Mamici/tatici din Timisoara (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

Zanoniiii

super

_

giuliatm, mamika Alessandrei

Ingerelu meu Alessandra
Intalnirile DC Timisoara: 1 , 2 , 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

LA MULTI ANI, GIULIA !!!

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zoe77 spune:

La multi ani, Giulia!
Sa fi iubita, fericita si sa reusesti sa-ti implinesti toate dorintele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Fetelor, ati vazut cumva prin Timisoara costume de baie Steton?
E o firma din Arad, care lucreaza cu materiale din strainezia si... pot sa va spun doar ca's fenomentale
Mi-am luat unu' acu' 2 ani si e inca in stare foarte buna, dupa ce l-am purtat si răs-purtat in 2 concedii la mare. As mai vrea sa-mi iau inca 1 sau 2, pentru ca vad ca sunt foarte durabile si bine lucrate (sa mai zic ca acum 2 ani a costat 360.000, in timp ce Jolidoanele faine de pe vremea aia costau de la 700.000 in sus? )

(Am intrebat si la Mamici din Arad, gandindu-ma ca firma fiind acolo, poate stie catreva mai multe amanunte , dar cred ca e imposibil sa nu existe si prin magazinele din Timi )

Va

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Toropeala....Timisoara!!!!
Bine v-am regasit, scuze ca nu am fost foarte activa, dar am avut o saptamana sufocanta, la propriu cat si la figurat...
Ce bine ca s-a terminat saptamana....Uraaaa!!!!
Mihi, merci de urari!
Danitin, ce veste buna ca Lori e mai bine...cat despre serviciul tau, mie, sincer, nu mi-a placut niciodata atmosfera de acolo, chiar n-ai ce pierde!
Sunt sigura ca tu poti face oricand altceva ,oriunde, care sa iti ofere implinire profesionala...
Eu am plecat singura, pentru ca nu eram genul care poate linge...
Sunt un om cu coloana vertebrala, si nu-mi pot pleca capul...
Deci, lasa-i in pacea lor, vezi de fetita, si sa nu-ti para rau nici o clipa ca iti comenteaza colegii ca nu esti langa ei...fetita e pe primul loc.
Sfat:
Cand era Ines bolnava, eram in medical de vreo 7 zile, iar cand am revenit la lucru, bineinteles ca s-a gasit o vaca care sa comenteze...si fii sigura ca am pus-o la punct, atat pe ea, cat si pe sefi, spunandu-le ca Ines e cea mai importanta si voi lipsi fara nici un preaviz ori de cate ori are chiar si crampe cand face partz!
Daca nu le convine, ma pot lipsi oricand de serviciul lor...
Si crede-ma ca a fost foarte bine...acum isi masoara cu metrul de tamplarie cuvintele, ca altfel...

Fetelor, ramane la Zanoni?
Eu am fost o singura data demult, chiar nu mai stiu cat e de mare terasa...Voi hotarati!
Eu am chef sa ies seara asta pe aici prin zona, Dacia, la un suc rece...
Se anunta cineva sa-mi tina companie?
Astept oferte pana la ora 8-8,30!!!

Doris si printesa mea, Ines

Poze cu micuta Ines:
http://community.webshots.com/user/ines_andrada

Mergi la inceput

Chiar nu vrea nimeni sa iasa cu mine la un suc?
Cele care stati prin zona?
Miro, nu vii?

Poze cu micuta Ines:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

fetelor merci mult de urari, sa va dea Domnul si voua si puiutilor vostri numai sanatate fericire si bucurii!!!

mai doris, daca stiaaam ..... io tocmai ce am picat acasa, am avut traseu prin aradului - dacia, si te-as fi acompaniat la un cico (satzi "pasez" si carteeeeaaa, ca o tot car dupa mine!), acu is franta rupta si tu probabil esti deja pacolo!

albi de steton nu am auzit, dar daca zici kas kestii "trainice" ... ma informez ...

_

giuliatm, mamika Alessandrei

Ingerelu meu Alessandra
Intalnirile DC Timisoara: 1 , 2 , 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Sorry, Doris ... am vazut tarziu mesajul; numai ce m-am intors de afara ...
Am vorbit azi cu Amutza/Amalia si e acasa deja de marti cu bebelina. Sunt amandoua foarte bine, dar nu prea are timp de nimic, micutza e papacioasa. Nasterea a fost ok, naturala, epiziotomie, povestea clasica. O sa incerce sa puna poze pe net sa vedem si noi minunatia de fata.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 34+ sapt.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna fetelor,
Doris imi pare rau, daca stiam ... imi tineam gura si poate ca azi ieseam impreuna la un suc, dar asa ... primul lucru care l-am facut cand am ajuns acasa la ora 7 de la servici a fost sa-mi iau sotul si sa trag o fuga la miraculoasa terasa, sa vad ce tot laudati.
Din pacate ... am avut dreptate. E super inghetata, dar terasa tot mica e. Apropos: sunt doua. Deci puteti sta pe terasa care nu e pe bulevard.
Desi am stat "bot in bot" cu Dani ... prea multe nu ne-am putut vorbi ... de zgomotul masinilor.
Deci eu tot la parerea mea raman: acela nu e loc de intalneala pentru noi. In juma de ora nu mai ai ce face ... numai daca nu vrei sa-ti pui gatul in pioneze si sa mananci inghetata non stop.
Parca spuneati si ca vreti sa tot schimbam locurile sa ne cunoastem mai bine, sau am inteles eu rau? Nu prea e loc.

In fine, faceti cum credeti.
Asadar: Gabi mai usurel cu afirmatiile, era doar o parere.
Faptul ca ma implic mai mult si cautam tot felul de solutii ... nu denota panica din mine ... ci doar faptul ca poate ma gandeam la voi ... gravidutzele noastre ... si cautam un loc unde sa va fie mai comod/fara poluare/aerisit/ etc.
Nu esti singura sensibila in aceasta perioada.
Sorry de comentarii. Ma voi abtine de acum inainte, daca deranjeaza chiar asa de mult.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Fetelor, spuneti-va si voi parerea....
Nu trebuie sa ne suparam, ci din contra, organizarea acestor intalniri o facem cu placere,chiar nu conteaza asa mult unde ne intalnim, important e sa fim toate impreuna, sa barfim...
Asa ca, intr-adevar daca vom fi multe, si terasa nu e destul de mare si comoda pentru noi, care e problema?
V-as invita pe toate la un strand, dar, sincer, eu am complexe(gabaritul...)
Eu am fost miercuri, in Unirii, la o terasa, cu familionul, (9 persoane+2 copii), a fost excelent, ne-au pus mesele una langa alta, am vorbit, am ras, am servit, nesscafe frape, suc, o bere, un martini cu gheata, iar la copii am venit pregatita cu papa de acasa...
Tot in Unirii, este o clatitarie cu dulceata de capsuni, visine, cu budinca,etc, mari si super bune...si au si terasa...
Asa ca, hai sa ne vedem totusi in Unirii, la o terasa, parerea mea, e cel mai bine...
Pe drum putem manca si o inghetata!
Deci, cine doreste sa schimbam locatia din Balcescu cu una terasa mare in Unirii, sa anunte, ca sa putem lua cinstit o decizie, fara suparare~!!!

Poze cu micuta Ines:

Mergi la inceput