Dar gradinita buna de stat cunoasteti?
Raspunsuri - Pagina 3
iileana spune:
40!!!! WOW! Saracele educatoare, saracii copilasi. Si eu care credeam ca fiu-miu e, de-acuma, destul de mare sa faca fata unei gradinite de stat. Asa, program scurt poate ca ar merge, dar 9 ore intr-o asemenea grupa...Cred ca mai raminem un an la o gradi particulara...
Radu, m-ai putea ajuta, te rog, cu ceva detalii despre gradinita 50 de pe Iorga? (mentionez ca nu tin sa fie la grupa de germana).Si, eventual, despre gradinita de pe Mendeleev, linga Piata Amzei?
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
radu26 spune:
Prea multe detalii nu pot sa-ti dau in plus de ce stii. Ambele sunt bine cotate si cautate cu disperare de parinti pentru limba aia germana. Dar iti atrag atentia ca limba germana inseamna ca copilul trebuie sa fie VORBITOR de limba germana, am vazut la gradinita 85 cum discutiile se purtau in germana. Se intra greu, pentru ca sunt asaltati de cereri. Dupa 15 septembrie va pregatesc o surpriza frumoasa, in masura in care inspectoratele vor colabora (muncesc la un site unde ar trebui sa fie imagini si descrieri ale cat mai multor gradinite din Bucuresti, facut cum trebuie si nu cu informatii din Pagini Aurii). Noi muncim deocamdata. O sa incep cu gradinitele care sunt cele mai soplicitate de catre voi, pentru ca munca e dementiala (sunt peste 160 de gradinite in bucuresti, si astea doar de stat...) Pana atunci, numai de bine.
annablue spune:
Radu26, te rog mult daca poti sa-mi dai si mie niste informatii "actuale" si "reale" despre o gradinita in sectorul 6, noi locuim in zona Piata Moghioros-Romancierilor-Parcul Moghioros si pana acum mi-am dus piciul de 2 ani si 9 luni la cresa 13 dar in curand vom face 3 ani si nu cred sa-l mai primeasca (de fapt nu stiu daca legal au voie sa-l tina pana la anul, ca el face 3 ani in noiembrie si la momentul ala nu putem intra la vreo gradinita mai de Doamne-ajuta...)
Stiu ca e una chiar langa noi, la mijlocul statiei tramvaiului 41, cred ca adresa ei e pe Str. Brasov, vad ca e inchisa cu niste garduri si poarta accesata doar cu sonerie, dar toata vara a fost inchisa si noi ne-am trezit cam tarziu sa ne interesam serios.
Vad ca ai cunostinte foarte serioase despre gradi din Bucuresti si taaare as fi vrut parerea unui profesionist care isi da interesul pentru situatia puiutilor.
Si auzind de treaba cu site-ul, te felicit pentru asa initiativa, mie ca parinte mi se pare ceva absolut minunat. Ma bucur sa vad ca mai exista oameni cu suflet bun (ceea ce inseamna oameni ADEVARATI) care se gandesc sa schimbe ceva in sistem. Va doresc putere de munca si numai bine !
Ana
Annablue si Adita 1.11.2002
Florentina Roman spune:
Radu 26, te superi daca te rog frumos sa-mi spui cate ceva despre gradinitele din zona Aviatiei? Stiu ca exista gradi nr. 6, la care mi-ar fi cel mai comod sa-l duc pe Tudor al meu, am mai auzit despre gradi" SOS Salvati copiii satelor Romaniei"(cred ca am scris bine), mai este una pe la piata Baneasa...
Am vazut ca stii foarte multe lucruri despre gradinitele din oras si as vrea o parere obiectiva din partea unui om avizat. Multumesc mult!
Florentina & Tudor
radu26 spune:
Annablue saptamana viitoare merg la gradinita cu pricina si atunci te anunt cum e treaba pe acolo. Din ce stiu eu gradinita respectiva este o gradinita cu program prelungit saptamanal, si e posibil sa mai gasesti ceva locuri, desi e cam stransa treaba. PS. Eu nu fac parte din sistem. Reactie azi la Gradinita 248: "noi avem site si nu ne intereseaza sa mai afle cineva de noi" (era gratis inscrierea...) Comentati voi ...ca eu am ramas mut. Astept sa vad si parerea oficiala a directoarei. Florentina, singurele gradinite care imi vin acum in minte din zona sunt 121 si 122 de langa Romaero Baneasa. Luni revine la munca si colegul de pe sectorul 1 (eu ma ocup mai putin de acest sector) si il intreb sa vad ce zice. SOS cred ca e particulara, nu am nimic de acolo. Gradinita 6, din ce vad eu aici, e o gradinita mica cu doar doua grupe cu orar normal (adica pana la ora 12). Mai multe incerc sa aflu luni.
Florentina Roman spune:
Multumesc, Radu. M-ar interesa o comparatie intre cele trei... Cati copii sunt in grupa, cum se ocupa educatoarele de copii, chestii de-astea.
Florentina & Tudor
annablue spune:
Radu, am incercat sa-ti mai dau amanunte despre aceasta gradinita la topicul ala deschis de mine. As avea o maaaare rugaminte sa-mi dai si mie un PM daca afli ceva despre locuri libere la aceasta gradinita (daca zici ca te duci acum curand) ca eu tocmai ce ma duc sa-mi aduc cupchilu' de la soacra-mea si poate as putea sa-l inscriu la gradi daca e cu program prelungit.
Saru-mana de detalii si relatii, oricum.
Ana
Annablue si Adita 1.11.2002
tomasa spune:
Radu, dar intre gradinita 85 si 50 pe care ma sfatuiesti sa o aleg? Sau altii dintre voi care aveti informatii despre amandoua. Ma intereseaza mult germana dar nu numai, si alte aspecte mi se par demne de luat in seama. Multunmesc mult.
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat
radu26 spune:
Cred ca 50. Dar diferentele sunt foarte mici, si ambele gradinite sunt extrem de solicitate. Ce nu imi place la 85? Pozitionare si curtea betonata integral, care mai are si iesirea drept langa strada. Nu ca s-ar fi fi intamplat ceva acolo, dar ... Oricum, nu cred ca vrei sa incerci sa cauti un loc de parcare langa ASE in mijlocul zilei, este o crima!
tomasa spune:
Multumesc mult, Radu. Stiu cum e zona ASE-ului ca sunt fosta aseista ca sa zic asa
Dar ce nu facxe omul pt. fericirea copilului....!!! Te pup, merci inca o data.
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat