Mamica de noiembrie -Decembrie 2005(22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

cristinamh, sa stii ca eu te contrazic. Acidul folic, calciul, fierul sint vitale in lunile de geneza. Cel putin asta-i teoria pe aici careia eu m-am conformat.

meems, stim cit de frustranta e perioada asta in care te-ai ingrasat de nu te mai incape nimic, dar nu poti inca sa porti haine de bortzo. Sugetia mea este sa-ti cumperi doua fuste din alea pe elastic, care cica se poarta pe solduri si pe care le poti asorta cu camasa. Tie o sa-ti vina taman bine pe talie. Eu cu alea m-am scos pina acum vreo luna si jumatate cind am facut prima investitie in niste pantaloni GAP cumparati online.

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

bic, voiam sa zic doze de calciu... normal ca e nevoie de el si e de baza...

Cristina 18+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna burtici!!!
Vreau sa va spun ca ma chinuie carceii rau!!!Mi-a dat doc de fam Materna dar am neglijat , nu am luat pina acum, si suport consecintele ( si ziua imi ramin muschii incordati si nu pot calca usor pt ca ma dor)
Sunt fericita ca mi-am gasit niste pantaloni cu o talie nu foarte inalta, super elastici si merg super cu tricouri mai scurte si mulate (sunt super mindra de burtica mea)
Simbata viitoare trebuie sa merg la o nunta si sunt in ceata..nu stiu cu ce ma voi imbraca.Apoi, simbata cealalta il botezam pe finutul si e ceata mai mare....
Am inceput sa numar zilele care au mai ramas pina la intilnirea cu al carui nume nici acum nu e batut in cuie , in fiecare zi apar noi variante. De preferat ar fi sa ramina Tudor + un nume de sfint(la care nu ne putem hotari)
Va las ca bat cimpii...

Atenasi22sapt+4z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Bic, sa stii ca asa am si facut, m-am dus si mi-am luat o fusta pe elastic si o rochita de supra si m-oi descurca eu cumva... Mai am cateva bluzite de vara mai lungi si le pot purta cu pantalonii mei normali, pe care insa nu-i pot inchide pana la ultimul buton. Dar pentru ca bluzitele sunt mai lungi, nu se observa ca pantalonii nu sunt inchisi pana sus. Sa stii ca mi-am comandat si eu o pereche de pantaloni si una de blugi de pe Gap online si sper sa-mi vina bine, daca nu acum, atunci cu siguranta in cateva saptamani. Abia astept sa-i primesc!
Sunt de acord cu tine si in ceea ce priveste vitaminele, eu am inceput sa iau prenatalele din clipa in care ne-am hotarat ca vrem sa incercam pt. un baby, deci le-am luat cu luni bune inainte de-a ramane insarcinata. Nu am pus nici un kg pe mine din cauza vitaminelor, ba chiar inainte de-a ramane insarcinata slabisem putin. Acum m-am mai ingrasat dar nu ft. mult, si nu cred ca e din cauza ca iau vitamine, ci pur si simplu e pt. ca mananc mai mult si am mai multa pofta de mancare. Agreez cu tine ca prenatalele sunt foarte importante in primul trimestru, asa ca am preferat sa ma asigur ca bebele o sa fie ok.

Salut toate burticile!

Meems 16s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

meems,Bic
eu nu mai pot sa port blugii fara ultimul nasture inchis, asa ca m-am aprovizionat de la "motherhood maternity" cu doua perechi pantaloni care se pot purta cu curea |+ 2 perechi de blugi de la tanti XXL, care merg bine cu camasi tot de acolo...iarsii ca bluzite se poarta acum la noi in PA cele pe bust care sunt largi si lungi jos -si care prind tare bine la gravidute...si ami am cateva rochii de vara de anul trecut (de la Lia) in care spre surpinderea mea mai incap...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-17
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Buna dimineata burtici,
cum va simtitit intr-o asa zi ploiaosa, eu am lipsit destul de mult, asa ca nu mai stiu ce e cu proiectul ala de tot .....
ma puteti informa?

Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Buna deimineata burtici !
Am venit de la eco .Pentru ca la 18 sap ,aveam IR in CO crescut ,am repetat eco 3 D.IR a mai scazut este de 0,78 [normal este 0,73 ].DEci este mai bine .Daca la 18 sap .bb-ul avea un avans de 3 zile in crestere ,acum este mai mic decit normal cu 2 zile .NU este o diferenta mare dar ma deranjaza .In rest sintem bine .Daca ma iau dupa tabelul de greutate de pe situ-l nostru ma incadrez in limite normale :BB-ul are 513 gr .
Placenta este putin inbatrinita ,este gradul 2 spre 3 .
Corap imi pare rau ca nu ne-am intilnit .Nu erai acolo cind am iesit eu .Era alta burtica ,pe care am intrebat-o daca esti tu .Saraca cred ca atunci cind a iesit s-a intilnit cu tine si daca si tu ai intrebat-o cine este ...Cred ca a crezut saraca burtica ,ca toate gravidele au luat-o razna .Eu am intrat mai repede de 8.30 .Cred ca era 8 .10 .La ora 9 eram im masina in drum spre casa .Ce ai facut? Cum a fost ?Ce carucior punem la listuta ?

Mirela si Cosmin 2 ani si 9 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

mirela, neata
de unde stii tu valorile normale pt ir-uri? plus dimensiunea bebe... vreau sa stiu si eu...
sunt pe vreun site?
xandra, 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Cora, puiule, tu afli azi ce bebelac ai? iti tinem pumnii, ca burtica ta mare si frumoasa sa ne aduca o veste minunata!

Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Eu eram programata la eco la ora 8.30 si Corap la ora 9 .sper ca a ajuns si ea la eco .
Xandra Iosup mi-a spus ca la 22 de sap trebuie sa am un IR de max. 0.73 .Nu cunosc valorile de la alte saptamini .Lungimea si greutatea bb-ului in functie de saptamini o gasesti la listuta noastra pe prima pagina a situ-lui de mamici Noiembrie -Decembrie
22 sap + 5 zile

Mirela si Cosmin 2 ani si 9 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro

Mergi la inceput