Naturiste si homeopate (6)
Raspunsuri - Pagina 4
Delia21 spune:
Fetele,multumesc mult de raspuns.Sa dea Domnu sa ramaneti burticoase cat mai repede.

Serj spune:
buna fetelor!!!!
toata dimineata am incercat sa trimit mesaj, si nu am reusit...
voi ce faceti? cum a fsot week-end-ul?
adi scumpa mea, hai sa-ti spun ce
eu: dimineata ALDOMET pt tensiune, apoi la pranz tinctura de cretisoara, tinctura de mugur de zmeura, vit. E400,1 capsula de usturoi. seara, aceleasi tincturi,1 capsula de usturoi si magneziu.
troate astea se pot lua, fara probleme? spune-mi daca eventual pot mari doza de usturoi, pt. ca nu as vrea sa iau mai mult ALDOMET.
te rog mult spune-mi cat mai repede ca nu vreau sa fac vreo boacana si sa afecteze "margica"
iri pai.... daca pleci la Eforie, nu te mai vedem pe aici?
pupici la toate si cat mai multe burtici
cristina
Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67
Serj spune:
si ina ceva adi, mai iau si acid folic, si bineinteles eutirox pt. tiroida(care este bine asa) dupa cum vezi, nu ma plictisesc![]()
pupici si o zi buna (sau aproape noapte buna)
cristina
Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67
Mirona spune:
Buna fetelor,
ce mai faceti? Sper ca aveti un week-end bun si frumos. La noi ploua si e urat ... dar e respirabil aerul ... ceea ce face toti banii.
pacienta(Aura) - imi pare rau draga mea de experientele prin care treci. In seara cand ai postat am incercat sa te prind pe yahoo, dar ai vazut ... cand eram eu nu erai tu si invers. Am sa-ti tin pumnii pe 14 iulie, atata sper ... sa nu o faci degeaba.
Despre mine ... cred ca m-am consolat cu gandul. Am fugit de laparo cat am fugit ... dar acum ... m-am decis. Am ramas la un singur dr., incercam acum instilatii, monitorizari, stimulari si daca nu merge ... laparo. Ai grija de tine. 
lumit te-am trecut in listutza de ieri, sper ca te-ai pus pe treaba ... si in curand treci la "modele", da? ![]()
Cu cafeaua ... daca bei una singura cu putin/mai mult lapte ... eu zic ca e OK. Moderat, nu excese.
Fetelor!!! E vara
dutelor. Ati vazut ce fel de bluzite se poarta??? Numai
sa fi si esti la moda. hi hi hi
natalia26 asa e. Cura de marar si telina dureza doar 21 de zile si nu se mai repeta. Bucura-te! Iti vom tine pumnii si tie pentru laparo. Doamne ajuta.
Serj eu nu stiu nimic de tinctura de cretisoara, si eu zic ... ca si Adi sa-l opresti. Daca ai tinctura de mugur de zmeur .. ia-o, daca ai ceai de cretisoara ia-l, daca nu ... opreste tot. Astea se mai luau .... pana mergeai la primul eco si te baga dr. pe altele ... utrogestan etc .... de sustinere a sarcinii. Ai grija de tine. 
Fabya de ce te doare capul? Ai probleme cu tensiunea? E bine ca ai renuntat la cafea, dar daca ai probleme cu tensiunea ... vezi ca exista remedii naturiste pentru asta, cum ar fii ceaiul de maghiran - recomandat de Livia si ceaiul de ARMURARIU - (SILYBUM MARIANUM) - astea sunt seminte ce trebuie macinate proaspat si baute ca ceai, deci ai nevoie de rasnita.
Mai exista si tinctura regulatoare de tensiune.
mioritaus ma bucur ca ti-a venit. De cand iei tu naturistul? Am inteles ca Utrogestanul l-ai luat 6 luni. In acest timp ai mers in paralel cu naturistul? Daca da - fa o pauza, de minim o luna.
Daca nu - mergi in continuare cu cveaiurile si tincturile. Un tratament se face minim 3 luni si maxim 6 luni. Apoi intrerupi timp de minim o luna ... dupa care poti relua tratamentul.
Miro
My ticker
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Serj
adi scumpa mea, hai sa-ti spun ceeu: dimineata ALDOMET pt tensiune, apoi la pranz tinctura de cretisoara, tinctura de mugur de zmeura, vit. E400,1 capsula de usturoi. seara, aceleasi tincturi,1 capsula de usturoi si magneziu.
troate astea se pot lua, fara probleme? spune-mi daca eventual pot mari doza de usturoi, pt. ca nu as vrea sa iau mai mult ALDOMET.
te rog mult spune-mi cat mai repede ca nu vreau sa fac vreo boacana si sa afecteze "margica"
Serj, nu vreau sa te sperii, dar eu stiu ca nu trebuia luate tincturi DELOC pe perioada sarcinii, din cauza ca sunt pe baza de alcool - rog fetele sa isi puna si ele mintea la contributie si sa isi aduca vreuna aminte daca e asa sau ba. Cretisoara ia-ti planta si fa-ti ceai, iar tinctura de mugur de zmeur inlocuieste-o cu tablete, sigur se gasesc si la voi!!! Din usturoi poti lua cat scrie maxim pe cutie, ca nu are ce sa iti faca rau, e ca si cum ai manca mai mult usturoi pe zi.
Iti tin pumnii isi ma rog sa iti creasca mare "margica" si sa te bucuri de un bb minunat!!!
Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Serj spune:
ok, adi acum nu mai
nimic!
nu am cum sa iau tablete, abia am avut si asta, iar cu cretisoara, ca sa-mi comande planta trebuie sa cumpar 1kg, si costa 60-80€.
deci ma las pagubasa....
dar, am o intrebare: problema este doar la continutul de alcool? nu este oricum o doza prea mica ca sa faca vreo problema? nu stiu, intreb si eu. oricum pana la noi ordine suspend tincturile.
jane04 unde ai disparut????? nu mai dai nici o veste, cum te simti? ai inceput sa ai ceva semne?
la gine. te-ai prezentat???
fetelor
si o zi buna la toate
auricass spune:
Salutare scumpele mele naturiste. Imi pare rau ca nu am reusit sa va dau de veste pana acum dar am avut mari probleme cu netul sau mai bine zis cu calculatorul meu si cu netul.
IRINUCA am inteles eu bine sau esti
? Abia am reusit sa intru pe net. Acum sunt la Bucuresti la niste prieteni si maine plec la mare...dar e un timp

