Aspirante Optimiste 142
Raspunsuri - Pagina 7
iepurila spune:
Delia felicitari din tot sufletul. Sa ai o sarcina usoara, sa fiti sanatosi tu si puiutul tau si nu in ultimul rand....... trage piciorul dupa tine ca vrem si noi.
Pup toate fetele
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
andicu spune:
Buna dimineata viitoarelor mamici!
Apar si eu ca "magarul" din ceata
,dupa cateva zile lipsa. N-am mai scris pentru ca nu prea am avut ce,am avut si dureri de burta gramada,dar am apucat sa va citesc din cand in cand. Acum sunt bine, sper sa raman asa, ca mi s-a acrit sa stau in casa si in pat de 10 zile
.
In primul rand, FELICITARI DELIA !

!!! vreau sa spun ca orice reusita ca a ta,imi insenineaza si mie viata,si-mi da sperante mai mari ca voi reusi si eu!
Bun venit sau revenit fetelor pe care nu le stiam,si sper sa aveti parte de acelasi lucru pentru voi, pe care-l doresc si pentru mine :

REPEDE !!!
Cum pe malul marii a iesit soarele (si sper sa nu mai avem parte de vreo tornada prea curand
),azi parca suna a zi optimista si frumoasa pentru toata lumea. Sper s-aud numai de bine!!

