Mamici/tatici din Timisoara (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Zoe, multumesc pentru urari si ma bucur mult ca ai revenit printre noi...
Giulia, la botul calului, iti convine la Garleanu? D-na doctor este clienta mea, dotari super...
Am gasit pantalonii aia azi si eu, bey, dar voi nu mi-ati zis ca aia nu sunt pantaloni, e sac, mat de carnati...
Anda, mersi mult de urari, tot binele din lume si pentru voi...
Miro, azi am sarbatorit numai cu familia, eu, Radu, buni si strabunica, nasii, matusa...am fost in Unirii, Ines a primit multe cadouri, nici nu mai stie cu care sa se joace...
Danitin, eu nu sunt medic, nu stiu ce sa-ti spun, dar eu sunt unul din acele cazuri care m-am confruntat cu febra chiar 39,ceva, la fiecare dinte iesit.
Daca esti sigura ca nu are rosu in gat, e ok, daca nu esti sigura, cere sa ii faca un exudat faringian, si examen de urina ca sa excluzi o infectie urinara, pe care fetitele o cam fac...
Ai grija cu Nurofenul, daca mananca e ok, daca nu, nu-i mai da ca ataca stomacelul...treci pe supozitoare cu novocalmin, sau picaturile noastre magnifice care ne scapa de febra pe durata lunga, NEVRALGIN!

Doris si printesa mea, Ines

Poze cu micuta Ines:
http://community.webshots.com/user/ines_andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Salutare, fetele!!!!
Multi,multi ani cu bucurii si fericire pentru micuta Ines.Doris, sa-ti traiasca printesa!
Regret ca nu am ajuns la intalneala de vineri, dar au aparut in vizita niste rude care nu au venit la botez si nu puteam sa ma fac disparuta.Asta e!Ramane sa va cunosc alta data!M-am uitat la pozicile de la intalnire si mi-au placut foarte mult.

Letitia imi ocupa absolut tot timpul, mai ales ca acum nu mai doarme atat si printesa trebuie distrata.Cantam, dansam, ne jucam si uitam de toate din jurul nostru.
Saptamana trecuta am fost tare suparata ca i-a dat vaccinul si cu ocazia asta a si masurat-o si a cantarit-o.S-a lungit 5cm in doua saptamani, dar a luat in greutate doar 200grame.Am fost tare trista,mai ales ca pe caldurile astea nici nu are pofta de mancare.Lapte am destul si e de buna calitate, l-a verificat pediatra.Poate e printesa mea o delicata si tine la silueta spre disperarea mea.
Va pup dulce si merg sa prind si eu un somnic mic.

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Se pare ca in seara asta io's singura buha

Ana, auzisem ieri zvonuri cum ca CFR-istii vor primit doar 1/3 din salarii, de la patronat, pt. ca au circulat doa 1/3 din trenuri; se pare ca oamenilor nu prea le convine situatia si ca ar vrea sa bage undeva sindicatul si greva "neprofitabila"... Dar la stiri n-am vazut nimic despre asta, deci cred ca nu se va suspenda pana pleci tu Dar cine stie, macar cand te intorci sa nu mai fie greva
Si felicitari pentru reusita Luanei

Doris placerea a fost a mea S-alta data
Mersi mult pentru info despre henna, cateva chestii stiam si eu, dar muuult mai putin decat stiu acum, datorita tie . Mai am cateva intrebari, dar o sa te stresez cu ele saptamana viitoare
Imi pare bine ca ati petrecut fain azi impreuna cu apropiatii

Miro, atatea mamici/burtici/gagici care se gandesc intens la tine... imposibil sa nu convingem pasaroiul Si daca nu il convingem din prima, il obligam

Si a propos: tu fiind aspiranta, sa inteleg ca eu is singura pe-aici care nu-i nici mamica, nici , nici aspiranta (inca)? Ia faceti un recensamant, sa ma lamuriti

Gabi pai sa faca bine bb Lucas sa mai stea la mami in burtica si sa mai creasca! Si iti zic io ca feeling-u' ala e de la caldura... ca nah... ne mai zboara mintea aiurea din cauza ei
In plus, bb Lucas ar trebui sa stie ca eu vreau s-o cunosc pe mami la intalnire (parca v-am zis ca dupa 20 iulie ajung la voi...) deeeeci sa fie baietel cuminte si sa mai stea acolo unde-i cald si bine

Anda, cine radea, mey, de pantaloni? Si ca bine zici, ar trebui sa-ncep si eu un tratament de genu' asta... ca sa nu ma fac de ras la plaja ... Adica sa ma dau cu balta prin casa Doar ca am si io o intrebare (poata idioata): e chiar sanatos sa porti pantalonii aia? Banuiesc ca si daca nu te dai cu vreun gel cu destinatie precisa (anti-celulitica, anti-vergeturi, pt slabit, pt fermitate sau mai stiu io ce...) tot transpiri cu budigaii pe tine. Si nu transpiri doar pe coapse... Si-atunci nu risti o raceala la ovare? Daca esti tot o balta in pantalonii aia, poate mai stai si cu oareshce geamuri deschise - ca nah... canicula nu ne iarta - si gata raceala! Ce ziceti? Nu suna logic?

