Vacanta Bodrum - Turcia
Raspunsuri - Pagina 2
Ramba spune:
Foarte frumoase fotografii!
Multumesc pentru informatii. Nu cautam agitatie, dar vrem sa vizitam cate ceva de pe acolo, din cauza asta te-am intrebat de excursii.
Din cauza asta m-am si gandit la Bodrum ca am vazut ca sunt mai multe locuri de vazut. Nu prea conteaza marimea camerelor pentru noi, in schimb conteaza sa fie curate. Cum este mancarea? Noi am fost anul trecut in Egipt si putine mancaruri aveau gustul cu care suntem noi obisnuiti... Restul aveau condimente orientale care le dadeau un gust ciudat.
Ai si niste sfaturi pentru noi daca ne hotaram sa plecam?
numeioana spune:
Ramba, camerele sunt foarte curate, lenjeria si prosoapele sunt schimbate in fiecare dimineata, baile sunt spalate zilnic, iar de mancare, n-am ce sa zic. Noi am avut all inclusive : mancare la greu (intre orele indicate, bineinteles) dimineata la pranz si seara, sucuri la discretie (nu naturale!), bere, cafea, ceai la fel... Mancaruri europene, cam ca la mama acasa...si cateva mai deosebite, iar condimente au si ei (o gramada), dar separat, nu in mancare! In rest, fructe multe am avut noi in iulie si prajituri la fel...La capitolul mancare n-am ce le reprosa. Singurul lucru care ma supara la turci este spiritul lor de comercianti pe care il au in sange! Ei nu au preturi afisate la nimic si, daca esti un bun negociator, reusesti sa cumperi ceva la adevarata lui valoare. daca nu, te trag in teapa:))
daca mai vrei sa stii ceva iti stau la dispozitie
Ioana
http://community.webshots.com/user/numeioana
irlandeza spune:
Ioana , chestia cu preturile neafisate e la aproape la fel in toate tarile arabe , e obligatoriu sa negociezi , lor chiar le place lucrul acesta.Am fost in Egipt si Israel si e la fel ca in Turcia in privinta asta.
Noi 2 singurei