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
AYSHA 2 spune:
Sal'tare gagici !
Eu harnica,
cu gandul la concediu, si cu
poligon de tir pentru puregon
parca deja imi simt putin ovarele, sper sa nu fie autosugestia
Va doresc o zi plina de realizari pe drumul spre mamici !
Kariris spune:
Salut fetitele,
N-am mai intrat de mult ca am stat acasa si nu am internet acasa. E mai bine ca daca as avea,...m-ar manca sobolanii cu caine cu tot! Nimic n-as mai face! Parca dandana intreba pe o pagina anterioara cu cate ore inainte de inseminare se face pregnyl? Eu stiu ca cu 12 ore inainte. Spre ex. noi facem pregnyl pe la 12 noaptea si punctia a doua zi dimineata pe la 10 cred... dar in nici un caz cu 30-40 de ore inainte, iar cu varianta in aceeasi zi nu stiu nimic.
Danezo, nu te supara pe mine, dar eu nu am inteles mare lucru din ce ai scris tu. Ti-a facut histeroscopie? ce a descoperit?
Fetelor mi-a fost tare dor de voi.
dana p. spune:
Buna fetelor!!
Lachi, da am facut histeroscopia si a descoperit ca este infundata trompa si numai pot sa fac copii decat prin FIV sau printr-o minune. Situatia mea e , sa spun asa cam cum a fost si la Tia, din cauza asta sper si eu ca poate si-o intoarce Dumnezeu fata si la mine.
O sa ma duc sa ma tamponez la namol si poate , poate dupa aia o sa raman si grea.
Cred ca nu am fost prea coerenta in mesajele mele , dar eram si sunt atat de zapacita de cap in cat cred ca nu ma pot concentra cum trebuie .
Pup fetele
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
Leditia spune:
Buna fetele.
Nici nu stiu cu ce sa incep..Noua pe forum nu sunt,aspir la titlu de mamica de mult..numai ca nu m-am inscris pe aici.Ma primiti si pe mine?
Bun..sa spun in cateva cuvinte ceva despre mine,pt fetele care nu ma stiu.Am pierdut 3 sarcini,am facut niste analize,dar nu le mai tin minte ca erau vreo cateva pagini care erau in regula.
Mi s-a tot spus sa merg sa fac genetice,insa eu vreau sa fac si altele inainte.
Asa ca vreau sa iau totul de la capat acum..sapt.trecuta am facut un set,sapt.asta sau a viitoare(mai degraba sapt.viitoare ca mi-a spart aia vena,sapt. trecuta) ajung si la cantacuzino pt zoonoze..,apoi hormonale..si incet incet vreu sa le fac pe toate.
Vreau sa fac totul bine inainte sa nu mai trec printr-o pierdere de sarcina.
Eu nu am probleme cu ramasul,ci cu sustinutul sarcinii.Pierd sarcinile,nici dr nu stiu de ce,aparent nu am probleme..Deci raman foarte,foarte usor..de aia mi-e si frica sa renunt la pastilute acum,pt ca am ramas de doua ori cu prezervativ..Si nu vreau sa raman pana nu vad eu ca totul e in regula.
Am vazut ca sunt multe fete care nu raman insarcinate,prea putine care pierd si nu pot sustine sarcina.
As vrea sa-mi spuna si mie,cele care se confrunta cu aceeasi problema ca mine, ce analize au facut,ce anume au facut si daca au reusit sa duca o sarcina pana la capat.Macar sa ma incurajeze
..ca eu deja sunt cam speriata si am sufletu cam strans.
Pupici cu lipici.
O sa trec mai des pe la subiectul asta ca acu' mi-am luat inima in dinti si vreau sa fiu aspiranta ,insa nu pt mult timp..
..ca vreau sa trec la gravidutze apoi..
Sper sa ma ajutati cu sfaturi.
Leditia.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
thea_m spune:
Buna fetele, optimistele!
FELICITARI Delia pentru puiut! sa fie totul bine pana la sfarsit.
Andicu imi pare tare rau de ce ti s-a intamplat. Aceeasi teama o am si eu in suflet, dar...cum o vrea Dumnezeu. Eu cred ca vei reusi din prima la FIV.
Lachi succes si tie! Si peste o luna sa vii si cu o veste buna!
Laurici cuvintele imi lipsesc...o nesfarsita parere de rau cand am citit esecul tau.
Ardit, albinuta - draguta, noroc ca e vara si mai apare si cate o raza de soare pe strada ta dupa atatea ploi!
Bun venit noilor aspirante si sa ajunga cat mai repede in postura de mamici cu puiutii in brate.
Monica sa-ti traiasca Mihnea si sa fie curajos ca si mamica lui.
betty eu aveam analizele facute cand m-am dus la laparo ( VSH si coagulograma), dar pe cele care nu aveau analizele le chema cu o zi inainte de laparo ca sa faca analizele, iar daca erau din localitate putea pleca acasa pe urma, daca nu, ramaneau in spital, in ambele cazuri se facea foaia de internare in ziua in care se recolta sange pentru analize.
Pup fetele si le doresc sa aiba parte numai de bucurii
Teodora
MirelaV spune:
Bety, te interneaza azi (cand iti si recolteaza pt analize), maine te opereaza si poimaine pleci acasa.
Leditia, vrei pe listuta? numele tau de botez care e?
MirelaV
pupicei pe burticei
dana p. spune:
Leditia, bine ai venit la aspirante si vorba ta sa stai cat mai putin aici!!!!
Leditia, si eu ca si tine am pierdut 3 sarcini fara sa stiu de ce si ca si tine ramaneam insarcinata usor acum insa am aflat ca e posibil sa nu mai raman din cauza ca am trompa ramasa infundata doar daca fac FIV sau se intampla o minune ca sa raman natural.
Am sa scriu ce analize am facut eu, poate am mai sarit peste cateva dar care nu sunt esentiale pentru mine:Toxoplasma , chlamydia( sange si secretie),citomegalovirus,rubella, brucella,listeria,hepatita b si c,analizele hormonale din ziua a 3a(fsh,lh,estradiol),ziua a 14 a( fsh,lh, estradiol)ziua a 21a( progesteron, estradiol,prolactina)si alte analize hormonale care poti sa le faci in orice zi tsh,T4, T3, Anti TPO, analizele pentru sindromul anti fosfolipidic si cardiolipidic,secretie vaginala, cultura de col , test papanicolau, ureaplasma si mycoplasma si analizele genetice(cariotipul) Analizele genetice eu le-am facut la Inst.Parhon din Bucuresti,la d-na dr.Doina Ioan( nr tel.0722 785668). Cariotipul eu stiu ca se face numai la Inst Parhon sau la Genetic Lab dar unde este mult mai scump decat te ajunge la Parhon. De costat m-au costat mult pentru ca nici una nu a fost gratuita si am fost nevoita sa repet unele analize de mai multe ori( de ex. toxoplasma pentru care am facut tratament)si le-am facut in diverse locuri si la Bucuresti si la Constanta.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Pup fetele!!!
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas