Scorpiutzele - pe unde sunt ? (13)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
HelleneC spune:
Acum, daca tot mi-ati laudat odrasla, dati-mi voie sa fiu umflata ca la prorpiu sunt de numa)
Iri, asa-i ca e frumos? Creanga e mic copil mai... (uite cioara care isi lauda puiul, adica eu!)
Ana, ma gandesc ca tot printre primele autografe o sa si George nu? Bafta oricum, tare l-as duce si pe al meu, si de eram in capitala de la 1 luna il duceam, la ce mandra eram de el! Pupa fata!
Carmen, nu fi trista, ca e loc de toate... daca ii seamana lui taica'su! Acum sa vedem cum le alege el, dar ii plac fetitele, observ asta de mult, mai ales in parc! Cum a iesit cioco? Mie mi-e teama sa ma reapuc, stiu ca tot secretul e la sirop, imi iesea in liceu o cioco super, pe bune, acum nu mai am curaj, de vreo 3 ani nu am mai facut!
Nina, multumim de reteta, eu am pierdut-o, asa ca numa bine a venit! Cred ca ma apuc si eu de cremes in we asta!
Ema, draga mea, inca mai e loc in harem si pentru Daria! Cred ca se face popa de ala musulman cu atatea admiratoare!
Monica, cum ti-ai facut parul? Lasa prajiturile, nu te mai gandi... ca nici eu nu ma gandesc, doar le fac!
Adriana, e greu sa rezisti la pofte, cred ca asa suntem noi, scorpiutele, mai pofticioase! Acum, vorba lui barbatu'miu, numai de barbati s anu imi fie pofta!
Syd, daca ajungi acolo, prevad ca o sa furi si meserie si iti vei ocupa timpul. Dar pana atunci poate gasesti si altceva! Oricum, pare o oferta destul de valabila!
Fug la bucatarie, mama tuturor belelelor la mine!
Pup la toate si la toti, Elena
poze noi
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ana68 spune:
Ema,esti tare simpatica....M-ai facut sa rad!
Carmen,si eu vreau cioco....Cum ti-a iesit?!Eu nu am "fabricat" niciodata asa ceva.E greu?!
Iri,nu te mai supara...Cu rabdarea treci marea!Uite ca incetisor ai reusit totusi sa-l aduci pe al tau ca bradu' pe linia de plutire...
Adriana,la care cofe mergeti?La "Silvian"?!Si mie imi placea acolo!
Monica,saru-mana de urare!
Elena,pai sigur,cuscra,cum sa nu?!Dam si pupici ca bonus,pe langa autograf in exclusivitate.La asa mandrete de baiat....pe care il pup cu mult drag!Am vaz't pozele : sunt innebunita dupa frumosu' de fi-tu!Tare frumos mai rade si zambeste roscatelu' tau!Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
Syd,spor la lucru si sa fie intr-un ceas bun!
Scorpiute,va pup si sa aveti parte numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
emma27 spune:
elena,cine a zis ca-l petesc pentru fie-mea.nu-ti tot repet ca imi place flacaul tau.deh,noua generatie,se coace repede.sa vezi ce bisericoasa ma fac,la batranete.
iri,hai mai ca-i din aluat bun,mai trebuie sa ai rabdare sa dospeasca.dc ai reusit tu sa-l dai pe brazda cu cadourile,e mare lucru.
nina,i-am spus sotului ca vreau sa fac cremes.si mi-a spus ca mai bine ne luam vreo 2 bucati de la cofetarie,si nu-mi mai bat capul.iti dai seama ce incredere are in talentul meu de gospodina.dar ma imbat cu ideea ca vrea sa-mi menajeze manutele.
Ema
Picnic-ul mult asteptat
Calatorie
miraklucker spune:
Buna sea fetelor
in sfarsit mai dau si eu cu nasul pe aici!! Sotul meu e in concediu de luni, cu toate ca nu prea facem nimic, e o vreme mizerabila!! Azi am fost sa vedem de concediu dar nu am mai gasit nimic pentru sap urmatoarea sau cealalta. Am amanat-o pe aug sep cand e mai liber si mai ieftin,
Vom merge cateva zile in Tessin, partea italiana a Elvetie, apoi la munte la socrii.
Inca nu m-am linistit cu problema mea si cred ca in ca 9 luni nici o sansa. Voi aveti pofte si eu sunt gravida!!!! Vestea a picat ca o bomba pentru ca planul nostru la copii era terminat. Dar nu intotdeauna e cum iti planuesti. Si tocmai cand vroiam sa-mi pun sterilet. Plus ca luni am fost la medic si in loc de 3-4 sapt cum socotisem am 7. Si de atunci tot discutam, sotul meu tot incearca sa ma lamureasca ca nu e totul asa negru cum vad eu!! Dar cum sa fac, Daria va avea doar 15 luni, dupa 2 cezariene si o nastere prematura la ce sa ma astept!!! Cu toate astea doctorul zice ca nu e nici o problema. Greul va pica pe mine! Plus ca daca ma hotarasc sa-l pastrez mama mea va face infart cand va auzi
. Asta e situatia, e tare complicat, cel putin pentru mine!! Nici banii nu ne dau afara din casa imi va trebui bona si menajera altfel nu fac fata, iar planurile mele de servici se mai amana un an
.
Acum va las, merg la culcare ca mai nou ai mei copilasi vin noaptea la noi in pat, noroc macar ca avem un pat maaare de tot!! mai e loc pentru inca unul.
va pup pe toate
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
nastasie spune:
neata, fetele!
