Mamica de noiembrie -Decembrie 2005(22)
Raspunsuri - Pagina 11
corap spune:
las' ca vad caseta. nu-i nici o problema, eu sunt atat de fericita ca bb e bine, sanatos, ca nici nu mai are importanta ca nu l-am vazut. eram atat de stresata, ca azi-noapte n-am dormit deloc.
deh, mama batrana la primul copil... griji...
acu' ma simt extenuata. abia astept sa ma duc sa trag un pui de somn acasa, sa-mi mai revin.
multumesc pentru caruciorul albastru 
C & bbandrei
21s.
Lavi spune:
Vremea asta e tare nabadaioasa, si tare ma indispune si ma face bleaga si vara vlaga si vreau aer ca nu prea e in birou, si vreau sa ajung acasa.
Am mincat ieri coacae, ca au vitamine c,si a fost bine ,
Cora somnic dulce tire si la bebelacul baietel
E groaznica senzatia care o traiesc de citeva zile, senzorial parca depasesc niste bariere si ma cutremur toata cind bb face tumbe, e asa de nestimparat, nu pot stau inghemuita, pe o parte , pe burta hai, ca-l mai inteleg, daca ma aplec prea tare dansesza !
Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295
dienutagraviduta spune:
JOY,
multumesc mult pentru informatii, maine ne ducem sa luam caseta noua; si o sa mergem devreme, ca sa fim siguri ...
dienuta graviduta si bebelusha sara
corap spune:
lavi, incearca sa te mai linistesti si tu, ca poate ii transmiti starea ta lu' bb. si el se agita, si tu te agiti mai rau s.a.m.d. pune-i niste cantece de leagan, poate-l mai calmezi.
da, si mie vremea asta imi da de furca, parca e dintr-"Un veac de singuratate". ploua, ploua, ploua... acu' parca e ceva mai bine.
saraca lavi02, ca ea a plecat la mare pe vijgalaul asta.
C & bb andrei 
Lavi spune:
Eu sunt linistita, doar ca ma indispune vremea, am avut o saptamina grea si groaznica, si am un dor de duca......cit de vara de mare
Da super naspa pt Lavita, vremea asta, vreme de ceai si
, daca cu Silvia, ma mir, cred ca numai ceai!
Lavi
madau spune:
Draga mamica noiembrie, trece si la mine o fetitza MIRUNA, si modifica DPN de la 26.12 la 17.12. Multumesc !!!!
Am depasit baieteii 

Pupici
Madau
si
16+
Lavi spune:
Felicitari pt o Mirunica mica si dragalasa, sa iti traisac si sa te bucuri de ea.
Pasaricile se cres usor!
Lavi
joy04 spune:
MADAU, sa-ti traiasca MIRUNA sa fie fericita si tu o data cu ea.

PISCHI asa-i ca-i minunata senzatia? nu cred ca mai este ceva atat de minunat, bine inafara de momentul cand strangi ghemotocul mic de om in brate....Bravo, felicitari....!!!
joy 18+
IrinucaR spune:
Fetelor, imi place ca aveti gusturi bune...
Noi ne-am gandit la nume (cred ca am mai spus) Andrei Ciprian / Miruna Elena si de curand s-au descoperit si Andrei si Miruna (felicitari mamicilor fericite si sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi
)...
Fetele, incepeti sa dati cu presupusu' la mine in burtica ce e: Andrei sau Miruna???? Sper sa aflam si noi pe 13 iul.
In afara de indispozitia generata de vremea urata de afara, noi ne simtim tare bine. A trebuit sa amanam consultatia si ecografia de pe 6 iul pe 13, pt ca tati pleaca din Bucuresti si nu poate lipsi de la nici o intalnire cu Doc.
Avem un program tare incarcat: joi am o restanta (tineti-mi pumnii- trebuie neaparat sa fie cu final fericit) iar de vineri plecam la Iasi la o nunta - deabia asteptam sa ne distram ![]()
IrinucaR
20+
www.irinucasisoru.3x.ro