declaratia de venit

declaratia de venit | Autor: silvia_c

Link direct la acest mesaj

am primit in romania sa completez declaratia de venit, avand in vedere ca eu am avut un salariu din romania cateva luni pe 2004.
intreb: daca cei de la administratia financiara stiu ca am avut un salariu si au in evidentele lor lucrul asta, de ce ma mai pun pe mine sa declar si nu pe angajator?
si daca nu sunt in tara si nu depun chestia aia la timp, ma amendeaza? ce sa fac? sa o pun pe maica-mea ca completeze declaratia?
multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pentru lunile lucrate trebuie sa fi primit o fisa fiscala.
Angajatorul depune un exemplar la Administratia Financiara (asa si stiu ca ai tu venituri), dar e obligatia ta sa iti declari veniturile. Da, o poti pune pe mama ta sa depuna (stiu ca si prin posta se trimiteau), numai ca trebuie anexata copie dupa acea fisa fiscala care reflecta ceea ce declari tu.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_c spune:

si daca nu am fisa fiscala?
ce sa fac? nu poate mama mea cere o amanare pana ajung eu in tara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nu.
Ori o rogi pe mama ta sa treca pe la fostul loc de munca sa le ceara fisa fiscala (desi ei erau obligati sa ti-o dea), ori le dai tu un telefon si ii rogi sa trimita un exemplar mamei tale. Nu amana.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_c spune:

multumesc mult de tot. o sa mearga maica-mea maine la adminsitratia financiara, sa le explice cum stau lucrurile, ca nu-s in tara si ca am avut salariu pana in septembrie. i-am zis sa treaca salariul minim pe economie.
daca trece gresit, banuiesc ca o sa ma puna sa mai completez o data declaratia, si in cazul asta , pana atunci vin eu in tara si rezolv chestia asta.
desi mi se pare o treaba extrem de aiurea, din moment ce au ei evidente, ce le mai trebuie sa ma alerge si pe mine?
inca o data mii de multumiri.

Mergi la inceput