Mamici/tatici din Timisoara (10)
Raspunsuri - Pagina 12

Albi` spune:
Fetelor, va si ma duc si eu la culcare, poate ma trezesc maine mai devreme sa mai invat cate ceva...
hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

gabirus spune:
Miro, imi pare rau daca te-a jignit afirmatia, nu a fost cu intentie. Nu am folosit cuvantul panica intr-un sens peiorativ, imi pare rau daca l-ai inteles asa. Chiar nu e cazul sa ne apucam si noi de ciondaneala, ca altii ...
In fond, pot sa merg la Zanoni cand vreau si noi putem programa intalnirea unde vrem ... n-are asa mare importanta. Daca nu se poate la inghe ca e prea mic locul, gasim alt loc mai potrivit. Si poate chiar nu e rea ideea ta cu parcul si sucul la purtator.
Gabi, mamikul Evei
si al baietelului din burtic, 34+ sapt.
POZE

mitzuka spune:
Buan fetelor...
Cred ca nici voua nu v-a mers DC de nu vad nici un mesaj cu data de azi....Las' ca recuperam noi....
Imporatante suntem noi nu terasa unde ne intalnim...deci...pt.mine e bine oriunde....
Ma bucur ca Amalia si micuta sunt bine...si ca nasterea a fost OK...Gabi ai fost o draguta ca ai sunat-o si ca ne-ai spus si noua....
Pupici la toata lumea
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

gabirus spune:
Dimineata nu a mers forumul; dar de pe la pranz merge ... Cine stie, poate toata lumea e indispusa azi Desi mi se pare super vremea asta dupa caldurile care au fost.
Gabi, mamikul Evei
si al baietelului din burtic, 34+ sapt.
POZE

mitzuka spune:
Gabi noi am profitat ca vremea s-a mai racorit si am plecat la plimbare toata ziulica....Am fost in Unirii la porumbei....
Acuma ne pregatim de baita...si nanica..
Pupici
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

danitin spune:
Imi pare foarte rau dar nu cred ca am sa pot veni la intalnirea din 8. Nu-mi vine sa cred ca pana atunci Lori o sa se simta suficient de bine ca sa-mi permit sa lipsesc de langa ea mai mult decat strictul necesar. Astazi nu a avut deloc febra dar a fost foarte molesita si, colac peste pupaza, i-a iesit o eruptie pe fata si corp. Dr.I. ale carui indicatii le urmam acum, contactat telefonic, mi-a zis ca e ceva normal - chiar un semn bun ca tratamentul prescris functioneaza si ca va disparea in curand. Sper sa fie asa ...
Doris - mie imi place atmosfera de la lucru in sensul ca evit conflictele cu colegii nesuferiti prin ignorarea persoanei lor si imi place foarte mult ce fac. Chiar foarte , foarte mult. In plus sa sti ca nu a fost nevoie sa ling pe nimeni ca sa ajung unde am ajuns... cel mult sa lucrez din greu si sa nu spun nu la nici o provocare profesionala. Oricum, din povestile colegilor din presa am ajuns la concluzia ca atmosfera de la Nova nu e chiar asa de nasoala ca prin alte parti. Bineinteles, exista si la noi rautaciosi care nu vor sa admita ca a avea un bebe e o responsabilitate mare si traiesc cu impresia ca lucreaza mai mult ca mine. Ei bine, cand sunt in toane proaste, cum am fost ieri din cauza bolii fetitei, chestiile aste ma necajesc.
Daca nu ajung in 8 sa fiu cu voi va urez

Doris-Alina spune:
Ce-i cu linistea asta, fetelor?
Unde sunteti?
V-ati speriat de ploaie?
Ce bine ca s-a mai racorit, ce rau ca nu putem iesi cu copii....
Doris si printesa mea, Ines
Poze cu micuta Ines:
http://community.webshots.com/user/ines_andrada

Ana68 spune:
Salut fetele,
Uite ca am ajuns si eu in Timisoara,dupa o aventura de mers cu trenul de 24 de ore.....
Problemele sunt in general rezolvate si sunt si eu bine.Am reusit sa imi revin din oboseala,caci ieri m-am odihnit...
Am citit ca schimbati locatia pentru intalnire....Eu sunt de acord cu orice schinbare propuneti,iar Pta Unirii imi convine,caci e si mai aproape de mine...Deci eu spun in continuare PREZENT pentru 8 iulie,ora 18,unde stabiliti intalneala.
Va pup pe toate si...sa aveti o zi cat mai placuta in ciuda ploii de afara.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mirona spune:
Salutare!!!
Ana ce dor mi-a fost de tine ....
Bine ai revenit! Ce ploaie nasoala s-a pus ... m-a facut ciuciulete din Aurora pana acasa, cu tot cu masina.
Mi-am luat fetelor un costumash pentru nunta lu varu-miu de pe 10 iulie si umblu ca prostu dupa un croitor .... sa-mi scurteze pantalonu si micsoreze cupele la maieutz. Nu gasesc. Era un moshulika pe aici prin Dacia ... aproape de Cetatii care m-a ajutat cu costumul lui Dani de la nunta ... da nu mai stiu exact blocu, nici nume, nici telefon. Nasol.
La multi ani!!! pentru Paul al Alexei
Sa cresti mare si frumos. Sa aduci in continuare bucurii parintilor tai.
Alexa - mama fericita, sa te bucuri de puiutul tau micut. La multi ani! Daca faceti poze ... stii tu.
Miro
My ticker

Albi` spune:
Fetelor, io deja is in crize
Mor de frica pt examenu' de maine
Bineinteles ca am impresia ca nu mai stiu nimic si mi-e groaza de-mi vine sa moooooorrrrrrrr
Ia ziceti, n-are nimeni pile puternice pe la conducerea de la Jurna (Tolcea)?
In alta ordine de iddei: tocmai mi-a zis tata ca peste vreo saptamana s-ar putea sa fie nevoie sa mearga intr-o delegatie la Timi Deci daca merge, normal ca vin si io
Inca nu stie si deci nu stiu nici eu nimic sigur, dar poate plec eu vineri si cu putin noroc ajung la intalnirea #4
Dar nu promit nimic, pt. ca inca nu e sigur... si orium intai tre sa scap de kestia cu licenta
PS: Bey ce ma enervati... io credeam ca deja va gasesc pe la capitolul 11 sau 12 si cand colo... tacere totala!
hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..