Acum va las, ma duc si eu la culcare, ca maine ma trezesc sa mai citesc chestii (mai am o groaza - ce sa fac, mai ingras si eu porcul in ajun, ca luni am examenul teoretic, iar miercuri sustinerea lucrarii Sper sa scap cu bine ... nici nu se poate altfel, ca prea multe chestii depind de licenta asta)

Maine o sa incerc sa stau departe de comp si sa intru pe forum doar pe seara
Zilele astea o sa raspund mai greu, dar sa fiti sigure ca o sa citesc tot ce barfiti voi pe-aici

Va pe voi si pe pitici

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

Neata,

Sunt chiar asa de matinala, sau v-ati molesit voi de tot? Alooooooooooooo?

Zoe77: Bine ai revenit!

Gabi: Cum te simti? Ce-a fost cu feelingul ala? Zi-mi c-a fost doar o alarma falsa!

Giulia: Dr mea e pe C. Lipovei. Daca nu ti-e prea departe........! E super OK.

Danitim: Cum se simte fetita astazi? I-a scazut febra?

Azi ma intalnesc cu Brigi si i duc romanele ce le-ati scris! Maine va scriu mesaje din partea ei.

si ne mai auzim,
Mary 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza Timisoara!!!
Albi, ma bucur ca ti-am fost de folos cu informatiile despre hena, daca mai ai nelamuriri, oricand...
Oana, merci pentru urari, ba bucur ca ai revenit printre noi, credeam ca s-a intamplat ceva...
Mary, neatza, ce faci?
Gabi, explica-ne si noua ce ai simtit, ca sunt in urma cu cititul...

Doris si printesa mea, Ines

Poze cu micuta Ines:
http://community.webshots.com/user/ines_andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Mary, eu sper ca e alarma falsa ... cum zicea Albi' din cauza caldurii.

Pai Doris, ieri am avut si contractii nedureroase ceva mai frecvente, plus o senzatie de presiune, plus un sentiment mai ciudat ... Dar poate nu a insemnat nimic. Alte simptome nu au mai aparut.

Oricum, m-am apucat sa-mi fac bagajul ca mi-a zis si doctorelul ca deja trebuie sa il am pregatit. Asa ca ma invart prin casa roata-roata si mai arunc acolo cate o chestie

Tocmai citeam la burtici ca in alte localitati din tara nu stiu anestezistii sa faca peridurala. Ce bine ca la noi se poate! Nici nu ma gandesc sa nu cer! Mi-e putin scarba de acul ala, noroc ca mi-l baga in spate si nu vad.

Ce bine ca e mai respirabil aerul azi!

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 34+ sapt.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Gabi !!! ... s-a retras proiectul de lege cu scaderea de la 85% la 35%. Au spus aseara la TV. Stii ceva?
Ma bucur ca esti bine si menajeaza-te zilele astea. Mai vezi, stai nitel in pat ... sunt importante ultimele zile, nu?
Te rog ... daca dai peste ceva ... da si la fata un link, pls.
Merci

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Buna dimineata fetelor!
Gabi poate au fost contractii Braxton Hicks care apar cam cu 2-4 saptamani inaite de termen.....Cu senzatia de presiune nu stiu ce sa zic..bebe s-a intors deja? Poate s-a intors acuma...al meu s-a intors f.tarziu si ma apasa tot timpul jos...ca un berbecut care da cu capul...
Gravidutele celalalte ce mai fac ..cum se simt....
Vad ca o gramada stati prin zona Dacia Lipovei ...
Giulia sau Anda cum se cheama exact si de unde i-ati luat..pantalonii I mean....va dati cu ceva gel...
Danitin si eu cand lui Deian nu ii scadea febra de tot cu Nurofen i-am dat supozitoare novoxcalmin..dar eu l-am alternat cu Nurofen din 4 in 4 ore cand unul xcand altul...asa mi-a zis pediatra...Pupici pt Lori..

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

neata fetele!!!!

OANA bine ai revenit printre noi.

GABI nu te mai stresa, Lucas mai ramane in burtica la mami lui inca ceva timp. Mai mult ca sigur e din cauza caldurii.

Azi ma simt asa si-asa, deoarece aseara al meu, i-a zis bebelui ca azi sa fie rau si sa-mi faca probleme. Si vad ca piticul s-a conformat intr-un totul cu tatal lui.

Gio,Clau & bebe
gio si bb 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Oana, bine ai revenit! Si eu eram la fel de stresata cand vedea ca Paul nu mananca. Acum la 4 ani jumate are 15 kg, dar e destul de ianlt. Acum chiar nu-mi mai fac probleme, cand ii e foame cere si gata. Cand era bebe si vedeam ca nu mananca, plangem de ciuda, dupa care pediatra mi-a spus sa nu-mi fac griji, fiecare copil are ritmul lui si chiar nu rezolv nimic daca insist cu mancatul.
Gabi, ai grija de tine si odihneste-te mult!
Miro, eu aseara am auzit ca pentru moment au retras proiectul de lege, dar ministrul ameninta cu revenirea lui.
Doris, ma bucur ca ati petrecut bine ziua lui Ines.
Danitin, multa sanate fetitei si, asa cum au zis si fetele, consulta inca un medic, sunt prea multe zile in care fetita are febra.
Albi, tinem pumnii luni si miercuri. Multa bafta!
Anda, cati cm ai dat jos de cand cu pantalonii? Ma bate si pe mine gandul sa-mi cumpar.
Mary . Salutari cumnatei!
Giova, cum te simti azi?
Zoe, bine ai revenit!

Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput