Ce pot sa fac cu un ficus?

Ce pot sa fac cu un ficus? | Autor: Arhistefy

Link direct la acest mesaj

Am un ficus in apartament de care as dori sa scap. Nu vrea nimeni sa-l ia si nici nu-mi dau seama unde pot sa-l duc. Voi aveti vreo idee, ce as putea sa fac cu el?

Multumesc mult de ajutor

Cu drag,
Mihaela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

du-l la servici...acolo il si poti vedea/ingriji in continuare..De care e, si cat e de mare?

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Si la servici avem biroul plin de flori: 2 ficusi, 2 trandafiri japonezi, o feriga, 3 violete de parma.

Ficusul de acasa este pana in tavan si acum se intinde in lateral pe un perete. Cu cat il tai cu atat ii dau alte ramuri

La toate gandurile negative pe care le-ai putea avea, Dumnezeu are un raspuns pozitiv pentru tine.

Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Vrei sa-l dai unui camin de batrani? Sau unui alt centru pentru cei cu nevoi speciale: mame fara ajutor, copii abandonati, etc.. Sa-l aseze undeva, sa le infrumuseteze locul.

http://photos.yahoo.com/codrii_de_arama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns candy24 spune:

Pe palierul unde stai.De ce nu-l scoti pe palier daca ai loc si vecini civilizati? Noi asa am facut cu un trandafir mare, care ocupa mult loc.

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Multumesc mult pentru idei, dragele mele.

La toate gandurile negative pe care le-ai putea avea, Dumnezeu are un raspuns pozitiv pentru tine.

Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Da un anunt, "donez...". Sigur va aparea cineva care iubeste florile si are spatiu pentru ele. O prietena a mamei mele asa a facut atunci cand a plecat definitiv in strainatate. Ba mai mult, cu una dintre familiile la care a ajuns o parte din flori pastreaza legatura, si-i povestesc cum le mai merge ghivecelor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flamingo spune:

Sigur sunt multe solutii, dar dupa ce gasesti una sa ne scrii...cum si unde l-ai dus. multumesc

Mergi la inceput