Copilasi de oct-noi-dec 2003 (61)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Buna!
Mai, ce vreme! Si eu, care vroiam sa-mi aerisesc neuronul in we asta, sa ma plimb la greu...

Luca, Miruna si Maia sunt niste frumosi, i-am vizionat ieri! Ileana, bazinelul ala gonflabil i l-ai luat de la mare, sau l-ai avut din Buzau? Cat costa? Pare o chestie utila pe plaja

Noi suntem bine, cu exceptia faptului ca face imediat diaree dupa ce mananca 1-2 cirese sau visine. E foarte sensibi la fructele astea.
Ah, si ieri, dupa baie am observat ca are pe piept o pata mare, formata din bubite mici-mici de tot, foarte slab colorate in rozaliu, dar aspre la pipait... m-am cam speriat, imediat m-am gandit la dermatita atopica. Asa arata? Parca Aldito avea, sau cine? Incurajati-ma, fetelor! Oricum maine mergem sa ne vada tanti dr.

Eu mai am 2 saptamani de chin, Markus ieri si azi a stat efectiv numai calare pe mine, ca sa-si ia revansa, saracul, ce-o fi in sufletelul lui, cand vede ca trebuie sa stea cu tanti de la 9-14 si de la 16-19, timp in care nu ma vede deloc..... Uf, tare e greu, dar AMR = 14 zile
Ca fapt divers, v-am zis ca suntem 38 de candidati pe 2 locuri (in oras, ca la tara sunt o gramada). Ei, si printre acesti 38 de indivizi se numara si 2 din fostele mele eleve! Ce chestie, dom'ne! Vorba lui Cristi:"Vezi pe cine hranesti la san?" Oricum, eu sunt mandra! Inseamna ca am reusit sa sadesc in sufletul unor copii dragostea de lb. engleza si iata ca acum au ales sa urmeze si ele aceasta cale.....deci munca mea a fost rodnica!

Si-apoi, dupa examen, o sa fiu cea mai fericita, o sa fac liste-listute si pregatiri pentru Grecia!
Si-o sa ma plimb toata ziua, ca daca incep scoala pe 1 sept., adio viata dulce!

Gata, ca v-am innebunit!
Va pup si scrieti si voi mai mult, sa am ce citi in pauzele de la studiu!

P.S. De ieri avem in familie un alpinist. Markus a descoperit, spre disperarea noastra, ca se poate urca pe mobila, si destul de sus, nu asaaaa, la 1/2 de metru! Avem si o poza aici.

Venera , mama lui Markus: -> ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna, buna!

slaba activitate la noi...
timpul asta sa fie?

am intrat sa va spun cat de trista sunt, deoarece Mariuca de ieri vomita intruna, numai laptic a baut aseara la culcare si cam putin: 150 ml... azi dim la fel, laptic a baut, si cand sa pape la pranz... aceeasi surpriza, voma in jet

am iesit putin afara, desi ploua, m-am gandit sa ia o gura de aer... era asa galbena saracuta, dar totusi vioaie

ee, si somnolenta...

nu am idee ce ar putea fi, a papat bine pana acum, nimic stricat sau ... ma rog care sa nu-i priasca... ce sa fie?

m-am gandit sa nu fie de la dintisori, ca ii mai ies 2 maselute sus si langa ele gingia e umflata...?

Pareri ceva? sa va mai rog? sau va e lene?

va pupam oricum

GABRIELA SIMARIUCA(31 dec 2003)

Mergi la inceput

Uki, singura mea parere e ca ar trebui sa mergi cu fata la dr., first thing in the morning!
Pupam dulce la Mariuca, sa se faca bine!
Se pare ca si noi avem pb., azi la amiaza, ca niciodata, n-a vrut sa manance nimic. Restul meselor asa si-asa, nici lapticul mult iubit nu l-a baut cu pofta si disperare ca de obicei...
Maine dimi si noi mergem la dr.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Uki, in nici un caz nu cred ca e de la dinti. Pot sa afirm cu siguranta chiar. Are ceva, du-te la medic repejor.

Sanatate Mariucai.

Adriana, mamica celor doi nazdravani: Codrin si Olguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandrap spune:

Buna!

Uki, si eu zic sa mergi la dr.

Si Sandra mananca foarte, foarte rau de cand cu caldurile de afara, si pe deasupra mai stau sa ii iasa si ultimele maselute.
Am avut si multe nopti nedormite, pt ca se tot maraia si ma plimban de n ori pe noapte pana la ea in camera, si am dat vina pe masele, dar citindu-va, dupa ce am vazut ca unii dorm mult mai bine in paturi mari, am incercat si eu, si doarme super bine.Nu i-am luat un pat inca, aveam la ea in camera o canapea extensibila si acolo doarme, iar ca sa nu cada din pat mut cadrul de la patut in dreptu canapelei.

