Mamici/tatici din Timisoara (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Maja, chiar iti admiram pozele. Sunt splendide cele de la "starea civila". Foarte frumosi sunteti amandoi. Cu siguranta ca vei fi o mireasa minunata!
Si mie mi se pare enorm 1 mil. ciubuc. Pai ii platesti la oficial. Ca ce chestie sa le mai dai si ciubuc atunci? Poate se da ciubuc in cazul in care nu sunt platiti asa la oficial separat.

Albi, ai dreptate cu radiatiile. Nu ai inteles deloc gresit. Si se pare ca sunt si lejer cancerigene. Nu suna prea bine treaba .

Ah! Am uitat sa va zic ca am aflat din surse cica "de sus" care e adevarul cu radiatiile: ele nu sunt la nivel alarmant, dar sunt si inca de cativa ani buni de zile .
Asa ca degeaba ne ascundem in gaura de sarpe.
Eventual morala ar fi sa ocolim litoralul romanesc ...
Giova, nu mai stiu unde ziceai ca mergi in concediu. Numai la mare la noi sa nu mergi ... Du-te la alte mari mai departate de Ukraina

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 34 sapt.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Gabi merci de listuta cu telefoanele...
Ma bucur ca bb creste bine si ca totul e OK...bine ca ai lamurit cu dr. chestia cu epiziotomia sa nu te taie din obisnuita daca nu e nevoie cum fac unii...
Ai reusit sa vorbesti cu Amalia?
Albi e intr-adevar buna aia de la carucior...si mie imi place cea cu frisca si visine iar pretul e rezonabil...
Eu oricum sunt dispusa sa merg la gelateria pe care o stabiliti voi nu conteaza ca e in Unirii sau Balcescu...buna sa fie inghe....
Pupici

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mai fetelor,da' stiu ca scrieti,nu gluma!Tre' sa va citesc de la pagina 5 ca sa ajung la zi cu cele scrise de voi...
Doris,te astept cu drag.Esti binevenita cand vrei tu,la ciorba si la o barfa!
Silvana,cred ca ai dreptate cu verificatul ala al sotiorilor nostrii.De aia am si propus sa ne vedem macar o data la doua zile....
Giova,ma bucur ca sotul tau s-a bucurat pentru tine si cel mai mult imi pare bine ca te-ai simtit bine impreuna cu noi.Adevarat,si eu am zis inca de la terasa,ar trebui sa stam la o masa rotunda sau sa schimbam locurile intre noi....
Simina,daca Deian se simte mai bine asta e un lucru minunat!Ma bucur!Si multam' de info referitor la Amalia.
Danitin,insanatosire grabnica pentru Lori!Ai grija cu soarele asta si zapuseala de afara!E periculos si nu prea merge fara sepcuta sau palarioara!Multa sanatate!
Alexa,bine ca esti bine.Bafta la vanatoarea de gandaci!Ai grija ca greu mai scapi de scarboseniile astea!
Mary,subscriu si eu la ce ti-a scris Albi(cred):habar n-ai ce prietenii se pot lega pe net....Noi suntem un exemplu viu....Alt exemplu sunt si eu cu partenerul meu de viata: suntem impreuna din februarie 2002 si pot sa spun ca am prins trenul cel mai bun,de atunci mergem si inca nu am oprit in nici o gara.Merg cu intercity.
Iar la intalnire neaparat stam la masa rotunda sau schimbam locurile.Pai pana la 1.07 mai e putinel.....Numai bine!
Gabi,bravo pentru bebita : sa cresca mare si sa iasa sanatos....pai la 3,5kg o sa fie un ditamai flacaul!Multam de lista cu telefoane:primit PM.
Miro,poti sa vi in 8 iulie?!URA!!!!!! ce m-as fi facut eu fara o scorpiuta alaturi?Tre' sa facem gasca ,nu?Si nu fi suparata,ca nimeni nu a facut misto de matale,draga mea.....Astept sa povestesti impresiile de la instilatii.Sper din tot sufletul ca a fost bine si nu te-a durut.Na,te pup eu tare,sa treaca,bine?
Albi,multam de info....Daca spui ca-s preturi...de preturi...ma vad nevoita sa renunt.Banuiesc ca nici nu se problema sa ma primeasca cu Luana mea acolo.Arata fain piscina si locul,am vazut pozele de pe site.Iar cu povestile....las' ca vi tu la zi cu ele cand ajungi la intalneala....Chestia e ca sunt cam....sti tu,ca sa le putem povesti aici...
Giuliatm,ai baut berica aia azi?Te gandeai si la mine cand o sorbeai,asa-i?....
Deci ramane 8 Iulie,ora 18....Pana la urma la care gelaterie?Deja balesc dupa o inghetatzica!
Fetelor,sa aveti o seara linistita.Va pup pe toate si ne auzim.....

