Aspirante Optimiste 142

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Leditia, te simt cat esti de trista si speriata ptc asa ma simt si eu.La fel, eu raman, dar sarcinile mele se opresc in evolutie (doua la numar). As vrea sa iti pot da vreun sfat, dar eu inca nu am facut nici o analiza (inca strang date despre ce analize ar trebui sa fac). Si mie mi-e frica de o noua sarcina si nu vreau sa raman pana nu ma vede dr Marinescu din buc.( asta prin septembrie abia). Tot ce pot sa iti spun este ca aici sunt fete inimoase (la aspirante... si la endometru...) care iti vor fi alaturi cand ai nevoie sau, pur si simplu, in orice moment.

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Mirela, cand ai timp, as vrea sa te rog frumos sa-mi treci si mie numele de botez pe listuta - Irina.
Te pup si multumesc.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Mirela,numele meu de botez asta e ,Leditia.Asa ma cheama.Si da,vreau pe listuta, te rog.Multumesc..

Dana p. multumesc mult de raspuns.Eu sapt.trecuta am facut un set de analize la Sanador.Acum sapt. viitoare merg pt zoonoze la Cantacuzino.Voiam sapt asta,insa mi-a spart vena si la mana cealalta nu am vena buna,sau nu stiu de ce, ca mereu imi iau numai din stanga.Apoi deabia luna urmatoare o sa fac si analizele hormonale,pt ca eu luna asta iau anticonceptionale.
Si daca toate astea ies ok,o sa le fac si pe cele genetice.Apropo cat te-au costat?
Analizele astea costa enorm de mult,nu-i nici una gratuita sau compensata.Uff..macar sa fie bine!
Eu cu trompele nu am avut probleme,insa o sa merg sa vad daca-s si ele ok,uter,ovare.Asa sa nu-mi mai fac griji.
Imi pare rau pt tine ca ai acum si problema ramasului.Pana la urma toate au iesit bine si atunci de ce ai pierdut sarcinile?
Si spune-mi si mie te rog ce analize genetice ai facut si daca le-a facut si sotul.Stiu ca se face cariotipul si inca cateva,insa nu stiu care.Si daca tot ce fac eu trebuie sa faca si sotu.
Multa bafta iti doresc in ati vedea visul implinit.
Apropo curand o sa vin mai aproape de tine,ca am vazut ca esti din C-ta.Asa ca poate mai revin cu intrebari legate de medici pe acolo,etc.etc..sper sa nu te superi.

Laura multumesc pt raspuns.Ar fi bine sa te apuci sa faci ceva analize.Imi pare rau ca vad atatea fete cu astfel de probleme.Insa sper din tot sufletul meu sa razbatem si sa ne vedem visul implinit.Ptiuu si-apoi sa ne strangem cu bebeii sa sarbatorim nene..ca doar la o asa implinire,merita,nu?..cu suc,bineintelessau laptic..dupa caz
Va pupic pe toate si va tin la curent.
Pupici cu lipici.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Leditia, bine ai venit, si sa pleci repejor la gravidute, si apoi la mamici!
Iepurila, bun venit si tie! Esti tiza mea... si esti si in zona mea..... eu sunt in Suceava, am nasi in Iasi, poate ne vedem cand oi mai ajunge eu pe acolo.

Fetelor, colega mea a nascut aseara, la 11:30, prematur, dar e totul OK. Baietelul are 2,4 kg, e la incubator, sub tratament deocamdata. Mamica e bine. Stiti ce e frumos? Mama e Mihaela, tatal Mihai, iar pe baietel il vor numi Gabriel! Aseara am vorbit cu ea pe la 9, inca nu se rupsese apa... inca spera sa mentina sarcina. DUpa 2 ore si jumatate deja nascuse. Azi am vizitat-o... acum e vesela, ca e bine copilasul, ea se simte bine, dar aseara parea tare suparata, dupa voce. Era ingrijorata, ca era prea devreme....

