sala fitness/aerobic BUNA
Raspunsuri - Pagina 5
madalina horsa spune:
Miag, daca ajumgeti la Henriette anunta-ma si pe mine te rog..vad ca suntem vecine. Cu toate ca la programul meu ...cred ca o sa fie mai greu sa vin cu voi dar macar poate imi spui cum este.
Multumesc,
Madalina
Carmen_Marieta spune:
FETELOR VREAU SI EU DETALII PENTRUI O SALA IN ZONA OBOR -STEFAN CEL MARE. ESTE LA DINAMO DAR NU AM GASIT PE NIMENI SA-MI SPUNA CUM E....
Alysuk spune:
Va rog mult fetelor,daca a fost vreuna din voi,sau se duce in magazinul Unirea, sa-mi zica unde e mai exact sala de fitness pt ca ma intereseaza mult,si vreau sa incep o data. Este si aproape de mine,si daca puteti da detalii...pretz abonament,cum e...si cate ore pe luna include abonam.Va multumesc mult!Va pupik!
eve44 spune:
O sala f buna de fitness ,aerobic,solar etc este la Teiul Doamnei.(aproape de Bucur Obor)
Abonamentul lunar la fitness este de 450.000 lei ,poti merge zilnic 2 ore.
Noi lucram cu instructor.Eu personal sunt f incintata si au inceput sa apara si rezultatele.
Eve
Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura.L Blaga
Carmen_Marieta spune:
EVEspune-mi si mie pe PM un nr de tel, sau adresa exacta ca sa vin si eu.pls. ce program au????
30stef spune:
nu va recomand sa mergeti sub nici o forma in r. taberei 34 (massimi). doar daca nu tineti mortis sa va enervati pe antrenoarea care prefera sa stea de vorba in loc sa-ti explice ce ai de facut. m-am plimbat jum. de ora dupa ea si cand sa fac exercitii mi se terminase ora.
Apropo aveti grija sa nu cumva sa va sprijiniti piciorul de perete din greseala ca va pune sa zugraviti. e o nesimtita din cale afara. e UNA MICA SI SLABA NU STIU EXACT CUM O CHEAMA. E NASPA RAU. VA PIERE TOT CHEFUL DE A MAI MERGE LA SALA
dooku3 spune:
Nally suntem vecine:D Eu am fost la Miramar doar pentru fitness si doar o luna.Acum depinde de ceea ce cauta fiecare,pe mine m-a lasat cu un gust amar..neangrijit locul,cu un aer de...hmm,policlinica de stat as zice:-)Au doua sali,una la parter pentru femei si una mixta la etaj.Aparate romanesti,deci calitate pe masura.Instructorii in schimb mi-au facut o impresie destul de buna,foarte amabili si nu plictisiti.
miri__b spune:
eve ai un nr de tel sau un link de la sala? te rog. eu lucrez pe Mosilor si caut ceva in zona.
si mai caut si la pasajul Piata Muncii ca se muta sediul firmei noastre.