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Bey, da sunteti chiar culmea...ce D-zeu scrieti atata, e concurs? Ne ridica cineva statui de mame virtuale?
Ati uitat ca eu mai multe joburi, mai am si una printesa, super rasfatata, care de cateva zile, a intrat in faza de trei ani, si ma dispera:
Nimic nu e bine, ea face tot, ea poate tot, bate, striga, da din picioare, zau, nu mai stiu ce sa fac!
Pe buni a disperat-o, am incercat sa o ignoram, sa n-o bagam in seama, aiurea...numai cum vrea ea, ne terorizeaza.Asa e la 3 ani?
Deci, atat cat pot, raspund:
Silvana,ai trimis link-ul Giuliei, ca eu nu-l mai gasesc...?
Fumegatoare apar si eu, asta este...noi si luleaua, vezi de aia ne trebuie terase si elice de avioane pentru gravide...
Simina, ma bucur ca ma insotesti la inghe...
Danitin, ai grija de Lori, si nu dispera...bat in lemn, de vreo 5 luni, Ines n-a mai avut nimic, dar mi-a ajuns pana acum de 2 ori pe luna 40 febra...Doamne sa fie
intr-un ceas bun, sa nu ma mir, ca nu se stie...
RASPUNSURI SPECIALE PENTRU MIRONA
ca altfel ma ucide...
Mey, Ines sta la mama mea, in P-ta 700, are o curte mare acolo, cu leagan, iarba, pomi si acolo ii scoatem bazinul.
Operatiunea consta in faptul ca umflam bazinul, caram apa calduta, galetute si alte accesorii, iar ea e super fericita, e uite asa o calim!
Ba, nu am avut timp sa ma ocup de bucuresteanca, dar, am citit toate postarile si subiectele ei si mi-am dat seama cat o duce capul, dar, daca vrei, fa-o tu pentru mine, ca le ai, esti meseriasa, iti dau mana libera!
Sper sa te simti bine dupa instilatii, sa vezi ca nu e chiar asa cum ar fi cu sotul tau...stii tu...
Gabi, merci pt. listuta.
Ba bucur ca Luca e sanatos, dar cred ca va fi gigant, dupa burtica ta...
Giova, mersi de informatii, dar daca zici ca e mica terasa, mergem in Balcescu. Sa vedem cate fete vin in 8 iulie, si luam o decizie. Cine stie un Nr. de tel. din Balcescu? Sau cine are drum pe acolo?
Albi, ai dreptate e cel mai fain strand...cu bar plutitor pe apa, dar pentru voi, slabanoagele, nu pentru big mama ca mine, da las ca slabesc eu, si atunci sa vedem...
Mary, ma bucur ca ti-au placut pozele de la aniversarea lui Ines, e totala in poza cu mingile, nu?
Manc-o mama de fotomodeala!
Majaginn, ma bucur daca te-am putut ajuta macar cu cateva sfaturi, ne pare rau ca nu ramai mai mult in Timisoara, dar, sa stii, ca si in trecere pe la noi, esti bine primita oricand!
Ce banatance faloase ni-s noi!

