doar un sfat...

doar un sfat... | Autor: ana_maria222

Link direct la acest mesaj

stiu ca aceasta parte a forumului se adreseaza mamicilor si taticilor singuri. dar am si eu nevoie de un sfat. am terminat o relatie care tinea de 1 an si 2 luni. nu sunt implicati copii, nici batai nici nimic. doar durerea ramasa dupa care cred ca poate fi uneori asemanatoare cu a voastra. sentimentul acela cum ca lumea s-a sfarsit, locurile prin care treci si care iti amintesc de el, faptul ca vrei nu vrei il vezi in fiecare zi(stam in acelasi bloc), pozele, ursuletii, scrisorile de dragoste..tot. ce facem cu ele? la ce s-a intamplat intre noi incercam sa nu ne mai gandim dar ce facem cu lucrurile aceste :inele, lantisoare, maimutzoaie, parfumul pe care il adorai si acum doare.
ce facem cu lacrimile care nu se mai termina si cu dorinta de a face ceva sa-l aduci inapoi. am avut tentativa sa il caut de multe ori dar m-am oprit la timp. sunt lasa uneori, nu pot lupa cu ceea ce simt.
cateodata adorm instantaneu si e asa de bine sa nu ma mai gandesc, sa nu imi amintesc..sa uit macar pentru cateva ore.
il iubesc la fel ca in prima zi si nu stiu cum sa scap de ceea ce simt. ma simt mai slabita pe zi ce trece si nu stiu ce sa fac ca sa nu mai simt, ca sa uit.
toti ma critica pe forum ca m-am impacat si despartit de el de atatea ori...dar iubirea cateodata orbeste. de aceea nu stiu daca as putea sa spun NU in caz ca el ar veni din nou la mine.
as dori un sfat de la voi. altul decat "timpul vindeca tot". deoarece ma simt pe zi ce trece mai rau. si mai trista si mai cufundata in durere.
va multumesc din suflet.

be happy!!!!!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Toate lucrurile care iti aduc aminte de el pune-le intr-o cutie si directia beci! Toate! Daca vrei sa le pastrezi... Daca nu, la gunoi, sau donate la un centru de ajutoare...
Pune melodia Gloriei Gaynor "I will survive" la maxim de nenumarate ori si danseaza si simte intr-adevar fiecare cuvint!!! Pe mine m-a ajutat sa trec peste multe inimi frinte.
De ce ai vrea sa uiti ce a fost frumos intre voi? Amintirile sint tot ce avem! Cerne binele de rau din relatia pe care ai avut-o si pune o data punct la agonie! O relatie ca cea pe care o descri de fiecare data imi seamana a relatie toxica si nu e bune pentru tine!
Citeste, plimba-te, redescopara-te pe tine ca femeie. Incearca sa te cunosti cu adevarat, merita incercat, crede-ma!
Da-ti timp sa te vindeci inainte de a tinji dupa alta relatie!
Ai rabdare cu tine.
Fa o baie cu spuma, trateaza-te ca pe o femeie cu lucruri care iti dau bucurie. Incearca sa descoperi frumosul in toate lucrurile banale.
Dexintoxica-te de El!
Zimbeste, la inceput chiar daca fortat, va deveni obisnuinta si treptat chiar o vei face din inima!
Vorbeste unei prietene bune de ceea ce simti. Nu il suna pe el sub nici o forma!
Intareste-ti coloana vertebrala, viata nu e mereu o joaca de copii si uneori ne mai da si lovituri! Sa ne fereasca Dumnezeu de mai rau!

Cam asta i-asi spune si fetei mele daca ar veni plingind ca i s-a frint inima...

Numai bine!

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

este extrem de greu..ca dovada..uite-am treaza la 3.16 minute fara vreo urma de somn..doar cufundata in ganduri pe care nu le pot alunga. am vorbit cu el azi..m-a sunat pentru ca mai am niste lucruri la el..i-am spus ca ne vom intalni cand voi veni eu din vacanta adica in august pentru ca este suficient ca il mai zaresc pe strada...nu as putea sa il am asa aproape de mine. cel putin, nu acum. daca nici atunci nu voi avea puterea necesara sa ma intalnesc cu el il voi ruga sa imi trimita lucrurile printr-un prieten comun.
multumesc mult pentru sfaturi alyssa...ii voi scrie si preotului care sper sa imi aduca putina alinare si liniste sufleteasca.

be happy!!!!!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alebasi spune:

Draga mea,

Nu exista retete. Singurul lucru pe care ti-l pot spune este ca trebuie sa lasi timpul sa te ajute. Stiu ca ai vrea sa dispara imediat toata durerea, "gheara" din suflet care nu te lasa sa respiri. Pe mine m-a ajutat destul de mult faptul ca am avut cu cine sa vorbesc despre durerea mea. Plangi, descarca-te, revolta-te insa nu lungi prea mult starea asta. Inarmeaza-te cu rabdare si cauta sa te afunzi in munca.
Cam asta am facut eu.

Ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

In situatii din astea, eu arunc tot ce ma leaga de acea persoana, nu mai ascult muzica ce ne placea, nu mai calc pe-acolo pe unde mergeam, nu mai sun si nu mai raspund la telefon, nu mai discut cu nimeni despre acea persoana, ma izolez ca sa-mi pot linge ranile, nu fac fapte bune, recunosc ca sunt un prost, nu astept nici un favor de la nimeni...si astept sa treaca timpul. Desi ai spus deja ca nu sfaturi legate de timp vrei, numai trecera lui te alina.

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna
Ana Maria eu ma feresc sa dau sfaturi dar si eu ca alti iti pot spune ca timpul le va vindeca pe toate dar sa nu crezi ca prea repede.Eu pot sa iti spun din experienta ca am avut o relatie de 7 ani din care 2 cu acte ,de un an si ceva suntem divortata am cunoscut pe altcineva si am si un bebe mic o scumpete de fetita si recent am auzit cateva lucruri despre el sa stii ca m-au atins si chiar m-au facut sa plang .Asa ca iti pot sppune din proprie experienta ca timpul trebuie lasat sa treaca si trebuie sa ai multa vointa si sa lupti cu tine insati si sa iti impui tie ca tot ce ti-ar putea aminti de el sa nu te mai faca sa suferi .Eu incerc lucru acesta plus si vad ca incepe sa dea rezultat .

marilena si maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Alyssa gloria si "i will survive" m-a salvat si pe mine de multe ori!

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

e vo legatura intre Clubul mamicilor si taticilor singuri si .....PVESTEA MEREU ACEEASI pe care ne o indruga acest personaj a mia oara..

Rog moderatorii sa mute topicul la o sectiune convenabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanica spune:

Dana.....nu am urmarit...a mai aparut o data povestea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

quote:
Originally posted by danna2002

e vo legatura intre Clubul mamicilor si taticilor singuri si .....PVESTEA MEREU ACEEASI pe care ne o indruga acest personaj a mia oara..

Rog moderatorii sa mute topicul la o sectiune convenabila.

Nu uita sa zambeshti macar o data pe zi..sa te bucuri..shi sa speri!

danna2002

Dana, moderatorul acestei sectiuni, va lasa mesajul aici. Ea a precizat din start ca mai exista un subiect similar cu acesta la sectiunea In unul sau in doi, dar acum o intereseaza parerea parintilor singuri.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxa spune:

Iar ai probleme, draga mea?...

Mergi la inceput