Asezarea invitatilor la mese
Raspunsuri - Pagina 2
Corina24 spune:
Interesant subiect.
Krelia si noi facem parte din categoria unde parintii sustin nunta si nu ne ferim de lucrul asta.Se va plati jumi-juma iar toti banii care vor iesi de la nunte ii vom lua noi.
Ideea de a sta fara parinti la masa nu e rea,dar totusi sunt parintii nostri si noi am decis sa stea cu noi la masa impreuna cu nasii.
Parintii lui se inteleg foarte bine cu parintii mei,nasii sunt foarte tineri si se inteleg foarte bine cu parintii lui deci sunt sigura ca o sa fie bine la masa noastra.
Restul invitatilor ii vom aranja habar n-am cum.
Va pup dulcic
olguttza spune:
Noi vom sta doar cu nasii la masa! Parintii...rasfiratzi De ce? Simplu: tatal meu a murit, asa ca mama va sta la masa cu sora'mea si cu familia ei (in dreapta prezidiului); parintii lui, ca sa nu-si lase neamurile de izbelishte, vor sta cu cele neamuri la cateva mese...mai incolo (in alt salon, adica); soacra'mea e constienta ca cei de la tara nu-s compatibili cu orashenii tineri, care vor umple, pana la urma, celelalte mese. Plus ca mama mea si cu parintii lui s-au intalnit doar o data pana acum (la cununie) si, deci, ce-ar avea in comun, daca i-as pune la aceeasi masa?!
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
dana n. spune:
Si noi tot doar cu nasii vom sta la masa.Parintii mei stiu deja asta si nu au obiectat,din contra ei vroiau sa stea la masa cu invitatii lor,socrii inca nu stiu...Noi vom avea invitati din Bucuresti din partea mea,iar din partea lui din Focsani,asa ca este mai bine ca parintii sa stea printre ei.Fiecare cu ai lor.
Toate cheltuielile le suportam noi si daca ar comenta o fac degeaba.
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
krelia spune:
quote:
Originally posted by olguttza
Plus ca mama mea si cu parintii lui s-au intalnit doar o data pana acum (la cununie) si, deci, ce-ar avea in comun, daca i-as pune la aceeasi masa?!
CORECT!!!
Muah la fata!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
ralucah spune:
Nu este absolut nimic ciudat in a face un prezidiul de patru persoane.
Normal in stanga dreapta se pun rudele apropiate, apoi prietenii apropiati, colegii, etc. Mesele de varstici e bine sa nu fie totusi prea aproape de ring sau de boxe, pt ca vor iesi discutii ca este muzica prea tare si ei nu se intelg la masa ce vorbesc.
Rudele miresei se pun pe partea unde sta ea (in dreptul ei) si asa mai departe.
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
krelia spune:
quote:
Originally posted by ralucah
Nu este absolut nimic ciudat in a face un prezidiul de patru persoane.
Normal in stanga dreapta se pun rudele apropiate, apoi prietenii apropiati, colegii, etc. Mesele de varstici e bine sa nu fie totusi prea aproape de ring sau de boxe, pt ca vor iesi discutii ca este muzica prea tare si ei nu se intelg la masa ce vorbesc.
Rudele miresei se pun pe partea unde sta ea (in dreptul ei) si asa mai departe.
quote:
Originally posted by krelia
- masa prezidiu in mijloc, cumva in coltul opus intrarii (depinde si de sala, desigur) noi si nasii
- primele doua mese, stanga si dreapta, parintii plus rudele mele si ale lui (acum, nu stiu care vor sta pe stanga, care pe dreapta..probabil, dk eu voi sta in stanga, in stanga vor fi si rudele mele)
- urmatoarele mese, colegii mei de serv si pe partea cealalta colegii lui de serv.
- in continuare, prietenii mei, pe o parte, prietenii lui, pe partea cealalta
bai nene, ce stiu!!!!
parca m-as fi scolit undeva...ete, po' sa ma fac consilier di nunti...
26 august 2006
kriss79 spune:
In cazul in care unul din parinti este decedat sau cand nu se stiu, nu prea s-au vazut sunt de acord cu masa de prezidiu de 4. In fine, fiecare face cum ii place.
http://photos.yahoo.com/darbyshaw79
Alyna24 spune:
Intrebare:mireasa in ce parte sta?In dr mirelui sau in stg?
Mare problema pt mama mea!
Si in ordine incepand de la masa noastra in fata?Cum?Tell me please!
Tks!
Pupici!
http://photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna
krelia spune:
quote:
Originally posted by Alyna24
Intrebare:mireasa in ce parte sta?In dr mirelui sau in stg?
Mare problema pt mama mea!
Si in ordine incepand de la masa noastra in fata?Cum?Tell me please!
Tks!
Pupici!
http://photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna
Mda, mare problema, intr-adevar!
Sa stii ca si eu mi-am pus problema asta, inca de cand tre sa fim im biserica...teoretic, eu as vedea sotia in dreapta sotului. Dar, din cate imi amintesc in biserica, te pune sa stai in stanga sotului, iar in stanga ta, nasa. Acum, banuiesc ca la restaurant se merge pe aceeasi "linie" mireasa in stanga mirelui, urmeaza nasul, parintii lui si de partea cealalta nasa, si parintii ei....sau...cum o fii...numai la masa sa stea...noi vom sta numai cu nasii.....si parca am mai zis, asezarea invitatiilor la mese se face normal, dupa cunsotiinte, pe partea miresei, rudele ei, pe partea mirelui, ale lui...
hai ca iar ma ia gura pe dinainte...
26 august 2006
pisu_miau spune:
eu cred ca asezarea perfecta este in semicerc, atunci cat mirii ii pot vedea pe toti invitatii si toti invitatii au vedere la miri si la ringul de dans!
Pisu_Miau