Doris si printesa mea, Ines

Poze cu micuta Ines:
http://community.webshots.com/user/ines_andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Gabi, asa e, stiam si eu ca radiatiile favorizeaza celulele canceroase (sau ceva de genu' asta)
Partea mai rea e ca in familia prietenului meu se cam foloseste cuptorul cu microunde, chiar la chestii banale, cum ar fi incalzirea ceaiului sau a cafelei (care s-a racit in cana filtrului inchis) Iti dai seama ca eu, cand sunt acolo, eventual bat un a propos subtil, dar a doua oara tac, chiar daca nu imi convine - in fond e acasa la ei si fac cum cred ei de cuviinta, nu vin io in vizita o saptamata si fac ordine, nu? Oricum ma bucur ca dupa ce le-am zis de cateva ori ca margarina e nashpa, s-au hotarat sa treaca pe unt, ceea ce nu poate decat sa ma bucure Ca sa revin la cuptorul cu microunde, mie mi se pare util, eventual, pentru incalzirea mancarurilor care ne dau de furca puse in ibric pe foc, pt ca se pot lipi: piure de cartofi, orez/pilaf etc. Dar in nici un caz pt incalzirea ceaiului sau a cafelei

Si ca veni vorba de mers la mare... noi avem de gand sa mergem in Grecia, pe coasta estica, dar tot nu stiu daca este destul de departe de Ucraina
Oricum, m-am hotarat sa nu mai fac prostia de anul trecut, cand leneveam in pat pana la 10-11, pana mancam, pana ne echipam si plecam... se facea ora pranzului, cand ar fi trebuit sa ne intoarcem, nu sa plecam la plaja Vreau ca anul asta sa plecam pe la 8 la plaja si sa iesim de pe plaja pe la 11 cel tarziu, dupa care sa ne mai ducem eventual dupa-masa. Sper sa obtin si sprijin din partea "consortului", in aceasta "actiune"

Simina, mie-mi zici? E bine ca totusi n-o sa ne certam daca ne luam inghe de acolo in acelasi timp: eu iau cu fructe de padure si ti-o cedez tie pe cea cu frisca si visine, pt. ca la mine e pe locul 2

Ana, eu asa am auzit de Heaven, ca e cam scump... Acum nush daca e vorba de intrare sau de consumatie sau de ambele... Prietenul meu a fost acolo vara trecuta cu baietii de la firma si cu patronul (de pe vremea aia) neamtz, care a platit tot A zis ca se cheltuie cam mult, dar ca e frumos... Chiar nu stiu sa-ti spun daca te-ar lasa sau nu cu Luana asa mica, dar poate mai afli info de la cineva care a fost

Doris, cu cine vorbeai cand ziceai de slabanoage? Ca eu una nu ma simt... De fapt las' ca o sa vedeti voi... de ce crezi ca iubesc io asa de mult poza prin care m-am alaturat voua? Pt ca nu mi se vad kuru' si "aripioarele" de pe solduri Las' mey ca am si io complexele mele Si mi-e groaza ca o sa meg in concediu cu o slabatura... ca daca merg cu ea pe strada, am impresia ca is dubla fatza de ea Macar voi, care s'teti mai plinutze, aveti bebei... pe cand io?!?! N-am nici o scuza Pt varsta mea nu arat deloc bine... De fapt o sa vedeti voi la intalnire

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Sunt cea mai matinala de aici?
Am inceput prost dim. cu .
PE cand trebuie sa se mai diminueze starile astea naspa, la mine se fac mai dese.
GABI vrem sa facem un tur cu masina:munte-mare.
Numai ca sunt cam multi km si cu drumurile noastre, cine stie cand ajungem.
Imi trecea prin cap, duminica, ca mai bine am merge in Italia sau in Grecia, Spania, oriunde.
Mi-e cam dor de prietenii din Italia si tot acolo trag, dar nu cred ca am vreo sansa.