Intre timp m-am apucat si eu de sc de soferi, dar nu prea apuc sa invat foarte mult, parca nu imi ajunge timpul.....

Ven , succes la examen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Neata la toata lumea.Uki....si eu zic la dr. de la maselute sigur nu e. Pupicei.
Ven.....pupacim si alpinistul. Sper ca e bine. Dermatita parca a avut Luca ( Valeria ).
Spor la treaba.Eu is tot cu regimul, m-am cam plictisit....am inceput sa merg la sala. Adica am fost ieri prima data si am promis ca mai merg.
Toata lumea se agita, transpira.....eu dadeam la pedale si ma uitam pe pereti....nu prea sunt buna pt astfel de activitati.....da' o sa incerc.
Mica mea e bine, vesela si fericita.
Are papusica preferata....pe Lupita. Face nani cu ea, o ia la plimbare...dragoste mare.
S-a facut graznic de pupacioasa, pupa toti copii, si pe obraz si cu manuta si de la distanta.....cu zgomot si cu botic cu tot.
In rest nu avem noutati, e o perioada calma in existenta noastra.
Sapt viitoare plecam in vacantaaaaaa. Uraaaaaa.
Are duduia trei costume de baie, cu volane, cu buline si fundite....Revin, a venit cineva.
Pupici natiunii
Alexandra

Mergi la inceput

Buna!

Fetelor, Ven, Adriana, Sandra, Alexandra

aveti dreptate... si eu am zis sa merg la dr dimineata, insa mariuca a dormit pana la 11, daca nu suna tel cine stie pana cand...

a papat de dimineata la 7 cam 200 ml laptic, cred ca ii era fomita dupa cat a vomat ieri... si s-a culcat la loc

n-a mai vomat, ceea ce e bine, acum a papat fructe, putin ce-i drept, juma banana, juma mar si o piersica...
a fost ok, azi nu ma duc la dr... sper sa fi trecut, sa nu fi fost decat o indigestie, , nu s-a mai intamplat...

Trec toate...

Ven, multam de pupicii dulci, cum e burtica lui Markus? s-a rezolvat?

Sandra, burtica pe carte, ca tare-i bine sa ai carnet (si masina)

Adriana, mai spune-ne de Olguta nazdravana

Va pupacim si sper sa fiti bine si voi

Gabriela si MARIUCA(31 dec 2003)

Mergi la inceput

vreau sa va intreb ceva pe voi:

avand in vedere ca Mariu8ca se trezeste tarziu, 9,30-10 uneori, n-ar fi mai bine sa nu-i mai dau bibe cu laptic si sa-i dau direct fructele sau ceva cereale cu lapte?

voi cum faceti (cele ale caror copii se trezesc tarziu)
m-am gandit sa fac asa dar nu stiu daca nu e o pierdere sa exclud lapticul de dimi...

hmm? imi ziceti cum sa fac? mai bine?

Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)
[/quote]

Gabriela si MARIUCA(31 dec 2003)

Mergi la inceput

Uki, eu nu ti-am raspuns la treaba asta, efectiv pentru ca nu stiu ce sa zic. Markus se trezeste intre 8 si 9 (mai des la 8). Asa ca bea laptele (250 ml), pe la 11-12 fructe cu biscuiti, pe la 14-15 pranz (btw, pasat bine-bine de tot cu furculita, sa nu se simta NIMIC mai mare prin el - asa ca nu sunteti singurii!), pe la 17-18 iaurt sau cereale cu late sau taietei cu lapte , pe la 20 250 ml lapte si pe la 22 inca 250 sau 210 ml lapte.

Cand s-a trezit (rar) mai tarziu de ora 9, eu i-am dat laptele, si apoi pe la 13 direct masa de pranz. Nu stiu daca am facut bine, dar eu am obsesie cu laptele, e singurul aliment preferat al lui Markus, asa ca mai bine am renuntat la fructe decat la lapte. Si alea le-am combinat eventula cu iaurtul la gustarea de dupa-masa.

Parerea mea!
Pupici!

Mergi la inceput

No, ca m-am sclerozat rau! Uit tot!

Am fost la dr. Cu burtica cica e de la vara, de la fructe etc. etc. Iritatia de pe piept zice ca e de la transpiratie/caldura. Ne-a dat Claritine (ca avem si ceva urticarie pe picioare) si Hipericin crema. Thanks God nu e dermatita atopica!
Eu sunt in schimb cu gatul in pioneze, abia vorbesc de ragusita si ma doare faringele, am baut ieri ice-tea din frigider ca neghioaba! Dar nu mi-a recomandat decat chestii de supt - Oropivalone, Faringosept etc. Am o stare rea, insa, si-mi ard ochii-n cap, nu prea pot invata!

Va pup si va doresc o zi buna!

p.s. Mersi de incurajari!

Mergi la inceput