Mie pe fertilityfriend mi-au stabilit aia 4 zile fertile..... dar nu una langa alta, ci cu cate o pauza de o zi intre ele. Oricum, am prestat dupa ovulatia depistata acolo..... Tratament nu mai fac.... dar vad ca totusi pare sa fie ovulatie, ca imi creste temperatura....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

buna fetele frumoase

vreau sa va povestesc ceva: am o graviduta la birou o tin sub okii mei, asta din luna a treia, e o fetita mignona care are acum o ditamai burtica, este o placere sa o vad ce fericita este ca o gugustiuca, naste in jur de 20 o fetita, deabea astept! cred ca sambata ma duc sa-i iau ceva, ca tuturica este o fetiscana, nu cred ca stie de bodiuri de pampersi, de ceaiuri de anason, s-a casatorit anul trecut sub ochii mei cu un baiat din sectie, stiti voi: new generation, tineri destepti si ambitiosi, ea lucra in sectie muncitoare si in paralel face facultatea de drept, ador generatia asta de copii, stiu frate ce vor de la viata, nu ca ceauseii ratati cum suntem noi! no, acum ca mi-am varsat povestea, si eu deabea astept o intalneala cu carucioarele in parc, am o prietena care zice ca vinde un teren, facem fiv impreuna si ne crestem copii impreuna, offf inima mea,

bine ai venit leditia este adevarat ca unele sarcini se elimina singure pentru ca nu sunt viabile, eu nu am patit asa ceva dar mai stiu din discutii ca unul din motive ar fi lipsa de progesteron (parca se cheama si deficit de corp galben?..), deci relevante vor fi si analizele hormonale, sfatul meu este sa lasi pastilele ca sa te lamuresti, incearca tot cu prezervativ, dupa contact sa-l scoti imediat

lachioneo dar te simti bine? cand ai et-ul pui?

thea mama, si eu taras grapis, asta e, zic si eu ca scarlet o'hara: e si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty13ro spune:

Neata!
Thea, Mirela, multumesc mult pt raspunsuri, m-am mai luminat complet dar inima tot cat un purice o am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty13ro spune:

Scuze pt "scrierile" mele lipsite de coerenta. Se pare ca a mea cafeluta nu si-a facut efectul inca.
Ardit, nu nasesti bebelul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Buna dimineata!!
Leditia am facut si eu si sotul cariotipul, la sot se mai poate face si microdiletii( parca asa se numesc) dar nu stiu daca poate sa-ti faca la Parhon cred ca numai la Genetic Lab.
Am scris nr de telefon al dr. Doina Ioan ca sa o suni si sa o intrebi ce-ti trebuie pentru analiza( adeverinta de la servici, ordine de plata pt. cass 6,5% si 7% si trimitere de la medicul de familie, astea le-am avut eu la mine atunci)de platit am platit putin cam 1.100.000 lei asta acum 2 ani, si doar pentru ca nu am avut adeverinta de la serviciul sotului.La Genetic Lab acum 2 ani era analiza cariotip 4.500.000 lei si mai era si analiza de microdileti nu stiu cat.Astea au fost singurele analize pe care le-am facut si au fost cat de cat compensate in rest am platit la greu pentru toate.
Vii sa stai in zona sau doar in vizita? Te ajut cu mare placere cu doctorii ,numai ca eu de 2 ani am abandonat doctorii de aici pentru cei din Bucuresti pentru ca nu mai stiam unde sa ma duc cu problemele mele.
Analizele nu au fost chiar asa de rele si nici acum nu stiu de ce am pierdut sarcinile.

Ardit cand vrei sa faci FIV-ul si unde?

Pup fetele

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

neata fetelor.
iepurila si leditia, gata .. adaugat pe listuta

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

betty nu-l nassc ca pe aici e obiceiul ca nasii de nunta sa naseasca si copilul, am un singur finut si sunt suparata ca la 2 ani si jumatate nu vrea sa vorbeasca, nici un cuvant, nici mama nici tata macar, scoate numai onomatopee sau vorbeste "limbi straine", in rest e ok o mandrete de baiet jucaus nevoie mare

danap cred ca aman un pic cu fivul din lipsa de bani si timp, vroiam sa fac in toamna asta cu denisa protopopescu la medsana si mai vroiam sa o conving sa fac fiv fara stimulare hormonala, oricum dintre toti doctorii fiv-isti la care am fost (3 doctori care fac fiv) ea a fost cel mai pe gustul meu pntru ca a avut rabdare sa-mi explice niste chestii.. care probabil ca ea saraca le spune si de 50 de ori pe zi, dar a avut rabdare cu mine si cu intrebarile mele, in plus i-am citit si cartea

Mergi la inceput