Naturiste si homeopate (6)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineata!
Iepurila si Lumi bine ati venit pe la noi in plin sezon de ! Bun moment....
Iepuricule drag,ma bucur mult ca te-ai hotarat sa incepi un tratament naturist,poate mai incolo si unul homeopat,eu una cred sincer ca te-ar ajuta mult...Bun sfatul lui Miro,studiaza schema de tratament a Liviei si vezi ce ti s-ar potrivi...Poate incerci varianta redusa a tratamentului...
Mult succes si mergem impreuna mai departe!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia26 spune:

Buna dimineata naturalelor
Pana acum nu am putut trimite mesaje. Eu mai iau si branca ursului si maca de 2 ori pe zi, am inteles ca e foarte bun. Nu am incercat faza cu argila, dar o sa o fac si pe asta...Azi sint in ziua 6 DPO, temp. 37.01, dar ma doare burtica si am si cateva cosuri, asa ca...Oricum e prea devreme sa sper. Telina si mararul se iau numai 21 de zile si nu se repeta, nu? Mirona, si eu o sa fac laparo curand, poate chiar in august. Sint convinsa ca tratamentul ne va ajuta pe toate.
Va sarut!
Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

O veste nou ,am reusit sa ma las de cafea,eu care beau cafea de 15 ani ....cam putin ,am mai incercat odata dar ma durea capul si a trebuit sa beau, acuma beau ceai de fructe si ceai verde...si vad ca ma simt bine.Din 15 iulie vreau si eu sa incept tratamentul ,o parte deja le-am procurate din tara si mai ramane sa le comand de aici.
Va doresc un sfirsit de saptamana linistit in familie!
Fabya

Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

quote:
Originally posted by Serj
jubica tu ce faci? ne ajungi din urma???
fetelor va pup si va urez o zi buna

Serj eu alerg poate,poate va ajung.
Mironica doar azi mi-am citit mailul de la tine,mi-a placut ff. mult.
Adita imi pare rau ca testul este negativ,n-ar trebui sa faci o analiza de singe?

Ps.Aici toarna cu galeata asa ca stau cuminte in casa.

Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Fetele in sfarsit mi-a venit CM ...am terminat Utrogestanul pe 15 iunie (cele 6 luni de tratament)...Am ramas pe trat naturist si homeopat.
Am o intrebare la voi:cat timp pot sa iau ceaiul de cretisoara, coada calului a soricelului, galbenele si dragaica?Pot sa iau 3 luni asociat cu tincturi de zmeur, coacaz negru si arin alb plus trat homeopat? Ceaiurile ar trebui sa imi regleze ciclul menstrual si ca termen de 28 de zile si ca durata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Va rog sa imi spune-ti, va rog, daca stiti , acum ca am terminat Utrogestanul pot introduce in trat naturist printre ceaiurile mai sus enumerate si napraznicul.E bine ce fac?Eu cred ca da, dar vreau sa ma consult si cu voi.
Multumesc mult
Miorita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Miorita, eu cred ca e bine, napraznicul e tot progesteron, naturist. Dar eu nu prea am experienta, poate stiu mai bine fetele.

Serj .... ti-am scris pe Yahoo .... ai vazut ?
Nu am fost inca la plaja anul asta (cu toate ca marea e in spatele blocului !), o sa merg de sambata incolo, am 2 saptamani de concediu si ma duc la Eforie Nord, la hotel. Vin parintii si sora in vizita si stau si eu cu ei. Nu le place in Constanta, cica betoane au si la Craiova ... vor statiune !

Eu sunt foarte ingrijorata ca nu ma dor sanii ! Sunt putin umflati ... dar de ce nu ma dor ?? Asta e semn rau, nu ?

Irina.

Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

Buna!
OnutzaB,din luna mai merg deja la homeopat si ca atare sunt cu remediile in geanta.Dr.(in care am incredere,fiindu-mi recomandata de Tutunaru)mi-a zis ca de luna asta ne ocupam si de reglarea menstruatiei.Ce e evident e faptul ca am scapat de durerile de cap care deveneau uneori insuportabile.
Fetelor,chiar trebuie sa renunt la cafea?Tigarile nu-s o problema caci sunt nefumatoare,dar macar o cafeluta slaba...

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

buna seara mele!!!!
ce mai faceti voi?
mioritaus bine ca ti-a venit CM-ul, poate luna asta reusesti si tu
iri multumesc de mail, le-am primit si ti-am raspuns.
si eu sunt ingrijorata pt. ca daca sapt. trecuta simte-am ceva la sani, acum ...nimic, poate putin umflat dar nu dureros, nimic
am putin arsuri pe gat, in rest...boh, nu stiu
fetelor, care ati ami auzit de sarcina fara nici un semn, fara sani care sa se pregateasca, fara nimic?????????
doar lipsa CM-ului, si testul pozitiv spune ca este
miro ce spui: pana cand este bine sa continui cu tincturile?
cretisoara este o tinctura mama (asa mi-au spus la plafar)
eu sper sa nu fie periculos pt. sanatatea "margicii"
va doresc un sfarsit de week-end bun si roditor!!!!!!

cristina

Poze cu puiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Serj, daca ai test pozitiv, renunta la tratament, opreste-l!!! COntinua doar cu ceaiul de cretisoara si cu pastile de mugul de zmeur!!!

Sanatate, Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput