bona pt bebe 10 luni
Salut!
Caut bona pt bebe de 10 luni, 8-10 ore pe zi. Daca stiti pe cineva as ramane indatorata. Daca mi=ar recomanda=o o mamica ce a beneficiat de serviciile ei ar fi si mai bine.
A, locuiesc in zona Salajan.
Va multumesc anticipat. Eventual astept (si furnizez) detalii pe PM.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
Raspunsuri
minialex spune:
Iti pot recomanda agentia Leea. Eu acolo mi-am gasit bona de care sunt multumita. E adevarat, platesti comisionul agentiei, dar macar ai de unde alege. Inainte de asta, am incercat prin cunoscuti, prin alte agentii, dar nu mi-a convenit nimic din ce am gasit. Pe Dana o avem de la 7 luni si cum spuneam, suntem multumiti. Sigur ca e loc de mai bine, dar pe ansamblu e OK si copilul o iubeste.
lbelciug spune:
Spuneti-mi si mie va rog ce preturi se practica la bonele care stau 8 pre pe zi cu bebei sub 1 an? Pretul sa nu fie prin agentie. Eu am gasit pe cineva care sta pe scara cu mine, insa nu stiu cat sa-i cer...
Liviana - mamica lui Matei
Andries spune:
Depinde foarte mult de necesitatile tale, in principiu la 8 ore pe zi poti sa gasesti bona si la 4 milioane. Dar daca cele 8 ore sunt de la 9 la 17, este posibil sa-ti ceara mai mult. Eu dau 7 milioane pentru 10 ore, de la 7 la 17,pentru un bebe de 1 an, dar stiu ca din momentul in care ies pe usa nu ma doare capul, este o doamna foarte foarte dezghetata. Am gasit-o prin agentie (si am cautat prin 4 agentii in acelasi timp, am fost cred ca pe la 4 sau 5 interviuri). Am incercat si prin anunt direct sau prin cunostinte, dar mi-au venit tot soiul de mofturoase si ametite, preocupate in primul rand de nevoile lor si mai putin de nevoile copilului.
Andries
minialex spune:
Pe mine ma costa bona 4 mil., de la 9 la 5, luni-vineri. Insa ii dau si o masa pe zi, ce gaseste in frigider, ca nu prea fac mincare gatita. Pretul l-am negociat la agentie unde am spus din start cit pot oferi.
frosa spune:
Mina, am intrat doar sa-ti spun bun venit in rindul "mamicilor cu bone" si succes maxim in gasirea persoanei potrivite.
Din pacate nu pot sa-ti recomand pe nimeni deocamdata dar daca aud ceva ...
Eu am gasit pe cineva prin cunostinta cunostintei etc.
Singurul sfat pe care pot sa ti-l dau )dupa jumatate de an de cautari) este urmeaza-ti instinctul in momentul cind ai de ales ...... si va fi ok.