Aspirante Optimiste 142
Raspunsuri - Pagina 9
MirelaV spune:
ardit, fina mea are 4 ani (ii face in septembirie) si tot "limbi straine" vorbeste
asa k..be happy
MirelaV
pupicei pe burticei
betty13ro spune:
Baiatul colegei mele n-a vorbit pana la 4 ani si cand a venit momentul a inceput sa vorbeasca ca un om mare. Probabil ca sunt copii perfectionisti care nu vor sa vorbeasca pana cand nu se simt in stare sa pronunte corect cuvintele. Bravo lor! Mai trist e ca parintii isi fac griji atatia ani.

iepurila spune:
Mirela, sarumanuta.
IrinaCodrina, m-as bucura sa ne putem intalni cand ajungi prin Targul Iesilor.
Va pupic pe toate
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
M Oana spune:
Apropo de copiii care nu vorbesc, dar si de optimism, sunt o aspiranta optimista care va citeste cam de 1 an, dar care nu a vorbit, pana azi. Sincera sa fiu, am primit de la voi, gata mestecat, toate raspunsurile la intrebarile pe care le aveam, am aflat pe unde s-o iau, cum e cu HSG, cum e cu temperaturile, cu monitorizarile etc, iar acum cred ca am acumulat atatea informatii, incat la randul meu pot sa ajut sau macar sa fiu un sprijin, asa cum ati fost si voi pentru mine.
Asadar,fiti optimiste, si cei care nu vorbesc sunt prezenti, traiesc si simt exact ca cei care se exteriorizeaza.
Partea proasta e ca unul care a tacut atata vreme, cand incepe sa vorbeasca, are o logoree... E ca-n filmul ''Forest Gump'': ''Run Forest, RUN...''
Sper ca dupa un an de abstinenta, sa nu va fi plictisit cu autopsihologeala mea, si daca vreti sa va spun povestea mea, de-abia astept sa
.
Dupa atata pasivitate, oare primesc un loc pe listuta?
dana p. spune:
Ardit si eu as fi mers la dr. Protopescu dar problema este ca la ea o programare dureaza foarte mult si costul de la Medsana este din cate stiam eu mai mare decat la Giulesti.Oricum deocamdata nu am bani nici pentru Giulesti nici pentru Medsana
.O sa vad ce fac, ca acum sunt tare rau cu psihicul si nu prea stiu incotro s-o apuc
.
Ce stiu singur este faptul ca ma duc dupa 25 iulie la Techirghiol sa vad ce halvita fac si acolo
.
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
ardit spune:
fetele io sper sa-si dea drumul, io deabea asteptam sa creasca un pic ca sa ma joc cu el, acum zici ca suntem chinezul cu japoneza, "scriem" la fel dar vorbim limbi diferite
danap pui, eu tot asa am patzit pana am aflat de pe forum ca are cabinet personal, adica fiv-ul tot la medsana il faci dar reusesti sa o vezi mai repede la cabinet, programarea mea a fost cam la 20 de zile de cand am sunat, in rest ca sa-ti zic, stii ca eu cred in naturiste, trebuie sa ai rabdare si timp pentru naturiste si tratamente la bai, eu zic ca tre' sa functioneze la tine, oricum fiv este o optiune deschisa pt amandoua, si ce dreaku: ne-om umple si noi odata de bani, cine stie!
Leditia spune:
Mirela,mersic!
Dana,nu vin in vizita,ma mut cu totul mai aproape
.Tu vi in Bucurestichiar si pt un simplu control sau cum?Oricum am inteles ca vrei sa faci FIV acum?Eu inca recuperez,insa nu pot citi atatea parti de la aspirante,asa ca sper sa prind pe parcurs ce si cum e pe aici
.
Mersi pt nr de tel.L-am notat.Insa nu are rost sa dau acum telefon,pt ca vreau ca acele analize sa fie ultimele,nu sa le fac inainte de zoonoze,hormonale.Vreau sa vad rezultatele de la astea si apoi le fac si pe alea..bineinteles cand mai adun ceva banuti.