Gio,Clau & bebe
gio si bb 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata gagici,
Ai mei nazdravani inca dorm sau asa imi place sa cred si am zis sa dau repede o raita sa vad ce ati mai scris.Vad ca lumea doarme inca....
Mirona,hai vino si spune cum te simti?Cum a fost?Te doare?Ti-a dat concediu medical?
Doris,stiu ca e stresant cu o printesa plina de personalitate,dar n-ai ce face.Gandeste-te ca asta e doar inceputul sfarsitului.Da,asa se manifesta personalitatea unor copii,mai ales daca sunt alintati si rasfatati.Si eu am exemplu viu acasa,doar sti si mereu povestesc de Luana.Iti dai seama ca,daca la varsta lor sunt asa capoase si pline de orgoliu,cum vor fi pe la 14-16 ani,cand vor urla hormonii in ele?!Mie una mi-e groaza si nici nu vreau sa ma gandesc.Asa ca ...rabdare si tutun.Ba cu vorba buna,ba cu tonul ridicat,mai o palma la fund....mai calmam din ifose si incapatanare.Asta e!Pupici la printesica!
Albi,dupa cum am vazut eu pozele,nu prea cred ca e de mers cu Luana mea,de numai 1 an si 8 luni(imlineste azi 8 luni) la "Heaven".Banuiesc ca ,daca acolo se fac "reuniuni" de servici si alte chestii de genul asta....ma indoiesc ca isi poate permite tot omu' sa intre acolo.In fine,nu-i bai!Concediu placut la marea Egee....Iar cu microundele...la mine are eficienta maxima.M-a ajutat mult ,cum spuneai si cu mancarurile alea de nu se pot reincalzi pe aragaz....si cu altele.Acum am un cuptor care are si grill sau cum i-o zice,la care am facut pizza si coace foarte fain.Nu folosim cuptorul zilnic.Uneori,cand e musai.Nici eu nu bag cafeaua sau ceaiul ramase la incalzit la micro.De obicei le consum reci.La copii mai incalzesc o cana de lapte cand e cazul.In fine,sa lasam astea.Cand spuneai ca vii in Timisoara?Daca am inteles eu bine : nu ajungi la intalnirea din 8 iulie?Nasol!Daca imi amintesc bine,Doris propusese una si in 16 iulie.Sper sa ajungi macar la urmatoarea....
Fetele,merg sa termin cafeluta...Mai vorbim...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

'neatza

hop si io
beeey, va scriu de pe laptop ultimu raknet, ma dau bengoasa

miro cum o fo la instilatii?
doris am primit linkul de la silvana, e cartea pe care o am in format word cuvant cu cuvant din ceea ce e pe forumul din link, asa ca o sa ti-o listez din word, arata mai bine (paginatie, etc)
gabi m-ai pus pe ganduri cu microundele .... si io care planuiam akizitionarea unuia (din comoditate, evident) .... ma mai gandesc
giova nasol cu greturile, stai linistita, trec .... mai devreme sau mai tarziu

_

giuliatm, mamika Alessandrei

Ingerelu meu Alessandra
Intalnirile DC Timisoara: 1 , 2 , 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Doris, cam tipic comportamentul pentru 3 ani, da. Incep sa isi si sa iti testeze limitele. Acum trebuie sa fii foarte atenta ca atunci cand impui o regula pentru nimic in lume sa nu cedezi, orice ar face ea. Altfel va profita de chestia asta de acum inainte mereu si va "trisa" regulile. La varsta asta nu e prea grav inca, dar gandeste-te la efectele pe mai tarziu ... Vorba Anei, pe la 14-16 ani.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 34 sapt.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ceau, fetele!
Ce zapuseala, iar eu tocmai am venit de la Finante, cu tramvaiul...
Ce mirosuri, care mai de care...
Gabi, fac tot ce pot sa trec inca normala la cap, peste crizele lui Ines.
Giulia, hai,lasa-ne, cu laptop-ul tau...
Imi listezi si mie?
Merci, esti o dulce...
Ana, tu ma intelegi prin ce trec cu Ines...
Fetelor, am fost in Unirii la Gelateria De Fanti, dar nu e de noi, terasa e prea mica pentru atatea mamici...
Deci, ramane pentru Balcescu, dar nu stiu cine face rezervare acolo....
Se ofera cineva? sau un nr. de tel de acolo...
Oare acolo avem loc? Stie cineva?
Am sunat-o pe Mirona, aseara, si spunea ca durerile sunt suportabile, se reface si speram luna viitoare sa ne anunte ca va fi mamica, daca trage tare...

Doris si printesa mea, Ines

Poze cu micuta Ines:
http://community.webshots.com/user/ines_andrada

Mergi la inceput