Sa-mi arunc copilul sau nu?
Raspunsuri - Pagina 6
pashosha spune:
Buna ziua,
Revin cu vesti, din pacate nu foarte bune..nu stiu cum si ce sa fac mai departe..Deci, ieri am internat-o pe mama si pe Ana Maria in spital..am aflat mai tarziu ca ea de cand a nascut, urla in spital sa ii lege trompele doctorii ca ea nu stie sa se fereasca...intelegeti? Dupa aia, a facut cerere la protectia copilului ca ea vrea sa o dea pe Ana..am inlemnit cand am auzit ieri..in concluzie...DPC Ploiesti, cred ca este deja anuntat..o sa sun mai tarziu sa vorbesc cu ei...acum, am vorbit cu D-na doctor Toganel, careia ii multumesc inzecit...Din pacate Ana, are diagnosticul prezentat de Municipal, dar i-au descoperit un plaman neprotejat asociat cu o pneumonie...Nu imi vine sa cred.. Se fac tratamente intai pentru prevenirea unei infectii pulmonare, si abea dupa aia intervine chirurgul. Aseara, Georgiana, mama Anei, a chemat asistenta sa o scoata pe Ana din camera ca ea nu poate sa doarma..deci, cam atat despre instincte materne...D-na doctor, m-a rugat sa o scoatem din spital pe mama, ca nu au cum sa tina doua camere ocupate doar ca georgiana, nu o accepta pe Ana in camera..caci asha cum am spus, ana, la municipal era cu abandonatii in camera...deci, eu i-am promis ca o trimitem inapoi la Ploiesti...
Ce parere aveti? mie imi este groaza de copil, caci situatia este complicata..bine macar ca nu cer zeci de mii de euro ca in alte cazuri nefericite...of doamne!!!
Ma gandesc sa o urc pe tren pe georgiana, si sa o lase in Ploiesti
pashosha mami lui Luca si Maia
where is a will, there is a way !!!
light spune:
Imi pare tare rau sa aud asemenea lucruri. Si eu care credeam ca mama a juns la concluzia ca e bine sa isi tina copilul aproape...Din pacate nu e de glumit cu asemenea atitudine care sincera sa fiu nu prea corespunde unui om normal la cap. Am inteles ca mama e handicapata dar parca nu era handicapata psihic?!In asemenea conditii parerea mea este ca trebuie protejat copilul chiar fata de propria mama.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - iunie 2005
motanik spune:
Of...numai vesti proaste azi.
Pashosha, nu stiu ce sa zic dar cred ca Ana Maria trebuie sa fie pe primul loc, deci sa facem ce e mai bine ca ea sa fie salvata..
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
scumpyy19 spune:
As dori din tot sufletul sa va pot ajuta sunt din Cluj-Napoca si daca e nevoie de ceva nu ezitati sa-mi spuneti o fac cu mare placere e pacat pt un copil asa de mic sa nu poata trai astept cu nerabdare sa ma contactati
Lona spune:
Ciudat este ca stie de ligatura de trompe, ca fiind mijloc contraceptiv, dar altfel nu pare "conectata" la exterior.
Binele micutei primeaza. Cred ca un avocat ar putea da toate lamuririle legale. Poate fi mama repede declarata iresponsabila? poate fi urcata in tren si trimisa?
Dumnezeu sa ajute copilul!
lucia_cs spune:
Imi pare rau sa aud despre reactia mamei. Ma bucur mult ca Ana Maria e pe mani bune. Gabi, tu ii dai viata acestei micute, esti extraordinara!
Mama este posibil sa nu inteleaga anumite lucruri, sa nu uitam ca este o persoana cu probleme. Sunt multe persoane normale care intra in depresie postpartum, cred ca si ea are nevoie de sprijin, dar bineinteles ca micuta e pe primul loc.
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51007&whichpage=2" target="_blank">15 milioane - pret pentru putina libertate!
Aici poti face viata unui copil mai acceptabila! - Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!
Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny
andreea_tx spune:
Ce femeie! ca mama nu se poate numi.I s-a intins o mana de ajutor si ea ce face.Binele copilului conteaza cel mai mult.
andreeat
pashosha spune:
buna ziua,
in primul rand tremur toata caci dupa un an de tergiversari, ASTAZI CURTEA DE APEL A PRONUNTAT FAVORABIL RECURSUL SI A INCUVIINTAT ADOPTIA...of Doamne!!! multumesc tuturor pentru sprijin. De acum trebuie sa ma ocup serios de situatzia legala a Anei. Eu am vorbit deja cu Georgiana, si ea e decisa ca ANA SA STEA PANA LA 1 AN IN ASISTENTA MATERNALA..AM AJUNS SA CRED CA ESTE MAI BINE ASHA, DESI EU MEREU AM CONSIDERAT CA RELATIA MAMA-COPIL PRIMEAZA. Deci astazi voi afla daca mama a facut in spital cerere la DPC de preluare a micutzei. Daca da, atunci e de vorbit la DPC Ploiesti , caci Ana nu are nici o sansa sa ajunga in asistenta maternala, caci acolo se plaseaza copii sanatosi, cine se inhama, la medicatie la ore fixe la un bebe cardiac. Deci, daca a facut cerere, o sa vorbesc cu ei, sa mai facem noi(vedem noi cum si cine) alta cerere, de plasament al micutei la persoana doritoare. Daca nu a facut cerere, atunci Georgiana, o iau eu cu un avocat sa dea declaratie la autoritatea tutelara, ca este de acord ca persoana X , sa se ocupe de Ana Maria pe timp de 1 an, pentru inceput. Eu pot sa o iau eu la mine fara nici o problema, daca este cu declaratia mamei. Daca e de implicat DPC, la mine e mai greu ca am deja doua dosare cu doua adoptii si s-ar putea sa ma ia la ochi astia..si atunci, trebuie sa faca altcineva cerere, si eventual sta la mine fara probleme..iar pentru ushurarea formalitatilor ar fi bine sa fie cineva din sect 5. Ideea este ca eu in calitate de nasha a Anei, ma oblig sa am grija de ea atat cat pot, dar noi la un moment dat vom emigra...si Ana unde va ramane?
Ajutati-ma sa vedem cum rezolvam situatia...sau poate mai este cineva atat de inimos ca mine, si o poate lua pe Ana, iar eu il ajut cu hainutze, hrana, orice..ca de acum e sotul de acord..deci nu este o problema..cumva copilul asta trebuie ferit de orfelinate si asistenta maternala, caci i-ar diminua sansele la viata..ori ea are sanse f mari sa fie un copil f normal..
va pup
pashosha mami lui Luca si Maia
where is a will, there is a way !!!
motanik spune:
Gabi, in primul rand ma bucur pt tine ca ai scapat de stres si ca ai acum 2 copii ai tai pe care sa ii iubesti si de care sa ai grija toata viata si sper si iti doresc sa te rasplateasca si ei dupa sufletul tau deosebit!
In al doilea rand, inteleg ac e nevoie sa gasim pe cineva care sa o ia pe Ana in grija pt un an de zile. Dar dupa acest an, daca Georgiana va simti la fel, daca nu mai rau avand in vedere timpul petrecut fara copil, fatza de mana de om careia i-a dat viata?
Ana cum e, ce zic doctorii?
Tu mai mergi maine acolo?
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
O mana intinsa catre Toni