Ma gandeam eu ca s-ar putea sa fie ceva hormonal.Insa nu-s sigura.O sa fac sa vad cum stau si la capitolul asta.
Eu sunt tare optimista acum..nu stiu de ce,da-s tare optimista.Sper sa nu revin si sa plang pe aici..ci sa va spun ca ma mut mai jos la gravidutze si apoi la mamici..ptiuu ce visez io
cu ochii deschisi.
Si eu am avut o sarcina oprita din evolutie,nu stiu ce s-a intamplat..
Insa consider ca stresul face foarte,foarte mult rau..de aia trebuie in sarcina sa fi mai detasata,mai calma..sa nu te stresezi deloc.Io tare mi-as dori sa fiu asa..da' am un caracter/personalitate..ce vreti voi,..si ma consum mult pt orice tampenie..ma stresez pt orice chitibus..Off..o rezolv eu si pe asta.
Pupici cu lipici.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
Kariris spune:
Buna fetelor,
Ardit, ce carte a scris denisa protopopescu? se gaseste? vreau s-o citesc si eu.
Ardit, eu sunt bine, nici nu stiu ce sa zic...dar ma cert cu sotul zilnic...nu stiu sunt ca o bomba cu ceas care abia asteapta un motiv ca sa explodeze...sunt foarte irascibila, sper ca nu-i de la tratament, ca menogonul nici nu l-am inceput si cica ala iti da stari de depresie. La mine nu pot sa spun ca sunt stari de depresie, ci mai degraba de violenta, pe mine ma apuca plansul doar dupa o criza de nervi in care imi terorizez cainele si sotul. trebuie sa ma calmez si sa incerc sa ma controlez. Oi fi si stresata nu-mi dau seama, mie mi se pare ca io-s ok si restul lumii tampita fapt pentru care ma iau de toata lumea dar totusi n-o fi chiar asa. Et-ul il am pe 25 sau 26 iulie, nu stiu sigur si cam pe 8 august aflu daca am reusit sau nu. Cert e ca am devenit foarte indiferenta la aceasta problema, parca m-am tampit, parca nu as face io fiv.
Hai ca am vorbit prea mult de mine. Anca Wish, care e la mare si care s-a umplut de "noroc" ca i-a venit ciclul cu 5 zile mai repede decat trebuia, va saluta pe toate si va pupiceste!
M Oana spune:
Frumos, monser! Sta omul si va citeste pe fiecare in parte timp de 1 an de zile, auzi Veto
, un an de zile, sufera alaturi de voi, se uita pe pozele voastre de la intalniri, numara zilele alaturi de voi si cum incepe sa vorbeasca, nu-l baga nimeni in seama. Asta e sindromul parintilor care atat de convinsi sunt ca copilul lor nu poate vorbi, incat reactioneaza cu mult dupa ce evenimentul s-a produs.
Sunt om bun, dati-mi o sansa si promit sa nu va dezamagesc!
Poate doar mi se pare ca va scriu, mai stii....?
dana p. spune:
M Oana bine ai venit si fuguta la mamici!!!
Leditia si pentru un control vin tot in Bucuresti . Aici in Constanta mai fac analize din sange si secretie daca nu pot sa ajung in Bucuresti.Si cate o echografie mai fac cam odata pe an aici, in rest numai in Bucuresti. As vrea sa fac FIV dar nu acum , din lipsa si de finante si de curaj. Mie frica sa nu se prinda sau mai rau sa se opreasca din evolutie. Din cauza asta mai stau si mai incerc natural daca s-o putea.
Ardit cum sa ma umplu de bani daca la Loto nu joc
?
Anca dupa ce ca a prins vremea urata 3 zile mai are si norocul asta cu rushii, uffff....![]()
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas