Insula Copiiilor

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha spune:

Am fost si noi pe insula , ne-a placut, dar fiind cu masina nu ne-au lasat sa intram prin parc si am mers pe jos o gramada, pe calduri de 35grade, si la intors eram toti epuizati, mai ales Ancuta (5.6 ani) dupa atata joaca.
Voi cum ajungeti acolo? In afara de traversarea cu vaporasul se poate ajunge cu masina pana la rest. Herastrau? Ca noi nu am gasit o intrare. Si acolo unde era o intrare, paznicii lasau numai smecherii sa treaca.

Altfel, a fost ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Miha, intri prin spate, treci pe langa ambasada Chinei, treci de terenurile de tenis, karting si ai putin de mers pana la insula...
eu consider ca este destul de civilizat, mai putin cand apar copiii mai mari, in rest e ok

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danilamonica spune:

si noi am fost si ne-a placut tare mult.. am stat la terasa si el s-a jucat..la-m mai supravegheat si noi din cand in cand dar tati si-a baut in liniste berea ascultand muzica fara sa fie nevoie sa se joace de-a piratii..Andrei alerga pe la diverse jucarii..insa intradevar la celel cu mingii de plastic e un pic cam periculos..insa noi nu am prins decat copilasi pana in 7-8 ani dsi relativ fara probleme.
Cred ca o sa mai mergem in Herastrau pe insula...
Monica

pozele noastre

Mergi la inceput