Oligospermie(2) - putini da' buni
Raspunsuri - Pagina 8
princess spune:
Titelu, am uitat sa te intreb: ai zis ca endo v-a recomandat SOVATA!Acolo fac tratamente si barbatii sau numai femeile?
AYSHA 2 spune:
Sal'tare colegi de club !
Sotul meu a inceput urmatoarea combinatie : tribulus terrestris, power potent si panax ginseng fiole . Ce parere aveti de combinatia asta ? A constatat careva imbunatatiri cu acest celebru tribulus ? help!
Bafta la toti !
princess spune:
Aysha, sotzul meu a luat TRIBULUS cam o luna! Pana acum nu am avut efect , adica
,dar ma gandesc ca trebuie sa treaca ceva timp!
Asa ca , dati-i batai cu tratamentul naturist!Bafta multa!
titelu spune:
Princess sotzia este in ziua 15-ea dar in week-end nu fost...nimica.Ne-am certat si ne-am acordat unul altuia CARTONASUL ROSU,asa ca,fiecare se uita ptr.o vreme la TV-ul propiu.Doresc succes cu noul tratament,medicul a spus sa mergem amandoi caci ne v-a ajuta,dar excludem plecarea,nu pot scapa de la serviciu.
AYSHA Nu stiu de tratamentul cu tribullus teresttris,nu am luat iar daca incep sa iau si de asta ma incurc in ele si le pierd durata Acum iau:panaxginseng,zinc,propolis+apilarnil+polen,vit.E,branca,naprasnic,vitm.c,si voi incepe si trat. lui Endo dar nu am cumparat inca medicatzia.
princess spune:
Titelu,pai de ce sa va certati? Nu suntem noi destul de necajeti ca nu avem bebe? Hai, lasati la o parte toate nimicurile si impacati-va ca mai aveti timp sa
si poate prindeti barza de picior!
titelu spune:
Apai cate un ropot de ploaie nu strica,altfel am lincezi si ne-am comporta ca agambatzii de la guvernare.De ,ca poate om trece cumva...
AYSHA 2 spune:
Va multumesc pentru raspunsurile voastre deosebit de prompte.Eu as fi vrut sa stiu si daca s-a vazut la spermograma rezultatul cu tribulus.
titelu spune:
AYSHA este bine sa avem sperantza si sa urmarim tratamentele fiecaruia si de acolo sa alegem ce ar fi mai bine ptr.noi.Atat ENDO cit si URO mi-au spus ca fiecare organism reactioneaza in felul sau mai lent sau mai accelerat uneori chiar deloc,asa ca nu trebuie sa ne descurajam daca o terapie nu are rezultate,incercam alta precum pionierii"tot inainte"
AYSHA 2 spune:
Asa este, Codrin, ai perfecta dreptate, mai ales ca acest lucru este valabil in cazul tratamentelor naturiste. Sotul a ramas pe tribullus si branca ursului, iar eu am inceput stimularea cu puregon. sa vedem ce-o iesi.
titelu spune:
Sper sa reusiti,cred ca de saptamina viitoare incep tratamentul lui Endo in completarea celui naturist>Atzi incercat si cu Pregnyl?,Uro mi-a spus ca acesta este singurul remediu cunoscut de urologi.Daca si-a facut analizele si LH este scazut atunci trebuie bagat ceva pregnyl.