Fetelor, am si eu o intrebare la voi..fetitza mea in varsta de un an si opt luni papa lapte SMA. Noi venim in tara foarte curind si as vrea sa stiu daca se gaseste tipul asta de lapte si in Ro sau trebuie sa iau vreo doua cutii cu noi.
Multumesc!
Cristina si
Lilly Elisa
http://community.webshots.com/user/crystinna
Nu sunt farmacista,sunt doar o mamica care intra destul de des in farmacii si iti spun ca n-am vazut acest lapte si nici n-am auzit de el.
Hana
Crystina, intr-adevar, SMA e un produs doar pt piata britanica, nu se exporta in alte tari. Si noi i-am hranit pe ai nostri cu SMA Gold, iar cind am fost acasa le-am dat Nan, de la Nestle. Am incercat si Parmalat prima crestere, gata facut, dar nu prea le-a placut. La un an si opt luni poti sa incerci si laptele de vaca, Dorna Rosu. Ai grija ce apa plata folosesti.
Multumesc pentru raspunsuri!
Aoleu Miruna! A mea e tare pretentzioasa la lapte..deci nu-mi ramine decit sa car vreo doua cutii dupa mine. Zi-mi de apa plata ai avut probleme cu ea?
Cristina si
Lilly Elisa
http://community.webshots.com/user/crystinna
Eu mi-am adus o cutie mare cand am venit acasa si cand am terminat-o i-am dat Nan pe care nu prea l-a acceptat... a baut mai putin ca de obicei. Am mai completat cu iaurt pentru ca nici acum, la 2 ani si 3 luni nu vrea sa bea lapte de vaca.
Cu apa... pot sa iti spun ca am avut mari probleme. Chiar si apa plata e f. dura si desi nu ar trebui sa aiba minerale in ea, toate sticlele, tetinele si suzetele se umpleau de piatra la fiert. Nu am reusit sa scap de chestia asta pe perioada cat am fost acasa. Nu mai stiu exact ce apa foloseam... am incercat mai multe - toate cu acelasi rezultat: gust nu prea bun si piatra multa la fiert.
Cred ca tre' sa iti cari totusi laptele praf cu tine, daca nu vrei sa ai surprize.
Numai bine,
Mamamariana
Eu folosesc apa plata Bucovina. Am ajuns al concluzia ca are mai putine minerale decat celelalte. In orice caz, lasa mai putina piatra la fiert. Tetinele, suzetele si biberoanele le fierb in apa de la robinet si nu ramane nimic pe ele (doar pe fundul oalei se depune in timp).
Aura