Mamica de noiembrie -Decembrie 2005(22)
Raspunsuri - Pagina 10
joy04 spune:
DIENUTA....la medlife fac pe caseta VCR, dar sa fie noua
Eu cand m-am dus, mi-a zis ca trebuie sa fie noua caseta.
Felicitari pentru nota care ati obtinut-o....
SI inca ceva: AI GRIJA, DUPA CE BAGA CASETA, SA-I DEA SI DRUMU...CA EU AM PATIT-O LA DR CHITESCU....
. A BAGAT CASETA, DAR AIUTAT SA-I DEA SI PLAY. Asa ca fara suparare, intreab-o daca se inregistreaza.
Eu asa voi face data viitoare....
joy 18+
joy04 spune:
Sa stii ca e super misto.....stai pe pat, cu mana sub cap, si mai la stanga ta, pe o masuta este un monitor MAREEEEunde poti vedea bb-ul cum fuge de colo colo....Si poate sa merga si tati, ca are deja un scaun pregatit...
Dar te rog sa fii atenta cu CASETA...Mie mi-a facut pe urma 2 minute si 42 secunde , dar nu se compara cu ce am vazut o jumate de ora aproape...
joy 18+
dienutagraviduta spune:
joy
la rodica chitescu m-a trimis si pe mine ...
deci, caseta noua, play apasat ... sau rec, ma rog, cum o fi;
cum ti s-a parut tipa asta ?
tu ai vazut pe ecran ?
explica, e draguta, etc ?
te rog spune-mi si mie la ce sa ma astept, si mai ales, tu ce ai vazut acolo ?
dienuta graviduta si bebelusha sara
pischi2003 spune:
Salut, burtici 
Ei, dar am si eu o veste buna. A MISCAT si bb-ul meu. L-am simtit in weekend, cand stateam linistita in pat si-i ofeream mangaierile de rigoare. Si de atunci tot l-am mai simtit, cand si cand. Ce senzatie super e!!!!!!!!!! 
Corap, felicitari pentru baietelul tau, Andrei!!
Noi poate aflam saptamana viitoare, cum ne-o fi norocul.
Va pup 
Mihaela 18+
joy04 spune:
dienuta, este f draguta sa stii, dar cand am fost eu era cam zapacita...
Avea ceva probleme cu mama ei si de aia a uitat sa-mi dea play la caseta... Am vazut totul pe monitorul ala....si vb in timp ca face eco.Adica eu am intrebat-o de ce e asa importanta forma manutei, ca eram nedumerita, si mi-a explicat....(daca manuta este in forma de V, in pozitie corecta, nu indoita de la degete sau mai stiu eu cum, se elimina suspiciunea de sindrom Down) la fel si cu pliul nucal...Am "auzit" ca nu ar fi totusi o super doctora, ca i s-a intamplat unei fete sa-i spuna ca are colul cam mic si dr ei ar fi confirmat, dar cand s-a dus in alta parte la alt dr, nici vorba de asa ceva....Eu initial am auzit numai cuvinte de lauda, dar nu pot spune ca nu a gresit, sau nu greseste, chiar daca in medicina asa ceva mi se pare GROAZNIC.
Oricum, bafta si sa dea Domnul sa ai o fetita frumoasa foc...
joy 18+
cristinamh spune:
la iosup nici eu nu vedeam prima data, si i-am zis ca vreau si eu sa ma uit... sa ma mut un pic sau sa suceasca monitorul
. asa ca am vazut tot spectacolul.
cu filmul nu stiu... la andrei nu am... si sa nu zica apoi ca am facut diferente intre ei...
Cristina
18+ si
Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
corap spune:
cristina, da' ce mama corecta esti... :))) eu m-am oferit sa-i dau poza cu bb meu la 17 saptamani unei prietene, sa-i zica lu' bb al ei ca e el, pentru ca ei au uitat intotdeauna sa ceara poze de la doctor si n-o sa aiba ce sa-i arate cand o fi mare :) stiu ca am trisat, da' a fost cu un scop nobil...
C & bb andrei 
joy04 spune:
Diana, inca ceva. Incearca sa ajungi macar cu 10minute mai devreme, le spui fetelor de la receptie ca esti pt eco si o sa te conduca una dintre ele, ca este destul de intortocheat pe acolo. Eu am avut tot la 9.30 programare si am ajuns pe la 9.20. Dar era coada la RECEPTIE si pana am ajuns la cabinet....au trecut vreo 12-14 minute. Daca mai intarziam nitel, lua pe altcineva, adica cei care aveau programare la 10.00 dar care venisera la 9.15
PUPICI
joy 18+
xandra28 spune:
cora, felicitari pt andreeei!!!!
sa shtii ca kiar ma gandeam azi, dar nu am putut sa intru, sa-tzi zic: hai sa ghicim shi noi pt cora, eu ash zice ca-i baietzel!
bravo, felicitari!
dienutza, super c-ai scapat de licentza, bravo, felicitari shi tzie!
felicitari shi pishi pt mishcarea lui bebe, e super, adevarat!
va pup, shi mai vb
xandra, 18+
Mirela Anca spune:
Corap ,imi pare rau ca nu ti-am spus ,daca-i spuneai lui Iosup ca vrei sa vezi si tu spectacolul din burtica ,muta monitorul spre dreapta si te bucurai si tu .
Mirela
si
Cosmin 2 ani si 9 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro