Copilasi de oct-noi-dec 2003 (61)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ven dermatita atopica apare la inceput in anumite zone: incheieturile miinilor si picioarelor, uneori pe obraz linga urecehe, asa la timple. Aldo a avut cind era mic, acum deloc deloc slava Domnului!Mai sa-mi tineti pumnii ca astazi vorbim cu o sirboacia pe care noi o stim si o placem, sa vedem daca poate sta cu Aldo de 3 ori pe sapt cite 2-3 ore sa merg si eu la sala!!! Abia astept! ca am fundu cit scaunul...!Uki, si Aldo se trezeste relativ tirzior cam intre 8.30-9.30, astatzi s-a trezit la 10 chiar. Dar eu niciodata nu sar peste lapticul de dimineata si seara. Pt el e ca si cafeluta noastra de dimineata, imediat apoi isi intra in ritm, plus ca face dupa laptic kk, bine asta de obicei. Apoi ii dau iaurt cu fructe, sau brinza cu fructe sau numai 2 borcanele mari de fructe, asta dupa cum doretse el pe la 12-13. Inca o gustare pe la 16( o banana sau iar un fruct) si la ora 19 cina(legume+carne)+desert(batoane de fructe uscate, sau bicuiti). Seara inca un bibe mare de lapte cu o lingura de cereale. Eu una peste lapte inca nu as sari. Oricum ei acum vara nu mai papa asa bine carnita si legume, trec mai mult pe brinzeturi, iaurtele si fructe. Deci fructe ar fi timp cind sa pape intr-o zi.Spor la invatat Ven si SandraVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Ven Claritine se da in general la alergii, astm sau urticarie mai severe, eu inclin sa cred ca a facut o urticarie, dermatita este pentru bebei, iar Markus nu mai este atat de micutz ...bine ca e doar atat, vezi insa, poate i-ai dat ceva mai deosebit de mancat sau l-o fi piscat vreun tantzar...Te sfatuiesc insa sa nu ii dai fff mult timp Claritine caci este cam puternic.

Uki si Freya ca si Aldito bea laptic si seara si diminezta, uneori ii dau si ziua, bine ea nici nu mananca iaurt sau branzica, dar eu nu as renunta la lapte in locul tau...este foarte important pentru ei inca, pana mai tarziu de fapt!

Vikinga tinem pumnii, ar fi foarte bine daca i-ar place lui Aldito de tanti, ar fi bine si pentru tine si pentru el, sa mai stea cu altcineva...si eu as vrea sa o duc pe t-rex mai mult de 2 zile la tanti...la voi o sa vina ea acasa? sau il duci tu pe el la ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Eu i-am dus pe amandoi la inot. Dau o caruta de bani, dar macar nu mai zbiara cand le pun dusul in cap.
Olguta s-a adaptat imediat, s-a dus cu antrenoarea ei fara sa se mai uite in spate, in timp ce Codrin mieuna: mami, mami . El e mai timid, mai lipit de mine. Dupa ce ii obisnuiesc cu apa, o sa-i mut la un bazin mai ieftin.
Nu stiu ce sa-ti spun de laptic UKI, eu i l-am scos de tot, pentru ca incerc s-o obisnuiesc sa doarma fara pamper noaptea.. si ca sa nu mai faca pe ea, nu ii mai dau bibe seara. Incerc sa suplinesc cu altele: iaurt, cascaval... Si asa, eu luam laptele de la o taranca, si am descoperit ca mai punea ceva in el , asa ca am renuntat, nu vreau sa-i dau lapte din comert, lapte praf nici atat, cu tzatzele am terminat-o.. asa ca gata! am fata mare

Adriana, mamica celor doi nazdravani: Codrin si Olguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Dragele mele!

observ ca puii vostri papa destul de des, acum nu stiu cum e portia lor de papa, la noi e cam un castronel din ala de la Hipp, plin

acum, mai putin

la Mariuca tre musai sa las vreo 4 ore intre mese...si nu rontaie nik, culmea!

Vikinga, eu ma gandeam ca-i dau prea tarziu legumitze, dar vad ca si tu...

Supermami, spor la slabit, ai ales o metoda buna , sala!!! bine ca te poti duce, dar cu cine o lasi pe Isabelita? cu ... Lupita?

Lena, tu deja o lasi far de pampers noaptea? doarme bine? eu inca n-am curaj nici ziua, doar daca e cald afara si stam in curte, de plecat pe undeva fara... cam riscant!

noapte buna!

Mami Gabriela si fetitzuca Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput

aoleu! scuze multe!

ma gandeam la una si am scris alta

Adriana, tu o lasi pe Olguta fara pampers...of, ma gandeam la tine sa te felicit pt ca ai dus copiii la inot si ca le place

si lapticul l-ai scos... nu cere???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Lena da o sa vina la noi acasa, pt mine e mai bine asa, casa e cit de cit securizata, adica tot ce e peroculos suspendat, are jucarii alea alea tot ce ii trebuie. Ma bucur ca e si ea mamica, are 2 fete si e terminata dupa baietei. Si e o femeie buna si calma. Si eu sper ca Aldo sa o placa! Poate o sa mai vina si asa cite o simbata seara sa mai ies si eu cu al meu sotz asa ca amorezii singurei. I-am zis ca poate sa-si aduca si fata cea mica(10ani) ca cealalta fata s-a intors in serbia pt vacanta. Simbata poa sa vina si cu sotz si cu catel nu conteaza numai sa am pace ca e totul bine acasa!! Noi il stim bine pe sirb, fratele lui are inchiriat restaurantul hotelului de vreo 10 ani. Si acum toti sirbii m-au adoptat pe mine, ma iubesc de numa. Ar fi in stare sa faca baby sitting si free:)) Unde mai pui ca sirboaica stie sa si coafeze, ce mai mina de aur la casa omului. Sa vedem testul cel mare cu Aldo.Uki, da Aldo imi papa masa principala seara, am incercat sa-i o schimb mai devreme, nu e chip! Are singe mediteranian in el.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Buna!
Sambata am vazut-o pe Mariuca ( fata Gabrielei-Uki) si pot sa va spun ca e si mai frumoasa in realitate decat in poze. E un ingeras de copil cu niste ochii si niste gene superbe. Trebuia sa va spun ca mie mi-a cazut la suflet!Sper ca i-a trecut indigestia
Lui Andrei i-a aparut azi noapte primul canin!!! A plans saracutul dar speram ca acum sa dormim mai linistiti. In week-end l-am lasat in patul mare si a dormit neintors- a fost super.Deci urmatoarea investitie un pat mare pentru el!
Pupici si o saptamana buna !

Mergi la inceput

BUna!

Vai, Mariana, iti multumim tare mult pt aprecieri
ai vazut ce mutritza adormita avea...stia ea ce-o asteapta,
acum insa vad ca e mai bine, in schimb am patit-o eu... cam la fel

Luni n-ai mai trecut prin zona...

Fetele, dar ce aveti? chef de povestit = nema, hmmmm...mrrrrr...ham ham!

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Vikinga e ca lumea ca tipa asta vad ca e polivalenta, stie de toate, si ce bine ca vine la tine.

Fetelor azi Freya a umblat in geanta mea, ce sa zic pret de 2 minute cat puneam eu niste carnitza pe grill si cand ma intorc sa o vad, sa mi se faca rau era data cu ruj pe toata fatza...m-am enervat la culme, nu de ruj, da-l in alea...dar cat m-am chinuit sa scot rujul ala gras de pe fatza ei, nu va zic, am umblut trei prosoape...avea si-n urechi, cum o fi ajuns acolo, nu stiu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Dragelor,azi am fost si eu la dc(gineco)ca nu mi-a mai venit de 3 luni si nu am bb in schimb am niste ovare polichistice,eu stiam doar ca am pe dreptul un chist mic de 1 cm,cum am ajuns la asta habar n-am.
Mi-a zis ca tre sa-mi vina zilele astea ca sunt niste cheaguri.Eu am intrerupt Exlutonul ca am crezut ca de la el nu-mi vine dar dc mi-a zis ca daca alaptez o sa-mi vina neregulat,chiar mi-a zis ca e f bine ca inca alaptez ca previn putin cancerul mamar.
Julia mea face numai ce nu trebuie,acum cateva zile ne-am dus in parc si m-a inebunit de tot,le lua jucariile la alti copii si fugea cu ele ca sa nu mai zic ca daca nu i le dadeau ii si batea,si asta a invatat de la alta fetita pe care a vazut-o in parc ca ea inainte nu facea asa,cand sa plecam nu mai vruia,a inceput sa urle si sa se tavaleasca pe jos de imi venea sa intru in pamint de rusine din cauza scorpioancei mele.Cat am stat in parc(4 ore)a facut pipi doar o data si atunci mi-a spus.
Ma uitam la Alexandru(Alinkav)si nu-mi venea sa cred ce cuminte poate fi si mai e si baiat.

Lena,doar atat a facut papusica?!Julia s-a trezit cand dormeam eu, mi-a umblat in geanta si in afara de faptul ca ea era din cap pana in picioare data cu ruj,murdarise toata lenjeria si ma daduse si pe mine,ca eu nesimtita am simtit ceva dar am crezut ca ma mangaie.
Acum 2 zile imi faceam unghiile cu oja rosie si mi-a luat sticla si s-a facut toata pe maini si fata si ca sa fie totul ok nici nu mai aveam acetona,am sters-o cu nite servetele umede.Ce sa-i faci daca avem domnisoare cochete.
Ea mai imi ia incaltamintea si se plimba cu ea,incaltata binenteles.

Vikinga,ce bine ca ai gasit cu cine sa-l lasi pe scumpul de Aldito!Pupam pe el de baiat frumos si cuminte.

Uki,noi tot speram sa ajungem si pe la voi prin zona,dar poate veniti voi la noi.

Fetelor,ce o mai face Elenalove si Alvarica?Ca nu a mai scris de multisor.

Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003

Mergi la inceput