Mamici/tatici din Timisoara (10)
Raspunsuri - Pagina 5
Mary_25 spune:
,
Doamne ajuta ca v-ati trezit!
Eu stau la birou si ma gandesc ca de luni voi fi intr-un fel de concediu: probabil voi lucra 4 ore. Nu pot sta acasa ca nu mai pot sa va scriu si atunci am facut o conventie cu sefu si vin 4 ore pe zi. Firma se afla la 2 min. de casa, asa ca nu-i problema! Ce nu fac eu pentru voi!
Giova: cred ca vei face fetita ca prea asculta ce-i spune tata!
Gabi: poti sa-mi explici cum e cu concediu prenatal si postanatal? Stiu ca sunt 126 de zile de concediu din care doar 42 sunt obligatorii dupa nastere ca find concediu de lauzie. Restul de 84 de zile le poti lua pe toate ca fiind concediu prenatal sau toate ca fiind concediu postnatal? Eu stiam ca se impart in 2, adica 42 de zile le poti lua ca fiind concediu prenatal si 42 de zile le poti lua dupa nastere ca fiind concediu postnatal. Ma poti lamuri, dar asa pe intelesul meu ca sunt mai grae de cap!
,
Mary 28+
giuliatm spune:
ceau fetelor
merci de raspunsuri cu medicul de familie, eu o sa stau in capat de Aradului, asa ca Garleanu, Lipovei .... is cam departe. Mai ramane varianta Orsova (daca nu e f. departe); eu am gasit in apropiere 2 cabinete: unu pe liege 4 (dr. stoia), celalalt Aradului 71 (dr. stoianov) .... stiti ceva de ele?
gabi eu am nascut cu peridurala, cred ca stii parerea mea::: eu sunt pro+, am si avut parte de o anestezista super ok!
apropos, pe eva cum ai nascut-o?
doris ma mai plimb mult cu cartea in geanta?
cat despre pantaloni, sunt intradevar ca niste lebarvusti .
simina lebarvustii in cauza se keama "Biomed Slip", costa 305.000, eu i-am cumparat ieri de la farmacia din kappa, mai gasesti cika si pe la naturiste. si tot acolo gasesti crema "Supliform" (ieftina 50.000 si cika da si rezultate). eu de azi incep cu pantalonii si crema, va tin la curent de rezultate.
mary salutari lu' brigi
_
giuliatm, mamika Alessandrei
Ingerelu meu Alessandra
Intalnirile DC Timisoara: 1 , 2 , 3
giuliatm spune:
mary concediul e de 126 zile, din care obligatoriu e sa iti iei 42 postnatal, restul ti le poti lua cum vrei (toate inainte si lasi doar 42 pt dupa, sau meri la job pana in pragul DPN - daca sarcina permite evident, si ramai cu tot restul pt dupa nastere), depinde si cum iti convine si tie dpdv financiar.
_
giuliatm, mamika Alessandrei
Ingerelu meu Alessandra
Intalnirile DC Timisoara: 1 , 2 , 3
Cosmina2 spune:
LA MULTI ANI,INES!!!!
Scuze pt. intarziere,Doris.
Ma omoara musafirii mei,care nu stiu cat mai stau,da'ma dispera.Asta e,trece...
Va pup pe toate si mai vorbim.
Mary_25 spune:
Giulia: ! Mersi pentru info!
Apropo: Cum ramane cu intalnirea?
Am uitat sa va spun: Brigi a fost ieri la eco lu' Cioata: printre altele a aflat ca va avea fetita. Era super incantata ca totul e ok.
,
Mary 28+
gabirus spune:
Mary, nu are rost sa iti mai raspund si eu ca a zis foarte bine Giulia.
Miro, e adevarat, s-a retras proiectul de lege caci a sarit atat societatea civila, cat si partidul in capul ministrului. Asa ca legea va trebui modificata serios. Momentan nu se stie inca in ce fel, dar vor veni cu noi propuneri dupa un dialog mai serios cu reprezentantii societatii civile. In sfarsit vad si eu ca se intampla lucruri normale in tara asta, ca societatea civila are reactie si ca aceasta chiar este ascultata. Mai exista totusi speranta!
Simina, da, am Braxton-Hicks; le am de prin luna a 6-a, dar acum sunt mai dese. In principiu e foarte bine asa, inseamna ca ne pregatim Bebitzu e intors deja de prin luna a 7-a. Cuminte ca si sora-sa.
Giulia, pe Eva am nascut-o normal, fara peridurala, caci pe vremea aia mai rar se facea asa ceva ... si a fost cam auci! As prefera de data asta o nastere mai lejera, daca se poate
Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 34+ sapt.
POZE
gabirus spune:
Felicitari Brigitei ptr fetita !
Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 34+ sapt.
POZE
Giova spune:
MARY si eu merg miercuri la eco la Cioata.m-am programat acum 2 luni.
Transmite-i Brigitei felicitari pt. fetita!!!!
Dupa o tura de dat la rate, ma simt mai bine. acum chiar astept pauza de masa sa mergem sa mancam, ca mi-e foame.
Gio,Clau & bebe
gio si bb 12+
Albi` spune:
Fetelor, multumesc mult de urari Sper sa am vesti bune sapt viitoare
Am facut o pauza, dar acum ma intorc la invatat
Va ...mai apar io pe-aici
hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..
Mary_25 spune:
Giova: De vina este numai sotu'. Daca-i spunea sa fie cuminte si azi, altfel stateau lucrurile. Vroiam sa te intreb ce ai facut cu pozele de la intalnire. Vreau sa le vad, bineinteles daca se poate !
I transmit la Brigi, oricum le citeste ca m-a rugat sa-i copiez tot ce barfiti. Asa ca.............!
,
Mary 28+