toate fast food-urile acolo sau daca e f tarziu trag o fuga la Mc Drive...bine ca eu sunt slaba moarta, ca nu stiu ce m-as face daca as incepe sa pun pe mine.
mai devreme sau mai tirziu se va intimpla, n-ai grija....
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
?
liris spune:
quote:
Originally posted by mariuca_mrc
in schimb maninc aproximativ 2 kg de fructe pe zi......ce ziceti de dependenta mea?
in 2 kg de fructe e prea mult zahar. deci eu zic ca nu-i chiar asa de bine cum sperai sa vezi scris.
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
?
Gabbriela spune:
citit si eu tot si mirat, cum uni pot sa manance KFC si Mc'D.. in asa mari cantitati.
Sunt constienta ca nu imi fac bine si stau departe de ele.
E dar sunt si eu in club la voi, sunt dependenta de ciocolata, trebe cel putin o ciocolata la 2 zile sa am, fie alba, fie maro, urasc in schimb ciocolata neagra.
nu consum cafea, nu consum alcool, nici tigari, dar de ciocolata nu ma pot lasa... perioada sarcini cand nu mancam ciocolata a fost cea mai grea perioada pt mine, ma puneam in pat cu ciocolata in gand si ma sculam cu ciocolata in gand.. dar AM REZISTAT tentatiei ![]()
Gabbriela
& www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian 
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte
krelia spune:

Am avut si eu o perioada cand mancam des chiftelele de la mec, si puii de la KFC..insa, dupa ce am auzit, caz real, cuiva i s-a facut rau dupa niste aripioare de acolo..si am mai auzit cum ca ar folosi si pui modificati genetic, si am mai vazut si niste poze...
..e drept, sunt super buni, crocanti, etc..dar, mai bine niste frigarui de la spring time...big time! ![]()
dependenta mea, de fapt, n-as putea-o numi dependenta, ci cred ca mai degraba moft, pt ca sunt sigura ca as putea sa ma abtin, de la a cumpara...seminte alca
...iar Cola...rules!!..uitati-va pe descopery la mithbusters (daca vor mai da emisiunea in reluare) si veti vedea cum aproape toate cele 10 mituri despre aceasta bautura sunt spulberate, mai putin 1..se pare ca intr-adevar, cola curata putin nichelul..in rest...nu se intampla nimic cu carnea, cu cuiul sau cu dintele....
Tzuni, totul tine de subconstient si de vointa, trebuie sa ne impunem si sa fim mai sus decat placerile noastre ce ne fac rau... (ce ma pricep la dat sfaturi!![]()
)
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
flafi spune:
Eu nu sunt dependenta de McDonald, dar iubi este. Mie mi se face rau dupa ce manc acolo, imi vine sa vomit si ma doare stomacul. Daca trebuie sa mananc ceva atunci aleg fie mcnuggets sau o salata dar cu ff putin sos.
Stiu ca s-a facut o cercetare pe produsele de la mcdonald si spuneau ca in au gasit substante care provoaca dependenta si care sunt f toxice. De aceea i-a o9bligat sa informeze consumatorii ca produsele lor provoaca obezitate din cauza substantelor folosite. Ati vazut ca au aparut tot felul de brosurele informative legate de calorii, cata miscare trebuie sa faci ca sa scapi de un bigmac etc
Mie mi se pare o mancare f periculoasa.
Eu mai pregatesc in casa si saorma si hamburgeri, ca sa nu mai fie tentat sa manance la fast food-uri.
"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1
flafi spune:
mariuca_mrc
si eu la fel. Toata lume se mira de cate fructe pot baga in mine. Mananc orice fruct, dar le prefer pe cele de sezon si in general luate de la tarani, ca ale de import nu prea au gust.
"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1
Fiquelle spune:
quote:
Eu nu sunt dependenta de McDonald, dar iubi este. Mie mi se face rau dupa ce manc acolo, imi vine sa vomit si ma doare stomacul.
Exact, de ce ne doare stomacul dupa ce mancam ma Mc? Ce baga aia acolo in mancare? Poate asa intelegi sa va treaca dependenta!

Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004
POZE SOFIA, DE LA NASTERE PANA IN PREZENT
anda141 spune:
Mie mi se face scarba numai can simt mirosul ala de la Mc. Iar cand vad chifteaua aia de hamburger, imi da senzatia de tocatura de copite cu piele si cu oase, asta ii e si gustul, si sosul ala moale, ..bleah...ce scarbos....Acu serios vrobesc, am auzit ca baga toate prostiile in tocatura aia de carne. Sunt foarte, foarte nesanatose.
Hai fetelor, nu mai mancati toate prostiile pe care le vand astia, putina vointa!!!! Ganditi-va ca sunteti puternice, nu av invinge pe voi o pofta amarata, nu???
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
ANDREEABANICA spune:
quote:
adrienne12
Trimise - 01/07/2005 : 21:09:11
--------------------------------------------------------------------------------
OK, poate asta va ajuta: mincaruruile de la fast food va fac atit de rau la sanatate ca si fumatul. Eu nu intru niciodata in McDonalds (poate doar la WC) iar cind sint la drum lung si trebuie sa manic ceva atunci iau o salata sau pui la gratar (grilled chicken sandwich). Iar KFC cred ca am mincat o singura data in 11 ani de cind sint aici si asta pt. ca cineva a adus o galeata cu aripi de la ei la un picnic. Sint ATIT de grase fetelor, cum puteti sa mincati porcariile astea? Mai mult McDonalds face acum (cel putin aici) un triplu-burger sandwich care are el singur 1000 calorii (articol in Time magazine acum citeva saptamini). va dati seama ca cine maninca asa ceva o sa ia si cartofi prajiti si un cola. Pai uite 1500 calorii doar acolo, la o masa. Lasati-o mai incet ca in ritmul asta o sa jungeti duble... Si nu in ultimul rind, cel putin in SUA, McDonalds este un loc dubios, frecventat de negri, someri, populatie cu venituri extrem de mici si fara cea mai vaga idee despre nutritie si alimente. Persoane OBEZE. Bun, daca sinteti dependente de ele puneti-va frumos pe frigider poza unie gagici obeze eventual in costum de baie si ziceti-va ca asa veti ajunge cu fiecare chip, cartof prajit, burger mincat.... va convine? Locurile astea ar trebui sa aiba cap de mort pe usile de la intrare, pe bune...
cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

...din fericire,nu mananc la fast-food niciodata(o data pe an,poate,cu indulgenta,cand nu am alta solutie),nu beau sucuri,doar apa plata sau suc facut in casa,nu mananc shaowrma(acum vreo 5ani mancam,dar mi-a trecut repede),nu sunt dependenta de nimic,nici macar de dulciuri......poate doar de copilul meu si de sot
,Succes,fetelor!
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
ana maria spune:
O dependenta se inclocuieste cu alta dependenta: de exemplu de sala de gimnastica sau de inot...
Ana Maria si bebe Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!