Mamica de noiembrie -Decembrie 2005(22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

las' ca vad caseta. nu-i nici o problema, eu sunt atat de fericita ca bb e bine, sanatos, ca nici nu mai are importanta ca nu l-am vazut. eram atat de stresata, ca azi-noapte n-am dormit deloc.
deh, mama batrana la primul copil... griji...
acu' ma simt extenuata. abia astept sa ma duc sa trag un pui de somn acasa, sa-mi mai revin.
multumesc pentru caruciorul albastru

C & bbandrei 21s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Vremea asta e tare nabadaioasa, si tare ma indispune si ma face bleaga si vara vlaga si vreau aer ca nu prea e in birou, si vreau sa ajung acasa.
Am mincat ieri coacae, ca au vitamine c,si a fost bine ,
Cora somnic dulce tire si la bebelacul baietel

E groaznica senzatia care o traiesc de citeva zile, senzorial parca depasesc niste bariere si ma cutremur toata cind bb face tumbe, e asa de nestimparat, nu pot stau inghemuita, pe o parte , pe burta hai, ca-l mai inteleg, daca ma aplec prea tare dansesza !

Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

JOY,
multumesc mult pentru informatii, maine ne ducem sa luam caseta noua; si o sa mergem devreme, ca sa fim siguri ...

dienuta graviduta si bebelusha sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

lavi, incearca sa te mai linistesti si tu, ca poate ii transmiti starea ta lu' bb. si el se agita, si tu te agiti mai rau s.a.m.d. pune-i niste cantece de leagan, poate-l mai calmezi.
da, si mie vremea asta imi da de furca, parca e dintr-"Un veac de singuratate". ploua, ploua, ploua... acu' parca e ceva mai bine.
saraca lavi02, ca ea a plecat la mare pe vijgalaul asta.
C & bb andrei

Mergi la inceput

Eu sunt linistita, doar ca ma indispune vremea, am avut o saptamina grea si groaznica, si am un dor de duca......cit de vara de mare
Da super naspa pt Lavita, vremea asta, vreme de ceai si, daca cu Silvia, ma mir, cred ca numai ceai!

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Draga mamica noiembrie, trece si la mine o fetitza MIRUNA, si modifica DPN de la 26.12 la 17.12. Multumesc !!!!
Am depasit baieteii
Pupici

Madau si 16+

Mergi la inceput

Felicitari pt o Mirunica mica si dragalasa, sa iti traisac si sa te bucuri de ea.
Pasaricile se cres usor!

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

super, felicitari mada pt miruna!

xandra, 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MADAU, sa-ti traiasca MIRUNA sa fie fericita si tu o data cu ea.

PISCHI asa-i ca-i minunata senzatia? nu cred ca mai este ceva atat de minunat, bine inafara de momentul cand strangi ghemotocul mic de om in brate....Bravo, felicitari....!!!

joy 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

Fetelor, imi place ca aveti gusturi bune...
Noi ne-am gandit la nume (cred ca am mai spus) Andrei Ciprian / Miruna Elena si de curand s-au descoperit si Andrei si Miruna (felicitari mamicilor fericite si sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi )...
Fetele, incepeti sa dati cu presupusu' la mine in burtica ce e: Andrei sau Miruna???? Sper sa aflam si noi pe 13 iul.

In afara de indispozitia generata de vremea urata de afara, noi ne simtim tare bine. A trebuit sa amanam consultatia si ecografia de pe 6 iul pe 13, pt ca tati pleaca din Bucuresti si nu poate lipsi de la nici o intalnire cu Doc.

Avem un program tare incarcat: joi am o restanta (tineti-mi pumnii- trebuie neaparat sa fie cu final fericit) iar de vineri plecam la Iasi la o nunta - deabia asteptam sa ne distram

IrinucaR 20+

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput