bona pt bebe 10 luni

bona pt bebe 10 luni | Autor: mina

Link direct la acest mesaj

Salut!

Caut bona pt bebe de 10 luni, 8-10 ore pe zi. Daca stiti pe cineva as ramane indatorata. Daca mi=ar recomanda=o o mamica ce a beneficiat de serviciile ei ar fi si mai bine.

A, locuiesc in zona Salajan.

Va multumesc anticipat. Eventual astept (si furnizez) detalii pe PM.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns minialex spune:

Iti pot recomanda agentia Leea. Eu acolo mi-am gasit bona de care sunt multumita. E adevarat, platesti comisionul agentiei, dar macar ai de unde alege. Inainte de asta, am incercat prin cunoscuti, prin alte agentii, dar nu mi-a convenit nimic din ce am gasit. Pe Dana o avem de la 7 luni si cum spuneam, suntem multumiti. Sigur ca e loc de mai bine, dar pe ansamblu e OK si copilul o iubeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Spuneti-mi si mie va rog ce preturi se practica la bonele care stau 8 pre pe zi cu bebei sub 1 an? Pretul sa nu fie prin agentie. Eu am gasit pe cineva care sta pe scara cu mine, insa nu stiu cat sa-i cer...

Liviana - mamica lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Depinde foarte mult de necesitatile tale, in principiu la 8 ore pe zi poti sa gasesti bona si la 4 milioane. Dar daca cele 8 ore sunt de la 9 la 17, este posibil sa-ti ceara mai mult. Eu dau 7 milioane pentru 10 ore, de la 7 la 17,pentru un bebe de 1 an, dar stiu ca din momentul in care ies pe usa nu ma doare capul, este o doamna foarte foarte dezghetata. Am gasit-o prin agentie (si am cautat prin 4 agentii in acelasi timp, am fost cred ca pe la 4 sau 5 interviuri). Am incercat si prin anunt direct sau prin cunostinte, dar mi-au venit tot soiul de mofturoase si ametite, preocupate in primul rand de nevoile lor si mai putin de nevoile copilului.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns minialex spune:

Pe mine ma costa bona 4 mil., de la 9 la 5, luni-vineri. Insa ii dau si o masa pe zi, ce gaseste in frigider, ca nu prea fac mincare gatita. Pretul l-am negociat la agentie unde am spus din start cit pot oferi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Mina, am intrat doar sa-ti spun bun venit in rindul "mamicilor cu bone" si succes maxim in gasirea persoanei potrivite.
Din pacate nu pot sa-ti recomand pe nimeni deocamdata dar daca aud ceva ...
Eu am gasit pe cineva prin cunostinta cunostintei etc.
Singurul sfat pe care pot sa ti-l dau )dupa jumatate de an de cautari) este urmeaza-ti instinctul in momentul cind ai de ales ...... si va fi ok.

Mergi la inceput