Naturiste si homeopate (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pacienta spune:

Miro, multumesc pt incurajari. O sa va anunt cum a fost. Sper sa nu trebuiasca sa lipsesc mult de la munca. Eu sper ca tie sa iti mearga cu instilatiile si cu homeopatul Miro.Eu aici nu am auzit de homeopati. Om vedea ce va mai fi.....
Mishulina, ai facut si tu laparo? Fetelor, care ati mai facut laparo si cind? Oare sa cer cu tupeu sa inregistreze operatia? Eu sint mai retinuta dar ma gindesc ca daca tot ma taie poate ar fi bine sa cer inregistrare sa vad si eu ce face el acolo.
Pup fetele toate si succes!

PS Luna trecuta au fost 3 fete gravi. Luna asta cine se inscrie? MIshu, Miro,jubica? Eu nu pot sa ma inscriu ca fac laparo.Asa ca cedez locul meu cui l-o vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Serj

ok, adi acum nu mai nimic!
nu am cum sa iau tablete, abia am avut si asta, iar cu cretisoara, ca sa-mi comande planta trebuie sa cumpar 1kg, si costa 60-80€.
deci ma las pagubasa....
dar, am o intrebare: problema este doar la continutul de alcool? nu este oricum o doza prea mica ca sa faca vreo problema? nu stiu, intreb si eu. oricum pana la noi ordine suspend tincturile.

Serj, stiu doar ca Livia zisese cuiva la un moment dat ca in momentul in care ramane insarcinata sa renunte la tratament, luand din toata lista de ingrediente doar ceaiul de cretisoara si tablete de mugur de zmeur, sper ca retin bine. Nu stiu exact care e motivul pentru care trebuie sa renunti la tincturi, cred ca e din cauza ca sunt pe baza de alcool. Oricum, ceaiul de cretisoara e foarte bun si la fel si tabletele de mugur de zmeur (astea ultimele mai ales in ultimele 2 trimestre de sarcina)... Ceaiul de cretisoara e foarte scump si la noi, sa stii. Pe 100g am dat 8AUD. Aia vine pe kg cam cat ziceai tu. Doar ca pe mine nu m-a pus sa cumpar un kg deodata, ci mi-am luat 5 cutii , pe care aproape le-am baut si mai trebuie sa imi iau curand rezerve noi... Sunt intr-adevar multi bani sa ii dai dintr-o data. Cu celelalte chestii pe care le iei, nu cred sa fie problema - stiu ca vit.E si usturoiul nu iti fac rau deloc.

In rest, ai grija de burticuta ta si sa ne tii la curent cu toate. Apropos, cand te duci la eco? Sau ai fost deja???

Fetele, va doresc sa aveti o saptamana frumoasa, insorita si usoara. Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Serj in momentul in care am avut si eu testele de sarcina pozitive i-am scris Liviei si ea mi-a recomandat sa renunt la tot si sa merg doar pe tinctura din mladite de zmeur,asta pina in momentul in care ajungi la medic.

Va sarut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia26 spune:

Buna dimineata!
Va astept pe toate cu vesti foarte bune. Mishulina, cum a fost vizita la dr? Sa ne dai vesti. Mirona, am inteles ca te-ai hotarat sa faci instilatii? Si mie mi-a propus dr, dar ma gandesc ca e mai bine sa fac laparo, sa stiu exact ce si cum. Acum ma gandesc, poate ar trebui si eu sa fac instilatii, oare ajuta la ceva?
Eu sint in perioada de asteptare,asa ca beau doar ceai de cretisoara, tinctura de zmeur, iau kamayani si maca. M-am trezit cam tarziu, la 7 50, temp mea e buna, 37.03 (ziua 8 DPO), nu sper, ma bucur doar ca datorita plantutelor am avut ovulatie. Acum ma gandesc serios si la Sovata...Oare de la tratament sa am temp asa ridicate?
Va sarutAm incredere ca vom reusi TOATE!
Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

Ce fac fetele frumoasele! Imi era dor de voi .
Vineri nu mi-a mers netu toata ziua Am fost libera si puteam sta si eu mai mult, da' de unde...
Nush dc mai pot intra, asa ca va doresc o zi usoara si linistita (ca frumoasa nu prea e)!
Si hai sa va zic un banc, ca sa zambiti putin dupa ce "ma cititi"

Pe o autostrada un control radar inregistreaza un Ferrari cu 19 Km/h. Politistul care facea controlul opreste autovehiculul si cere explicatii. Soferita ii raspunde zambind:
"- Respect limita de viteza indicata pe panouri. Scrie A 19, nu am depasit aceasta viteza, conduc cu 19 Km/h"
Politistul ii raspunde amuzat:
"-Dar A 19 este numarul autostrazii, nu este limita de viteza".
Uitandu-se la pasagera de langa ea zice:
"- Ar trebui sa va grabiti prietena dv. este palida si pare sa fie bolnava"
"- Este asa de cand am parasit A 313".

