sala fitness/aerobic BUNA
Raspunsuri - Pagina 6
gologanii spune:
Dar in Tineretului stie cineva ceva?
Tae-bo la Palatul copiilor?
Sau ne ramane Unirii?
La Budapesta stie cineva daca se mai deschide?
stefiuta spune:
In Tineretului este o sala de fitness deschisa de cateva luni, un pic mai sus de intersectie, pe linia tramvaiului cum te duci spre Timpuri Noi. Este intr-o cladire din sticla ce are la parter o banca.
Din pacate nu stiu nici un nr de tel, dar sigur o gasiti. Se vede si de afara, asta ar fi un inconvenient pt unii.
leuta
eunice78 spune:
Stie cumva cineva dk exista prin centru vreo sala care sa se deschida pe la 6.30? Ca eu as vrea sa merg de la 6 jum pana la 7 jum, la 8 incep serviciul. M-ar fi tentat sala de pe Coltei dar am vazut ca deschide abia la 8...Iar eu nu as putea merge decat dimineatza.
Sau poate cineva intre ce ore functioneaza piscina de la Majestic si cam ce tarife au?
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
cocolino73 spune:
pt. 30stef
din martie este o noua instructoare, fosta campioana la gimnastica, tanara, draguta si dornica de munca :) s-au schimbat mai multe instructoare (si) din cauze de care te plangi tu... in ce perioada ai fost? sunt tare curioasa, ...
madau spune:
Fetelor...dar de sala aia de langa Mag. Titan nu stie nimeni nimic? Era exclusiv pt fete din cate stiu eu....tare m-ar tenta si pe mine sa merg, dar singura nu ma indur . Daca mai e cineva din Titan care are vreun gand, dati-mi un PM si poate ne grupam mai multe
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lilina spune:
eu Mada, eu, eu eu eu euuuuuuuuuuuuu
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
lioness1980 spune:
fetelor eu am inceput la sala de la Obor, exact in incinta Bucur Obor la etaj 1 pe partea parcului e sala.
am sedinte de Taebo de 3 ori pe saptamana: luni, miercuri si vineri de la 17:15/ 18:15/ sau 19:30
Tipa care e instructor este super de treaba, pe mine m-a observat ca eram la prima sedinta si oboseam repede si imi facea semn sa mai raman putin pe loc,..dar eu am fost incapatanata si nu prea am stat ca de ..platesc sa lucrez nu sa ma uit la fete nu..
la fitness inca nu am ajuns de si am abonament de 8 sedinte fitness +8 de taebo..
An@ spune:
Pana la urma a fost cineva la sala de sport de langa Billa (de la Nicolae grigorescu)????
Ca vreau sa ma duc .. am inteles ca se face aerobic de mai multe feluri (dance, clasic, step) - cu ce s-o manca, ca nu stiu??!!, tae bo.
La fitness sunt instructori oare, ca n-am intrebat??
In schimb stiu preturile:
1 sedinta fitness - 15 RON//abon 8 sedinte-80 RON// 12 sed-90 RON
1 sedinta aerobic - 13 RON // .... - 85 RON // ... - 100 RON
mami de Ana (22 mai 2007)
onnnyx spune:
m-ar interesa si pe mine o sala unde sa fac aerobic..pana acum ma duceam la crangasidar e prea departe..eu stau la nicolae grigorescu..si as vrea sa ma duc undeva unde sa ajung usor..:(