Mamici/tatici din Timisoara (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

Doris: In sfarsit am vazut si eu pozele de la MC Donalds. Super faine! Ines ca de obicei: superba. Dar nici cu parinti nu mie rusine! Eu am inteles ca la MC Donalds in centru si ma miram unde au astia trenulet. La 1 MAI (STADIONUL DAN PALTINISANU, JUDETEAN, cum vrei tu sa-i spui) e super, e mult mai fain ca in centru, au trenulet numai pentru sarbatorit si invitati!

Miro: am mai postat, dar se pare ca nu a aparut. Iti tin pumni si eu si bb. Hai ca treci si peste asta !

,
Mary 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

MARY si eu vreau sa vad pozele de la ziua lui Ines.
unde sunt?

Gio,Clau & bebe
gio si bb 11+

Mergi la inceput

Le-am gasit Mary.
nu le vedeam de ochi.

Gio,Clau & bebe
gio si bb 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Silvana, ce ziceai cu usturoiul? Ca vad ca tot apar pe-aici povestiri de pe la intlanire si io ma uit cam crucis, ca nu inteleg nika Abia astept sa vin si eu pe la intalniri si sa prind toate fazele faine
Nu-ti fa griji, am vazut si poze cu Doris cu fumegatoarea in mana, deci stim ca nu esti tu singura

Danitin, imi pare rau ca nu se simte bine micuta ! Dar sa speram ca trece cu tratamentul

Alexa, imi inchipui prin ce-ai trecut... mie mi-e o scarba imensa de toate goangele ...de fapt... de tot ce are de la 6 picioare-n sus

Mary, ba sa-ti vina sa crezi ca se pot lega prietenii pe net...si-inca ce prietenii! Par exemple: io si iubitu' ne-am cunoscut pe net, suntem impreuna de 4 ani si ceva si e cel mai bun lucru care mi s-a intamplat pana acum

Gabi, felicitari ca bb e bine A propos: inca nu v-ati gandit la nume? Ce vrei..am si io un pitic pe kreer, care ma tot intreaba kestia asta Auzi...da' nu te taie oricum la nasterea naturala? Ca io asa stiam... ...si ma-ngrozeam
Si cum e cu microundele? (asta e alt pitic de pe kreer )

Miro, si io sper sa ajung la intalnirea 5, dar depinde cand o programati Ca daca o sa va intalniti in fiecare saptamana, atunci n-o sa ajung la 5, ci poate la 6, 7...
Mey, da' io intrebam cum ai ajuns pe la bucurestence Si a propos: si io is tot scorpioanca de-a ta
Bafta la instilatii (in sfarsit am dat si io un search pe-aici pe forum si am aflat ce is . Parca unele fete ziceau ca doare, altele ca nu... Io zic sa-ti faci curaj si sa te gandesti ca poate tu esti norocoasa si n-o sa te doara )

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Giova, sper ca la intalneala de la Gelaterie sa nu mai ai greturi si sa papi o inghe maaaaaareeeeee dublaaaaaa sa ma razbuni si pe mine ca nu ajung

Fetelor, a propos de inghe Cea mai buna inghe pe care am papat-o vreodata e cea din Libertatii E un "carucior" de-ala ambulant (bey scot si io neshte expresii... ) si o tipa tare amabila care serveste... Am luat intotdeauna de fructe de padure si e asa bunaaaaaaa are si bucatele de fructe prin ea, afine cred, de m-am facut albastra pe limba Mi-a mai placut si cea de capsuni si de frisca (,) cu visine

Abia astept sa vin in Timi, sa ma intalnesc cu voi si sa pap inghe de-aia (chiar daca dupa sau inainte de intalnire Deci va dau voie sa faceti intalnirea unde vreti, ca m-am gandit ca poate pana vin io, va saturati de gelaterii - e posibil asa ceva? )

De Oana ce mai stiti? Ca n-am mai vazut-o de ceva timp... O fi ocupata cu Leti...

