Ajutati-ma! Sunt dependenta!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

OK, poate asta va ajuta: mincaruruile de la fast food va fac atit de rau la sanatate ca si fumatul. Eu nu intru niciodata in McDonalds (poate doar la WC) iar cind sint la drum lung si trebuie sa manic ceva atunci iau o salata sau pui la gratar (grilled chicken sandwich). Iar KFC cred ca am mincat o singura data in 11 ani de cind sint aici si asta pt. ca cineva a adus o galeata cu aripi de la ei la un picnic. Sint ATIT de grase fetelor, cum puteti sa mincati porcariile astea? Mai mult McDonalds face acum (cel putin aici) un triplu-burger sandwich care are el singur 1000 calorii (articol in Time magazine acum citeva saptamini). va dati seama ca cine maninca asa ceva o sa ia si cartofi prajiti si un cola. Pai uite 1500 calorii doar acolo, la o masa. Lasati-o mai incet ca in ritmul asta o sa jungeti duble... Si nu in ultimul rind, cel putin in SUA, McDonalds este un loc dubios, frecventat de negri, someri, populatie cu venituri extrem de mici si fara cea mai vaga idee despre nutritie si alimente. Persoane OBEZE. Bun, daca sinteti dependente de ele puneti-va frumos pe frigider poza unie gagici obeze eventual in costum de baie si ziceti-va ca asa veti ajunge cu fiecare chip, cartof prajit, burger mincat.... va convine? Locurile astea ar trebui sa aiba cap de mort pe usile de la intrare, pe bune...cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teolina spune:

buna dragelor!

Si eu ma declar dependenta de shaorma, de papa de la Mc si KFC. Dar incerc sa nu mananc asa des, pt ca nu e deloc sanatos, plus ca m-as face cat usa. Si asa am niste kg in plus, iar la mine se vede fiecare kg, pt ca sunt mititica. . La fel si cu dulciurile de vreo cateva luni as manca mereu,ceea ce am si facut si s-a vazut imediat la cantar.
Incerc sa nu mai mananc, sper sa is reusesc. Si pufuletii cu branza imi plac muuuult, semintele . Dar ce ne facem, ca toate astea ingrasa!!! A, si mai am o problema: fac ce fac si mananc noaptea. Offff!
Incerc sa nu mai fac asta totusi.
Pupici multi tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiamoni spune:

Anne Mary si Adrienne12, pentru dependenta de dulciuri, mai ales ciocolata, n-aveti sfaturi??
De multe ori eu am senzatia ca maninc dulciuri care nu-mi plac neparat extrem de mult, dar daca nu maninc am un sentiment de fustrare, ca si cum imi refuz o mare placere daca nu consum.
Tocmai au adus un tort la serviciu, stiam ca e de magazin, nu cine stie ce de capul lui, dar am mincat fiidca colegii mei au mincat si m-as fi simtit "pedepsita" daca nu ma bucuram si eu de placerea astaSau imi cumpar o ciocolata numai fiidca m-as simti nedreptatita sa treaca ziua fara sa ma bucur de ceva dulce.Cred ca la mine factorul psihic e foarte important, dar acum sigur daca e vorba de ceva foarte gustos atunci e alta poveste.
Sfaturi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

BraveGirl da-ne si noua reteta ta de shaworma. Hai, e rog!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Stiu eu un leac. Se numeste burtica mare cu folos. Sarcina, intr-o vorba. Atat de rau iti va fi in primele 10 saptamani ca numai mirosul de Mc... te va alunga ....
Garantat.
numai de bine,
Z.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natushka spune:

Tzuni trebuie sa stii ca tu te OTRAVESTI singura. Te cred si te inteleg ca iti plac atat de mult, recunosc ca si mie imi plac dar sa stii ca s-a facut o experienta. Un tip din Norvegia (parca, perfect sanatos, a mancat la Mec timp de o luna: dimineata, la pranz si seara si dupa 1 saptamana sangele a inceput sa i se ingroase si sa i se innegreasca, a luat in greutate. In a 2-a saptamana i s-a depus atat de multa grasime pe artere ca i-a crescut presiunea arteriala. in final dupa acea luna de mancat la Mec luase vreo 4-5 kg si arata groaznia si ca sa fie totul "bine" avea si probleme cu inima. Ok mananci cipsuri sau la fast-fooduri dar macar faceti sport sau mancati extem de multe fructe ca sa mai compensati. Oricum raul pe care vi-l faceti este aproape ireversibil..sorry dar asta e adevaru...

The one and only

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jazz spune:

@Natuska
Tipul e din Statele Unite si filmul se numeste "Supersize Me". E foarte interesant...
Apropos de asta, profesoara mea de nutritie spunea ca mancam absolul orice fara sa ne gandim la efecte si astea le vom vedea peste 20 de ani, o sa fie prea tarziu pentru ca, intr-adevar, efectele sunt ireversibile. Asa ca trebuie sa ne gandim daca chiar vrem sa fim prin preajma pentru copii nostrii, nepotii nostrii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

BraveGirl da-ne si noua reteta ta de shaworma. Hai, e rog!

Laura

E foarte simplu: cumpar carne preparata special pt shaworma de la o macelarie, varza, castraveti murati, cartofi, rosii, lipie.
Mai intai fac maioneza pe care o bag apoi la frigider, apoi curat cartofii si ii prajesc, frig si carnea intr-o tigaie tefal(ca sa nu se prinda).Maruntesc varza la robot, tai castravetii si rosiile, apoi incep sa le asez pe lipie.Dupa ce am pus varza, carnea, cartofiisi celelalte, pun maioneza, mustarul si ketchup si apoi rulez lipia.
Cam asta e tot. Sper ca ai inteles.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Mie imi este f interesant sa aud ca cineva nu se poate abtine de la orice fel de mancare sau dulce. Nu pot concepe asa ceva. Cu vointa sau mai ales convingere interioara se poate orice.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuca_mrc spune:

intru si eu in clubul vostru......doar ca dependenta mea e putin mai sanatoasa.........sunt dependenta de fructe........cat despre KFC m-am lecuit dupa ce am facut o intoxicatie, de am stat o saptamana pe pastile......de atunci nu am mai pus piciorul pe acolo.....cat despre shaorma.....am mancat sapt trecuta si era tare groaznica.....deci nici de aia nu o sa mai maninc...in schimb maninc aproximativ 2 kg de fructe pe zi......ce ziceti de dependenta mea?

Mergi la inceput