Insula Copiiilor
Am fost ieri in Herastrau cu copiii si din greseala, plambandu-ne cu vaporasul am descoperit insula copiiilor.Am Luat vaporasul si am travesat, si am ramas tare placut impresionata de organizare..In primul rand este in aer liber, in parc, si au tot felul de topogane si saltele..totul gomflabil, pentru a nu se lovi micutii...sunt amenajate si ptr micuti de 1an jumate sau chiar mai mici, in cazul in care sunt dusi la bilute sau saltelute..au personal care se uita la copii..nu foarte multi dar exista..fac si face painting gratuit, sunt terase unde se pot servi diverse , precum si toalete amenajate..cele ecologice..una peste alta este super acolo..aa, si intre aceste topogane gomflabile sau saltele, care sunt cam la distante de la 5 pana pe la 20 metri, sunt intinse niste mochetutze pe jos, ca sa poata merge piticii desculti de la un loc de joaca la altul.
noi o sa mergem cam in fiecare week end cand suntem in Bucuresti, pentru ca pana acum este singurul loc care merita..dau un ban, dar respir aer curat...
Costul este insa de
200 000 sambata si duminica, iar in cursul saptamanii de 150 000 lei
m-am gandit sa va informez, in cazul in care vreti after school activity..
va pupam
pashosha mami lui Luca si Maia
where is a will, there is a way !!!
Raspunsuri
anda141 spune:
Am trecut si eu intr-o seara pe acolo, insa nu am apucat inca sa mergem. 200 000 este de copil sau de persoana? Daca merg cu sotul si cu copilul platim 400 sau 200? Ca doar noi nu ne dam in jucarii.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
candy24 spune:
De copil ,persoanele care il insotesc pe copil nu platesc.Si noi am fost acolo am discutat despre insula intr-un alt subiect.E foarte frumos.Dar daca ai copilasul micut iti recomand sa ai mare grija si sa nu il scapi din ochi.Sunt copii mult mai mari(8-12ani)care sunt foarte obraznici ai impingeau ,ai tranteau si daca doamne fereste cade un copil mai mare peste ei........nici nu vreau sa ma gandesc.Deci mare grija.E un loc frumos dar daca puteti sa va duceti cand e mai putin aglomerat (in cursul saptamanii)e mai bine.Sambata si duminica e foarte aglomerat va spun pt ca eu am fost de mai multe ori.
Ramona
barbye spune:
quote:
Originally posted by barbye
E super locul.Noi din gradinita mergeam cu copii o data pe luna. Erau foarte incantati la fel si parintii. Oricum era un pret mai mic ptr grup in functie de numarul copiilor si ne asigura si transport.Ptr educatoare oferea cafea gratuita iar copii erau supravegeati si personajele din poveste. Hai ca si eu m-am dat pe topogane....impreuna cu copii e super...Si e si un tip dragut care face niste poze superbe...
mnarcisa spune:
Multumin de informatie. E demna de luat in considerare. Sper sa ajungem si noi pe acolo cat mai curand.
pupici
george si narcisa
libictei spune:
Mie mi se pare mult mai civilizata locatia din Parcul Tineretului, au supraveghetori ( oare ) care se ocupa de copii iar jucariile gonflabile sunt foarte curate, etc. In Herastrau jucariile gonflabile erau cam murdare, mocheta lasa de dorit iar cei pe post de Pirati, Scooby-Doo, etc erau niste indivizi cam nespalati ... in ambele locuri este 20 lei noi de copil pe zi.
pashosha spune:
mersi de informatie, eu nici nu am stiut ca exista si in Tineretului..mai stiti si alte locuri?
ankalaura spune:
Eu am fost putin dezamagita - dar locul unde se intampla nu era cel din Herastrau - A luat-o fi-mea pe coaja de la niste copii mai mari de nu s-a vazut! I-au tras cu mingile in cap de i-au facut cucui, iar doamna supraveghetoare nu a avut nici o reactie. Pana sa ajunga sotul meu la ea, copila a fost si impinsa de pe marginea aia de bureti, tot de catre un copil mai mare... La intrebarea sotului meu, a zis obraznic "De ce mi-a stat in drum!" Desi fica-mea era prea mica, nu s-a amestecat cu cei mari, ci se juca frumos cu o alta fetita de varsta ei.
Doamna supraveghetoare era ocupata sa ii gadile pe parintii plini de bani, care organizasera acolo ziua de nastere a odraslei, probabil ca sa mai primeasca si ea o atentie..ceva.
De atunci nu am mai dus copilul la spatii de joaca de acest gen, ci ne-am multumit cu parcul nostru si cu locurile publice.
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005
candy24 spune:
Exact ce va spuneam ,sa aveti mare grija pentru ca supraveghetorii nu prea au grija.Si in Tineretului e la fel.Pentru ca nu sunt Jucarii pt cei mici si Jucarii pt cei mari .Toti se dau la gramada si cum v-am mai spus sa cada un copil de 9-10 ani peste unul de 3 ani .........? Cei mari sunt mai obraznici si nu ai intereseaza ca ei sunt mai mici ,urca mai incet ,nu de ce sa astepte....in cursul saptamanii este mult mai liber si poti respira .
Ramona
Cary spune:
Cel din Tineretului este acela de la Palatul Copiilor????caci mie mi s-a parut destul de mic,in comparatie cu cel de la Insula Copiilor.
pashosha spune:
eu am fost in insula copiiilor pe la 7 seara intr-o duminica, am avut noroc ca nu prea erau cei mari..si mai erau anumite locuri unde stateai doar cei mari..si oricum laura..eu daca imi raspundea asha, il faceam vai mama lui...sa fereasca Dumnezeu pe unu mai mare sa imi loveasca unul din copii. Il fac de mananca pamant...fiara sunt pentru copiii mei. Cinste sotului tau ca a fost calm..eu una....
Locuri unde supraveghetorii isi dau interesul nu cred ca vom gasi..cat despre parcuri...este intr-adevar o solutie unica pentru moment..eu inca mai merg in Herastrau...nu au avut loc incidente...INCA