Pupici

Credinta face totul posibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Bine v-am gasit,fetelor! Acum am venit si eu,bine ca in sfarsit au stat ploile ,simteam ca ma inec!
La echo a fost destul de bine,am endometru bun (,ca la mine era cam subtirel) si doi foliculi maricei(parametrii "tehnici" exacti i-am descris la "endometru" ca e mai potrivit) si mi s-a spus sa fac un Pregnyl maine seara dupa care sa miercuri si vineri!
Doar temperatura asta de dimineata era tare mica (35.9),nu stiu ce sa cred despre ea...
Miro sper ca nu v-am fiert prea mult dar am stat 2 ore pentru o echo de 5 minute....
Pacienta eu nu am facut laparo,desi am fost la un "varf de ac" distanta de ea...mai bine,ca nici nu ar fi fost potrivita,in cazul meu...Eu zic sa incerci sa ii convingi sa iti inregistreze operatia,nu mi se pare o cerere deplasata,sotul meu era hotarat ca in cazul in care ajungeam sa o fac sa-i duca medicului suportul magnetic necesar (CD,caseta video ,orice i-ar fi cerut) ca sa ne inregistreze interventia! Incearca,daca te refuza,asta e...
Si multumesc ca m-ai strigat pe lista de asteptare,em emotii ca luna asta parca prea s-au creat toate premizele necesare,daca nici asa nu iese nimic...
Natalia ma bucur ca te-au ajutat plantutele sa ai ovulatie,poate ar fi buna si o Soavata...Tu te plangi de temperaturi mari (chiar,nu stiu de ce sunt asa..) iar eu nu inteleg de ce la mine sunt asa de mici(pana in 36.0)
Elenya, dragut bancul cu soferita blonda...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

O saptamana minunata la toate naturistele & hemeopatele!
Am facut vineri histeroscopia si e totul OK. A fost destul de dureros, dar am uitat repede de dureri cand am aflat ca uterul e in regula, iar trompele nu sunt infundate la intrarea in uter. La urmatorul cm incep tratamentul pt inseminare si va intreb daca trebuie sa renunt la absolut tot naturistul, ori pot continua cu ceva anume.
Surpriza placuta am avut-o ieri (ziua 10), cand am descoperit mucusul specific ovulatiei! Nu-l mai gasisem mai bine de 2 ani si nu stiu ce m-a ajutat, oare branca ursului sau Maca, caci sunt ultimele tablete pe care le-am adaugat luna aceasta in tratament?
Poate nici nu o sa mai fie nevoie de inseminare, poate se prinde luna asta!!! Desi e greu de crezut cu catastrofala spermograma a sotului meu, dar cum minuni se intampla mereu, poate am si eu parte de ea!
sa auzim cat mai curand de cati mai multi bebei naturali!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia26 spune:

In sfarsit vesti...Mishulina, stai super bine, curaj si incredere si eu sint sigura ca vei reusi!Despre temperaturi, nu stiu ce sa zic, cred ca fiecare organism reactioneaza diferit, abia astept luna viitoare sa vad daca tot asa va fi.
Marunzika, ma bucur pentru tine, inseamna ca in curand ne vei da vestea cea buna. Sigur te-a ajutat branca ursului.(la ovulatie) Eu o luam si cand imi intarzia si dupa 2 , 3 zile venea...Are efecte puternice.Sa iei cel putin 3 luni.
Va sarut
Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Calinescu Lucia spune:

Fetelor,
am si eu nevoie de un dr. homeopat. mie imi trebuie pentru alergie. va rog, ma poate ajuta cineva?

Cristina si bebe Maria

"Heaven is not a place, it is a feeling
bebe Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Natalia26 eu am luat numai in primele 10 zile de cm, caci am inteles ca e toxic in sarcina si de aceea se recomanda doar pana in ovulatie. Deci, cum sa-l iau 3 luni? Iau 10 zile (primele 10 zile de la cm) apoi fac pauza pana la urmatorul cm sau cum? Te rog sa-mi explici cand ai timp cum sa iau!
Nu stie nimeni ce sa fac cu tratamentul naturist cand incep tratamentul pt inseminare? Trebuie sa opresc tot naturistul, ori mai pot lua cate ceva? Va rog, ca mai am 2 saptamani si daca imi vine trebuie din prima zi sa incep cu Herz Ass (aspirina) si apoi din ziua 4 pana in ziua 9 cu 1/2 tableta clomifen si nu stiu daca sa mai pot lua tincturile de zmeur si mastodynon si tabletele de maca si kamayani, vit. E?
Sa auzim de bebei naturali cat mai curand!

Mergi la inceput