Dar gradinita buna de stat cunoasteti?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madade spune:

radu26,

ne ajuti si pe noi cu o recomandare de gradinita in zona Campia Libertatii / Gheorghe Petrascu (daca nu cerem prea mult si un nume de educatoare...).

Multumim frumos,

Magda si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Eu am auzit de Gradi SOS am avut o prietena care a lucrat acolo..pana sa casatorit.Aceasta este a lor, este o fund nonprofit care i-au copii din orfelinate, parasiti si sant crescuti in sat de mamici sociale (asistente sociale) in permanenta si se ocupau de copii lor de asta si-au facut si gradi al lor.

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu26 spune:

Buna. In zona Petrascu - Libertatii, ai 3 gradinite, micutze si cochete toate. SA vedem.
Pe fosta strada Stejarului, acutala Tuculescu gasesti foarte aproape doua gradinite (13 si 49). Mare lucru despre ele nu stiu sa spun, sunt in spatele blocurilor, cum vii dinspre Baba Novac spre Gh Petrascu pe partea dreapta. Prima este imediat dupa complexul de la intersecatie (imi scapa numele, parca Novaci sau asa ceva). A doua este in spatele blocului imediat urmator. Ambele au fost renovate de curand.
Alternativ, mai gasesti gradinita 154 la intersectia dintre Campia Libertatii si Bulevardul Basarabia, imediat pe partea stanga. Aici stiu sigur ca e OK.
Din pacate pana dupa 1 septembrie nu va pot da alte date suplimentare, dar din ce stiu eu slabe sperante sa mai reusiti pe undeva, inscrierile s-au facut prin aprilie-mai-iunie. Asa ca ar fi mai bine sa vezi intai unde mai gasesti loc. Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

eu am fost multumita (e adevarat ca acum vreo 3 ani) de gradinita de la Apaca. numai stiu ce nr are. bucataria foarte buna, aveau curte mare (acum s-a mai micsoarat), educatoare bune (nu toate ca peste tot) ingrijitoare bune, etc.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana76 spune:

Radu 26, te rog daca poti sa ma ajuti si pe mim+e cu niste sugestii despre gradinita.
Locuiesc pe Str. Vatra Luminoasa si de la anul vreau sa o dau pe fetita la gradinita ( o sa faca 3 ani pe 15 oct 2006). M-am hotarat sa caut din timp, ca sa nu am probleme cu locurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Despre Gradinita 192 de pe str. Regina Maria stie cineva ceva?

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaca spune:

Buna Radu si mamici,
as dori sa aflu informatii despre:
- gradinita 122(pana la cat au program? si orice optionale fac, citisem ceva de colaborare cu program UE?)
- gradinita 283 (arcul de triumf)
sau orice alte gradinite de stat din zona?

Dar comparatii intre Olga Gudynn si Little London?

Multumesc frumos

Mergi la inceput