Sa-mi arunc copilul sau nu?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geanica spune:

Pashosha....in primul rand anunta si tu catre administratori ca ai o problema si nu mai poti primi pm uri...
in al doilea rand, imi pare rau ca maine plec la mare si nu pot fi alaturi de voi in mimunatele fapte pe care le faceti pt micuta...dar voi fi cu gandul alaturi de voi si o sa ma rog ca Dmnezeu sa o aiba in grija lui pe ANA MARIA..PANA ACUM S-A VAZUT CA A AVUT-O....
Te felicit pentru tot ceea ce ai facut ...esti un mare om !!! nu sunt cuvinte goale...ci constatari ...
Deci eu ma ofer sa ajut cu ce se poate, numai ca sunt disponibila de miercurea viitoare incolo....
incerc sa fac rost de un carucior si un patut plus tot ceea ce mai este nevoie...
va tin pumnii si astept sa vad ca Ana Maria e sanatoasa !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_112 spune:

buna fetelor!
In primul rand vreau sa va spun ca ma bucur enorm ptr. ce-a reusit Pashosha ,si sper ca Dumnezeu sa-i de-a ajutor si tot ce-si doreste ea pe masura efortului depus ptr. salvarea vietii Anei Maria.Ieri pe seara am fost la spital ,am revazut-o pe ana-maria ,intradevar arata rau ,am stat de vorba cu Georgiana -mama anei maria- si speram sa primim vesti bune in continuare .Multa bafta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Buna dimineatza , incep acest subiect de azi cu

[red]MULTUMIM DIN SUFLET SMURD!!![/red. nU AM CUVINTE SA DESCRIU CE FEL DE OAMENI SUNT. azi la ora 7 eram in spital. Toti erau agitati, caci d-na doctor Cucer sunase la 6 dimineatza sa ii anunte sa faca actele. La 7.30 trebuia sa sun la Doctorul de pe elicopter sa vedem cum e vremea si cum facem. La 7.30 am sunat, si tot la 7.30 SMURD era cu incubator sa o ia pe Ana Maria. A venit in acelas timp si DAN sa o ia pe Georgiana si totul s-a coordonat perfect. Exact cand eram pe picior de plecare cu Georgiana, SMURD a revenit cu ANA MAIRA, caci este multa ceatza in vai, si, ca atare o vor transfera pe la amiaza...a ramas sa sun sa ma asigur ca au plecat mai tarziu.
M-am intors la camera abandonati, unde apropo se inmultise cu unul mic de 3 zile gasit in tomberon, si Ana era deja sus. II era foame si i-am dat sa manance. Dupa 10 minute mancase 5 ml si deja gafaia...Asistenta a zis ca trebuie sa ii bage tub. Mi s-a facut rau cand am vazut cum ii vara pe gat pana in stomac tubuletzul de plastic...Doamne Dumnezeule..si acum am lacrimi in ochi cand revad acea imagine. Am plecat imediat...offff. Da Doamne vreme buna sa o poata lua elicopterul pe micutza Ana Maria.

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Pash, sa te binecuvanteze Dumnezeu pt ce faci pt acest copil. Ai un suflet extraordinar

Inteleg ca Ana Maria acum probabil este deja la Tg Mures, asteptam vesti de la tine cu nerabdare.

Doamne ajuta sa mearga totul bine!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Mergi la inceput

am uitat sa va spun..stiti cine o duce pe Georgiana la spital in Tg Muresh... si va spun cinstit am ramas muta cand mi-am dat seama cine este DAN....s-a oferit , pe banii si pe timpul lui, care cred ca este exagerat de important sa stea cu copilul lui, repet , s-a oferit sa faca acest gest ..aici ii gasiti povestea
Cosmina, un inger fara aripi...

Oameni la necaz care ajuta alti oameni la necaz.. ASTA DA LECTIE!!!
DAN, MA INCLIN IN FATZA GESTULUI VOSTRU !!! Multumiri din suflet familiei Dragulin si multe sarutari Cosminei...
Ati dat clasa!!

Mergi la inceput

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37415&whichpage=1 inger copil, fara aripi si fara speranta

Cititi ce oameni minunati o ajuta pe Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Ne rugam ca Ana Maria sa fie bine. Dumnezeu sa fie alaturi de acest ingeras!

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51007&whichpage=2" target="_blank">15 milioane - pret pentru putina libertate!

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
- Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Ceva stiri despre Ana Maria? A ajuns la Tg Mures?

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51007&whichpage=2" target="_blank">15 milioane - pret pentru putina libertate!

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
- Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan.D. spune:

A ajuns cu bine si ea si mamica, au fost luate in ingrijire de oameni minunati si foarte atenti. Cind am plecat se pregateau sa-i faca invastigatiile preliminare sa vada in ce salon o pun.Era deja cazata impreuna cu Georgiana.Tot respectul pentru Tg. Mures.
Cu mult drag Dan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Am urmarit povestea trista inca de la inceput dar nu am indraznit sa scriu pana acum.Ne rugam pentru Ana-Maria si pentru mama ei ca totul sa iasa bine.De asemeni am citit si povestea trista a Cosminei ce pot sa spun am ramas fara replica.Dan esti un om minunat D-zeu sa te rasplateasca pentru gestul minunat pe care l-ai facut si sa va tina in putere sa treceti peste toate problemele pe care le aveti.Sanatate multa!

andreeat

Mergi la inceput