Vacanta Bodrum - Turcia
Cine a fost cazat la Gundem Resort in Bodrum? Cum sunt conditiile? E hotel de 4 stele, dar ma intereseaza serviciile, mancarea...tot...Intentionam sa ne petrecem acolo luna de miere.
Ioana
Raspunsuri
ilinca79 spune:
Exact acolo vom pleca si noi in luna de miere, pe 15 iulie. Daca plecati mai in toamna iti voi da eu detalii cand ma intorc. Si eu am postat un subiect asemanator nu demult pe forum dar nu mi s-a raspuns.
Ilinca
numeioana spune:
Ce v-a facut sa alegeti Gundem Resort? Sper sa fie fain de tot, pe asteptarile noastre. Cand va intoarceti poate imi dai un PM sa-mi povestesti in mare cum e fost....Noi plecam pe 26 iulie.
Ioana
Lauraa spune:
Buna fetelor,
eu de cate ori caut un hotel ma uit aici http://www.holidaycheck.de/hotel-Hotelbewertungen_Hotel%2BG%FCndem%2BResort-hid_35933.html unde sunt parerile altor turisti despre hotel. AM dat o cautare dupa Gündem si se pare ca acolo nu e chiar asa cum se prezinta in catalog. Cei care au scris sunt nemultumiti dar trebuie sa va spun ca turistii nemti unt destul de pretentiosi,deci poate nu e chiar asa rau cum spun ei. Se plang de mancare (cica doar pui cu cateva garnituri, o data pe saptamana peste), de curatenie si de faptul ca in restaurant daca ai pus furculita pe masa ti se ia rapid farfuria din fata. Pana l aplaja trebuie sa cobori un deal si mai ai inca 500 m de mers. Piscina e ok , la fel si gradina hotelului. De mobila unii s-au plans,au zis ca e Spermüll (asta e in Germania mobila veche pe care o pun oamenii in strada sa vina masina sa o ia) . Altii insa au fost multumiti, au spus ca la acst pret e totul ok. Restaurantul e frumos si se poate sta si afara. Se pare ca in hotel sunt in procent de 80%rusi.
CAM atat,daca intelegeti germana puteti citi si altele
vacanta faina!
Mama de Lara Celine
numeioana spune:
Aoleu, Lauraa!!! Ne sperii acum, dar mai bine ne ducem indoiti si ne intoarcem super multumiti, decat invers...NU???
Multam de informatii
Ioana
Sabina V spune:
quote:
Initial creeata de numeioana
Cine a fost cazat la Gundem Resort in Bodrum? Cum sunt conditiile? E hotel de 4 stele, dar ma intereseaza serviciile, mancarea...tot...Intentionam sa ne petrecem acolo luna de miere.
Ioana
Cum de nu ati ales un hotel langa plaja?
Gundem resort este la 5 km de orasul Bodrum, si la 35 km de aeroport (ma gandesc ca mergeti cu avionul).In camera exista telefon, TV, aer conditionat, mini-bar, seif, uscator de par...balcon. Hotelul are restaurant, bar, gradina, piscina, sauna, fitness, parcare, cabinet medical.
Hotelul arata super, numai ca era mai frumos daca era pe plaja.
Distractie placuta
Sabina
ilinca79 spune:
Banuiesc ca ai fost acolo Sabina. Sa stii insa ca, din prezentarea hotelului noi am inteles ca este pe plaja (sau ma rog foarte aproape). Eu sper sa fie bine totusi.
Ilinca
numeioana spune:
Pentru cei care au ales hotelul sau vor sa mearga aici: Intr-adevar, este mai retras, mergi ceva pana in centru, unde sunt terase si restaurante, magazine, insa nu ai nevoie de niciunele, atata timp cat ai all inclusive. In plus e un peisaj de vis, e liniste, piscina excelenta, iesire la mare...la 40 de m de plaja (are sezlonguri, saltele), poti practica sporturi nautice...si manca si bea in voie. Mie una mi-a placut!
Ioana
http://community.webshots.com/user/numeioana
Ramba spune:
S-ar putea sa mergem si noi in Turcia in septembrie, asa ca am cateva intrebari: cu ce agentie ati fost, ce ati vizitat, ce sfaturi imi dai daca ne hotaram sa mergem acolo?
numeioana spune:
Noi am mers cu astravel din bucuresti, dar poti alege si MR Peter, agentie foarte renumita....uite-te pe site la oferte http://www.mrpeter.ro/
Acum depinde ce vrei sa faci: sa te relaxezi sau sa vizitezi locuri... Ai ce vizita la Bodrum, dar toate micile excursii se platesc (in jurul a 25-30 E/ persoana, includ masa, transport). Poti merge la Pamukkale, unde e f frumos, merita vazute piscinile etajate in stanci...unde poti face baie, la Dalyan, insula testoaselor (isi depun ouale acolo in nisip), la Efes (vezi niste pietre vechi de o mie de ani), la pescuit, la plimbare cu vaporasul pe mare, poti face sporturi nautice, poti vizita castelul orasului...sau merge la seara turceasca... E foarte frumos! Important e sa alegi hotelul potrivit, pt ca majoritatea nu sunt in centru si, poate va doriti agitatie mai multa. Noi am ales unul la 5 km de centru, retras, linistit, cu iesire la mare, piscina, de 4 stele (3 stele la noi).
Ce ar trebui sa stiti inainte sa plecati e ca la ei camerele sunt foarte mici la 4 stele. Dar, bineinteles, depinde foarte mult si de hotel, ca nu am fost in toate. Poti vedea pozele mele din luna de miere...poate te hotarasti mai repede.
Ioana
http://community.webshots.com/user/numeioana