.
Dupa ce vin de la mare o sa va stresez din nou cu msg.
Tratamentul decurge ok, numai ca am schimbat Kamayani cu MAca, iar crema de galbenele cu cea cu aloe vera. Rusii inca nu mi-au venit asa ca mi-am luat si eu un test de la Ozone, dar imi este frica sa-l fac.
Miro, te pup dulce si o sa va dau vesti!!!

Mishulina spune:
Aura,in sfarsit un semn de viata! Chiar ne intrebam unde ai disparut,fetele intrasera "la baniueli"....Bine ca e totul Ok si singura problema e de ordin "tehnic".Sper sa ai vreme frumoasa la mare ca ne-au "inecat" ploile astea...Cand vi,da-ne de veste si mai vorbim!
Eu sunt in asteptare...Am emotii pentru maine la echo cand voi afla ce foliculi am (sigut vor fi influentati de Maca= 3 saptamani!).
Va pup si va doresc o saptamana cat se poate de buna (si lipsita de
)!
Ina
Mirona spune:
Aura bine ai revenit ... ne faceam griji. Iti doresc sa ai parte de o vreme buna. Concediu placut.
Mishu mama ... tin pumnii maine la fata, sa fii cuminte si curajoasa, sa nu ne tii pe jar, sa intrii sa ne dai detalii, ok?
Bafta multa si te pup.
Miro
My ticker