Mergi la inceput

Three small words to ruin a man's ego...
"Is it in?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Ce figura esti Albi': na hai sa rezolvam piticii. La nume ne-am gandit la Lucas, dar inca nu ne-am hotarat 100%. Daca nu ne plesneste vreo alta inspiratie, asa ramane.
La faza cu microundele: am citit mai multe studii care atesta ca modul in care ele actioneaza la nivel celular afecteaza organismul pe termen lung. Adica distrug tot felul de nutrienti etc. Si pentru mine argumentul suprem a fost urmatorul: mama mea a murit de cancer; in perioada cat a fost bolnava era sensibila la foarte multe chestii; si una din chestiile pe care nu le tolera era mancarea incalzita la microunde. Pur si simplu organismul ei nu accepta asa ceva. Asta pentru mine a fost un semnal de alarma. E clar ca noi, oameni sanatosi, nu simtim nici un efect imediat. In acelasi timp mi-e foarte clar ca pe termen lung exista efecte negative. Si prefer sa elimin un factor nociv pe care il pot elimina. Ca si asa mai sunt cu sutele si miile de care nu pot scapa.

Doris, o sa-mi dai in freza ca-s Gica contra ... dar e mai buna inghe la Zanoni si mai mult loc pe terasa ...

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 34 sapt.
POZE

Mergi la inceput

Cine stie daca ajung, Albi la intalnire.
vrem sa plecam in concediu.
unul din italieni (sef), vine in 2-3 iulie.
cum a plecat el, sa speram ca si noi.
vrem sa ne odihnim putin.

Chiar asa:OANA pe unde mai esti?

Gio,Clau & bebe
gio si bb 11+

Mergi la inceput

Gabi mersi ca m-ai ajutat sa-mi anihilez piticii
Lucas e un prenume frumos, se potriveste cu numele Rus

Imi pare rau sa aud de mama ta
Sa stii ca faza cu nutrientii mi-a zis-o si mama.
In plus, am mai auzit eu niste chestii si le-am corelat: cum ca tot de microunde (dar mai puternice) e vorba si la telefoanele mobile, despre care stim ca se spune ca iradiaza; deci probabil ca si cuptorul cu microunde genereaza ceva radiatii, care, desi mai slabe, se "aduna", daca este folosit des. Sau am procesat io gresit diversele info gasite ?

Giova, las' ca poate ajungi la intalneala la care vin si io Sa va distrati bine in concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majaginn spune:

fetelor multumesc de primire ma innebuniti cu pregatirile vostre de mers la inghetatta...si eu vreau !!! Din pacate sederea mea la Tmisoara va fii relativ scurta, 10 zile inainte de nunta si apoi plecam in Thailanda in luna de miere.

Dorios multumesc de sfaturi si oferte. Am deja stabilit pe cineva care vine la noi acasa sa ne machieze si sa ne coafeze, dar merci mult. Si pana la urma m-am hotarat sa colaborez cu Crinul ca mi-au spus ca-mi aduc trandafirii din Olanda si ei au mai amenajat altar afara la Senator-ca acolo facem cununia religioasa. Tot ei de ocupa de aranjamente florale la majoritatea evenimentelor mari din Timisoara, am inteles. (se gasesc in piata Avram Iancu, am inteles).

Mi-a zis cineva aici(scuze nu mai gasesc cine, ca aveti un debit la scris....) ca sa dau la chelneri cam un milion, asa in buzunar, ca sa fie dragutzi.- Mi se pare enorm de mult, noi platim numai chelnerii (12 persoane la 130 de invitati) cu 10.000.000, daca le mai dau si in buzunar ies rau de tot. Chiar credeti ca e nevoie, adica....nu intra asta in datoria lor--sa fie dragutzi??

Altceva- are cineva habar ce se precize8meteorlogic)ptr. sfarsitul lui Iulie?

va pup fetelor!

maja, bride2be
www.nuntanoastra.com
http://community.webshots.com/user/ginmseb

Mergi la inceput