sinuzita
ma chinuie de o saptamana 
am bagat ospen si ceva spray pe nas de mi-a ajuns si la creier! biopaorx, parca...
nu mai pooooot! n-am mai facut de vreo 5 ani si am uitat cat e de nasol.
daca ati avut, ce ati luat? imi zicea cineva de paracetamol sinus..nu stiu daca sa iau, ca febra nu am... ce ziceti?
..si inca ceva..nu se ia, asa-i?
http://community.webshots.com/user/ancuzza
Raspunsuri
andreea_tx spune:
Pe mine ma ajuta foarte bine sare grunjoasa incalzita si aplicata pe frunte intr-un prosopel sau bai de abur tot cu sare in apa si stat pe abur cu capul cat suporti de fierbinte aburul ala cu un prosop acoperit capul.De asemeni se mai gaseste la farm.o sol. mentolata care se pune in apa fiarta si la fel se sta pe aburi cu capul acoperit.Daca e raceala prea puternica si nu cedeaza la trat. medicul orelist extrage puroiul de acolo prin punctii dar mie mi-a fost frica de asa ceva si nici nu stiu cum se fac.
andreeat
delsim spune:
Trebuie sa iei si un antiinflamator gen paracetamol sinus, piroxicam, flamexin , ce vrei tu.
DanaRosu spune:
Eu am scapat de sinuzita definitiv de vreo doi ani, dupa ce am urmat aproape trei luni tratament cu SINUPRET, prima luna solutie, urmatoarele tablete. Intrucit Sinupret e bazat pe extracte din plante, tratamentul trebuie sa dureze minim o luna, ideal 3 luni. Nu e chiar ieftin, dar decit tratamente cu antibiotice scumpe, punctii si operatie, am preferat Sinupretul. Pe linga faptul ca e secretolitic, are si efect de crestere a imunitatii si e si antiviral. Daca ai pe cineva in Germania si iti poate aduce exista si Sinupret forte care ar fi cica si mai bun. Mai multe, dar numai in lb germana pe www.sinupret.de
Multa sanatate!
Dana
And, yes, I am a blonde!
ancuzza spune:
fetelor, multumesc mult ! 
delia, paracetamol sinus am luat cateva zile. baiu' e ca de la el imi ies oaresce buburuze...
dana, spune-mi te rog sinupret asta l-ai luat la recomandarea unui medic? si daca iti mai aduci aminte, cam cat a costat tot tratamentul...multu'
....ca de punctie, nici nu vreau sa aud! 

http://community.webshots.com/user/ancuzza
DanaRosu spune:
Ancuta, scuze, abia acuma am vazut intrebarea ta... Sinupret nu l-am luat la recomandarea vreunui medic pt ca medicii din Suceava abia acum de citeva luni au auzit de Sinupret si il prescriu la greu ... l-am luat la in skimb la recomandarea Vilmei, de aici de pe DC
... de fapt, mai intii i-am dat Aniei ca tot racea si dupa aia l-am luat si eu... E vreo 400 de mii sticlutza de solutie sau 250 de mii cutia cu 50 de pastilute. Cam 1 milion pe luna te ajunge tratamentul. Ideal ar fi ca inainte sa te apuci de tratament sa soliciti la un laborator performant o analiza a secretiei din git si nas si o antibiograma, pentru a putea solicita medicului un tratament cu antibiotice, in caz ca e vorba de o infectie bacteriana. Tu vad ca ai luat deja Ospen, care e o banala penicilina, putin eficienta in sinuzite. Bioparoxul contine si el un antibiotic si un antiinflamator.
Multa sanatate!
Dana
And, yes, I am a blonde!