Ana68, am fost la Silvian si vroiam sa mananc un diplomat si am fost foarte dezamagita ca nu fac, asa ca nu ma mai duc.stii unde fac cele mai bune negrese, eclere, cremsnit?daca mai stii cofetaria sau patiseria de la ciresica din tomis nord.undeva unde urci pe niste scari.mamaaaaaaaa, ce prajituri fac acolo.si sunt si ieftine si intotdeauna proaspete.nu ma mai duc la silvian ca nu au diplomat.
o zi buna!
albumul meu
poze noiAdriana &
Razvan(01.11.2004)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
neatza fetelor!
eu cu Anda abia am facut ochi ca la 6 a avut o pauza de somn si am adormit si eu cu ea,nu prea ma simt bine ca sunt la CM si ma invart ametita prin casa.
ciocolata nu a iesit ,eu la lapte praf aveam scrisa alta cantitate,de fapt nu s-a intarit bine era cam cleioasa,dar am compensat cu un salam de biscuitzi cu fructe ca se face repede si e delicios,deja s-a terminat.data viitoare incerc reteta Ninei.
ma doare spatele de la carat gaza in brate nu prea stiu ce o sa ma fac si inca nu e grasulina!
Mira,sa fie intr-un ceas bun!
Ema,sotul tau are dreptate ,de ce sa te chinui,si eu voi face la fel,de fapt rar ma apuca sa fac dulce ca nu prea ma pricep,dar eu incerc.de cand ma stiu stric ingrediente.soacra-mea face niste prajiturii...exact ca la cofetarie,dar f rar,si eu nu-i zic sa-mi faca ca ultima oara la botez mi-a zis ca a dat bani multi pe ele,mai avea putin si imi punea taxa.asta dupa ce ma intrebase dar ea ce sa faca.asa ca ies mai ieftin la cofetarie,e cel mai simplu.
duminica ma duc la tzara ca e ziua bunicii sotului,cred ca si ea face prajituri bune,dar ar fi cazul sa fac si eu o cura de slabire ce atatea dulciuri!arat ca o balena ca ce nu papa mofturosii mei,papa mami!
pupici,o zi buna!azi e frumos si fugim afara sa ia Anda masa in oras,mai exact in parc.
piticasigogosica spune:
Buna fetelor!
Mira sa fie intr-un ceas bun!(deci asta era problema
)Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si sa ai o sarcina fara probleme,ca patul vad ca il aveti mare.
Lasa ca veti gasi voi resurse si pentru el/ea!Si Iris a mea se infiltreaza dimineatza la noi in pat,dar nu mai doarme spre disperarea mea.
Ema,sa stii ca sotul meu are "aluat" bun cand vrea si apropos faza tare aseara cand abia atipisem si eu vine la mine sa-mi faca poza sa o puna pe telefonul nou sa-i apara cand il sun eu si fiindca nu aveam chef de poza m-am intors cu popoul sa-mi fac poza.Ce credeti???Mi-a facut poza la ..."dansa"...care acum apare pe ecran cand eu il sun
.Pana la urma nu e chiar asa "conservator"cum il credeam eu,face pe prostul!!!
Carmen,acum te inteleg si mai bine cu oboseala(uitasem cu e) caci Iris de o saptamana nu mai doarme bine si se si trezete pe la 5-6 si gata cu somnul meu.Sunt terminata de oboseala
Elena cum mai merg treburile la munca?
Ana cateodata am impresia ca ma ambalez prea repede si trag concluzii gresite si ma enervez degeaba,dar si cand am dreptate !!!Cu linia de plutire mai am de munca...dar m-a surprins cu apetitul lui de 2 zile...ce-o fi?!
In rest Iris e bine se pare ca i-a trecut burtica si ma bucur ca a inceput sa si manance,e inca maraita ,dar cred ca e si rasfat cat cuprinde,ca e numai dupa fusta mea in casa...dar nu prea ajunge ca e tare scurta..Si analizele au iesit bine,nu are nimic.
Mai am asa un ghimpe mare vis a vis de casa...ca vad ca sotul nu mai misca nimic in sensul asta ,of....parca nu mai vad ziua sa avem casa noastra!
Va pup!
poze
Iri si Iris
emma27 spune:
mira,felicitari!!!!!stiu cum te simti,eu am trecut numai prin astfel de emotii,si inca daria mea e mai mare.vad ca eu am scapat,dar dc as fi fost in locul tau,mai mult de doua saptamani nu ma tinea starea asta de depresie.tare frumoasa perioada de sarcina.
ce rost are sa-ti faci ganduri negre cu ce va fi peste 9 luni????hai,fruntea sus.poti manca ce vrei!!!
carmen,mi-a facut adriana niste pofte!!!!in seara asta imi iau niste prajituri de la cofetarie.dc mi-a zis sotul ca-s frumoasa grasa,ce sa-i fac????ma mentin.
iri,eu zic ca acum considera el ca merita sa-ti iei rasplata,dupa cata vreme ti-ai dat silinta.m-ai pus pe ganduri,caci barbatu-meu avea tot un fund pe ecran,cand s-a intors de la curs.ma gandeam ca e o poza de pe wap,dar acum...
Ema
Picnic-ul mult asteptat
Calatorie
piticasigogosica spune:
Ema...hai ca esti tare si chiar asa ce cauta un fund altul decat al tau?!!!
.Nu stiu daca m-am facut inteleasa nu la fund mi-a facut poza ci la pasa...
poze
Iri si Iris
emma27 spune:
am inteles,iri,insa tot aveau legatura.m-am gandit ca o fi o moda.si-asa are probleme rau cu hormonii in ultima vreme.
iti dai seama ca i-am schimbat imaginea si i-am pus un porcusor.
si i-am dat ultimatum sa-si stearga porcariile din telefon(avea colectie).bine ca mi-ai amintit,ca nu l-am mai controlat.
Ema
Picnic-ul mult asteptat
Calatorie