sala fitness/aerobic BUNA

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns new spune:

Nally, eu am fost cca 8 luni la Miramar dar din pacate de 4 luni nu m-am mai dus... imi fac curaj si ma apuc cat mai repede de treaba. Daca ai nevoie de detalii iti explic unde e.... se afla la Piata Delfinului... Bineinteles ca daca mai stiti sali de aerobic prin zona.... astept sugestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvya spune:

cam cum sunt preturile la miramar la fitness?tu unde ai fost? la aerobic sau fitness? La fitness ai instructorul tau?

Mergi la inceput

Eu am fost la aerobic. Abonamentul de 8 sed era 350 mii lei (vechi) Nu cred sa se fiscumpit. Sunt si sali de fittness... Nu stiu cum e cu antrenorii acolo, pe mine nu ma interese decat aerobicul. Mai au sauna, piscina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Chiar langa Billa Titan s-a deschis o sala de sport , are aerobic, sauna si fitness,dusuri si chiar uscator de par :) , program de la
9-22, sunt si instructori care te pot indruna-asista, poti sa o vizitezi sa vezi daca-ti place .Sotul meu a inceput sa se duca si e ff multumit.
Din cate i-mi aduc aminte costa 130mii/ sedinta, si parca la 800mii/nelimitat sau 12sedinte , nu mai stiu exact

"Nimic nu costa mai mult decat nestiinta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

quote:
Originally posted by araya

www.masimi.ro

dr taberei 34, langa statia de autobuz...
foarte curat, aparate de ultima generatie, instructori masteranzi in educatie fizica, super ieftin si foarte liber intre 13-17.
eu am fost prima data ieri si am fost extraordinar de multumita.

ara si alex

unde e sala asta? eu trec aproape zilnic pe acolo si nu mi-a sarit in ochi pana acum

si pentru cele care au bani de aruncat, sala de la Plazza e super dotata cu jacuzzi, sauna, etc si costa in jur de 100 EURO pe luna

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns araya spune:

Tania...lasa Plazza, ca daca vrei sa faci treaba, faci si intr-o sala mai modesta , nu am dreptate?
Uite, intra pe siteul salii de la 34 www.masimi.ro si vezi harta , ca sa te lamuresti; eu ma duc de la 9, poate ne vedem acolo. Pupicei.

Mergi la inceput

ce program are sala de langa BILLA TITAn, cum se numeste? Ma intereseaza daca au program mai tarziu ziua... sau in week-end dupa-amiaza.

Merci mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Eu am mers ceva vreme la sala de la SIR (Lujerului), sunt de fapt doua, dar cea de la et 2 este exclusiv pt femei. Mie imi place ca este o sala mare, cu multe geamuri, nu este ca cele din apartamentele de bloc, inghesuita. Au conditii bune: vestiar, dusuri, sala de masaj, sauna, solare, aer conditionat etc. Aparatele erau multumitoare, pentru toate grupele musculare, poate ca n-ar fi rau sa mai schimbe, dar am trecut de curand pe la fete (in ideea de a ma intoarce si eu la treaba dupa ce am chiulit doi ani din motive de sarcina-nastere...) si mi-au zis ca se vor extinde si vor aduce aparate noi.
Au si aerobic bineinteles, dar eu mergeam doar la fitness.
Se numeste ISAMAR lady, puteti da o cautare si vedea web-site-ul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

new eu stau chiar la piata delfinului! Nu stiam ca la Miamar e sala fitness! Bine nici nu prea am drum in partea aceea dar stiu unde vine si e fff aproape de mine!

Bineinteles ca vreu sa situ cat mai multe detalii de cum e acolo! Tu ai fost multumita de cinditiile de acolo? Daca vrei putem face echipa ca si pe mine ma trege inima cand sunt singura....!!!

Merci!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Eu nu am fost la fitness deoarece am ceva probleme cu coloana si nu pot ridica grautati, desi m-am gandit sa ma duc sa folosesc doar banda, bicicleta si stepper-ul.... in completare cu aerobicul. Dar de la a zice si pana la a face... Vestiarele sunt din acelea cu faianta pe jos si cateva banci pe care sa stai cand te dezbraci.. Dusurile nu mi-au placut. Dar pt mine e super ca stau la 5 min si ma pot schimba acasa. Poate ca la fitness sa aiba vestiare mai bune. Sper sa ajung cat mai repede... daca mai aflu amanunte iti scriu. Aveam pe undeva si numarul de tel...

Mergi la inceput