Mamica de noiembrie -Decembrie 2005(22)
Raspunsuri - Pagina 9
Noki_Lara spune:
Corap, 

sa-ti traiasca odorul-baietel. Parca eu ti-am spui ca o sa produci BB cu putica, nu? Evident, sa traiesti si tu si taticul alaturi de el!
Lavi, saracuta de tine. Ce ultime zile grele ai avut! Uite, o
pentru tine!
De saptamina asta, nu prea mai am computer la serv, ci doar de seara acasa. Deci, acum ca trebuie sa-l eliberez, va pupicesc dulce!
22+1
joy04 spune:
CORAP SA FII FERICITA SI SA AI UN BAIAT FRUMOS, CUMINTE SI ASCULTATOR. SA TE BUCURI DE EL SI SA FITI IUBITI...
Merci de raspuns fetele, m-am mai linistit acum.
Dar asa am un chef de plecat in lumea larga, unde este soare, cald si frumos...Parca suntem blestemati anul asta cu atatea ploi. Ma uit la amaratii care au fost nevoiti sa-si paraseasca casele, agoniseala lor de o viata si ma simt ocrotita si nu-mi mai vine sa ma plang de lipsuri....Consider ca fata de ei, am chiar destule.....
joy 18+
corap spune:
multumim pentru urari.
si noi (eu si bb andrei) va uram sa aveti bebei sanatosi si sarcini usoare.
noi suntem inca foarte emotionati. taticu' lu' bb a luat caseta la servici, a zis ca se duce in sala de sedinte sa se mai uite la ea :) sa-si vada baietelul (desi aseara pusese pariu cu maica-mea ca-i fetita)
multi 

C & bbandrei
21
tania-z spune:
Fetelor eu sunt taaare necajita!

de trei zile zac la pat, cu dureri cumplite de stomac. Se pare ca ulcerul de care am suferit cu ani in urma - si care se cicatrizase - s-a redeschis. Nu sunt in stare de nimic, nici sa mananc.
Azi am programare la medic, la 5;30 si urmeaza sa-mi faca si endoscopie
. Tineti-mi pumnii!!!
Tania
& Punctuletz 16 fix
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
corap spune:
tania, lavi, ce s-au abatut necazurile asupra voastra... aveti grija de voi si de bb.
tania: mult succes diseara... iti tinem pumnii.
lavi: sanatate mamei tale.
c & bb andrei
Lavi spune:
o sa iti tin pumnii, sa speram ca nu e nimic grav, si ca te vei simti bine in citeva zile , te pup si astept numai vesti bun3
21+ Evusorul mucitor
Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295
cristinamh spune:
si noi pe-aici, felicitam proaspatul "andrei". care o sa faca o mica petrecere la putin timp dupa nastere!!
uite-asa se mai echilibreaza balanta... sa vedem ce mai urmeaza!
nu stiu exact cum e cu placenta, atat ca in ultimele luni e f. important sa nu fie rpea imbatranita, sa-si faca datoria pana la termen... cand am nascut in 2003 era in salon o tipa cu cezariana la 7 luni, fetita 1.800 g, la incubator... placenta a imbatranit prea repede si bb nu mai era hranit... n-am citi mai multe... la 15 sapt la mine era gr I-II...
Cristina
18+ si
Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
dienutagraviduta spune:
SALUTARE !!
noi suntem foarte veseli !!!
la licenta am luat nota 9.70 !!! si felicitarile de rigoare; cred ca fiindca am fost doi, nea-u punctat pe amandoi !!!
corap - felicitari, sa traiasca andrei!
va pupam pe toate si pe toti bebeii!
noi mergem la ecografie miercuri, la 9.30, la medlife, pe grivita; ce sa luam dvd, cd sau caseta, ca se iasa mai bine, oare ?
azi avem 18 sapt si 2 zile; stie cineva la ce sa ne asteptam sa vedem la eco ?
dienuta graviduta si bebelusha sara
ancaloredana spune:
Eu am 21 sapt.+1 si peste 4 zile plec la mare.Doctorita mea a fost total deacord cu conditia sa nu stau in soare prea mult...pe voi va sfatuit ca nu e prea bine sa mergeti la mare?
Pupice gravidutelor

corap spune:
dienuta, vezi ce posibilitati de inregistrare au. mai bine le dai un telefon sa-i intrebi. de ex. la cmu nu aveau decat posibilitatea redarii pe caseta video. ca si mie mi-ar fi placut pe dvd, ca video n-am. da' asta e... ma duc in vizite sa-l vad pe bb.
a... si eu n-am vazut nimic la ecografia asta. ca nu aveam o pozitie care sa-mi permita sa vad monitorul. in schimb tatalubb a vazut multe, ca statea in ceafa doctorului.
eu doar am auzit cum ii batea inimioara... asa frumos facea...
C & bbandrei 21s