sala fitness/aerobic BUNA

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

buna.
An@ eu vreau sa ma inscriu la aerobic la sala de langa billa si as vrea sa merg de 2 ori pe saptamana.am fost si m-am interesat ce si cum am aflat tarifele,am stat de vorba putin cu instructorul de acolo,adrian,si a zis ca ma asteapta cand ma hotarasc.
tu ce ai vrea sa faci?
daca vrei sa mergi da-mi un semn.eu as putea in principiu de pe la 18, 18>30.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onnnyx spune:

cat costa abonamentele la sala de la bila..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Onnnyx, am pus eu preturile cu o pagina in urma.

Adriana15, hai ca abea acum am vazut mesajul tau. Intre timp am fost la o sedinta, am nimerit la sedinta cu stepper-ul. Mi-a placut, dar tinand cont ca nu am mai facut de mult sport, ...mi-a fost taaaare greu! dar ma mai duc, ca dupa vreo 2 zile am avut o energieeeeee! Vreau sa ma duc la aerobic clasic sau dance, sa lucrez tot corpul, nu numai picioarele (desi ar trebui si astea).
Eu in principiu prefer ora 17:30 ca lucrez doar 6 ore din cauza de copil "minor", dar nu e regula.Poate ne nimerim impreuna.
Mi-a placut Adrian (antrenorul).

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by eunice78

Stie cumva cineva dk exista prin centru vreo sala care sa se deschida pe la 6.30? Ca eu as vrea sa merg de la 6 jum pana la 7 jum, la 8 incep serviciul. M-ar fi tentat sala de pe Coltei dar am vazut ca deschide abia la 8...Iar eu nu as putea merge decat dimineatza.
Sau poate cineva intre ce ore functioneaza piscina de la Majestic si cam ce tarife au?

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Eni, ai gasit ceva? Si pe mine m-ar interesa o sala la care sa merg dimineata, cam de pe la 7...si in afara de World Class, care e cam scumpa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

fetele, am nevoie si eu de o sala de AEROBIC

locuiesc in zona Foisorul de Foc... ceva sali pe linga?

cu multumiri anticipate..

poze multe cu noi/Ana a implinit un an/ 2006/2007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput